Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Άρης στο Καρκίνο 23/04 - 11/06

 


Ο Άρης από τις 23/04 μετακινείται στο ζώδιο του Καρκίνου όπου παραμένει μέχρι τις 07/06. Σε αυτό το ζώδιο δεν λειτουργεί με αποτελεσματικό τρόπο και θετικό πρόσημο πολλές φορές, επιφέροντας ένα καινούργιο ξεκίνημα όσο αφορά τη ζωή των Καρκίνων και κυρίως ότι έχει θέμα με τα επαγγελματικά τους.Αυτή η διέλευση δεν αφορά μόνο τον Καρκίνο αλλά όλο το Παρορμητικό Σταυρό, δηλαδή και τους Ζυγούς και τους Κριούς και τους Αιγόκερως που θα δουν τις επόμενες  μέρες την ζωή τους να έχει διάφορα πισωγυρίσματα, δύσκολες καταστάσεις καθώς επίσης μια αυξημένη νευρικότητα και κάποιες συγκρούσεις σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας, δηλαδή και στο επαγγελματικό και στο οικονομικό και στο ερωτικό.
Αυτό συμβαίνει γιατί ο Άρης ενεργοποιεί τις εκλείψεις από το 2018 - 2020 πάνω στο Παρορμητικό Σταυρό αλλά κάνει και μία δύσκολη όψη με το Πλούτωνα.

Οι όψεις του Άρη κατά την Διέλευση:

  • 12/05 εξάγωνο με τον Ουρανό 
  • 31/05 τρίγωνο με το Ποσειδώνα 
  • 05/06 αντίθεση με το Πλούτωνα

Ιδιαίτερα για τους Καρκίνους εκτός από την καινούρια πορεία που έρχεται ως προμήνυμα για να τους δώσει την ορμή, τους δίνει και μία αυξημένη ενέργεια που το βλέπουμε σε όλα τα επίπεδα και στα ερωτικά τους. Χρειάζεται όμως και μια προσοχή γιατί αυτή η υπερένταση που δημιουργεί ο Άρης φέρνει πολλές φορές ατυχήματα ή και προβλήματα με θέματα υγείας καθώς και τσακωμούς άνευ αιτίας και αφορμής. Προβλήματα υγείας ίσως υπάρξουν στην οικογένεια, οπότε κάθε πρόβλημα θέλει συνέπεια και υπομονή.

Οι Ζυγοί από την άλλη θα αντιμετωπίσουν κάποια θέματα που έχουν σχέση με το επαγγελματικό τους πεδίο και γενικά με τις εργασίες τους μια που θα έρθουν σε σύγκρουση με ανώτερα από αυτούς άτομα όσο αφορά το επαγγελματικό, καθώς επίσης και συγκρούσεις μέσα από το κοινωνικό τους πλαίσιο για την ανάδειξη και την θεμελίωση. Υπάρχει περίπτωση αυτή η σύγκρουση να μεταφερθεί και εντός οικίας με τους συζύγους κυρίως, όσοι έχουν πιο νεαρή ηλικία.

Οι Αιγόκεροι έχουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στις σχέσεις τους ή στους γάμους τους, καθώς θα έχουν την οξύθυμη αντιμετώπιση από τους απέναντι σε ότι αφορά επαγγελματικό, αισθηματικό, οικονομικό. Τους δίνεται όμως μία ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το όλο συγκρουσιακό πλαίσιο προς όφελος τους.

Τέλος για τους Κριούς, που είναι και κυβερνήτης τους, θα έχουν κάποιες μεταβολές όσο αφορά την οικογένεια τους ή την ακίνητη περιουσία τους, καθώς επίσης και μία απορρύθμιση ως προς την ασφάλεια που αυτοί νιώθουν απέναντι στο σημερινό πλαίσιο ζωής.

Στα άλλα ζώδια ο Άρης κάνει όψεις οι οποίες δεν είναι δύσκολες δίνει πράγματα, δημιουργεί ευκαιρίες, κάνει ξεκινήματα καθώς επίσης και αυξάνει την ενεργητικότητα ανάλογα από πιο οίκο κάνει διέλευση. Για τα άλλα ζώδια του Νερού αλλά και της Γης είναι μία βολική διέλευση με κέρδη, ξεκινήματα και καινούργιες κατευθύνσεις. Για τα ζώδια του Αέρα κρίνεται ως μια ουδέτερη διέλευση.




                                                             ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                                          Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου