Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ερμής σύνοδος Ουρανός 24/04


Από τις 23 έως τις 25 Απριλίου ο Ερμής κάνει σύνοδο με το Ουρανό που βρίσκονται και οι δύο στο ζώδιο του Ταύρου. Χαρακτηρίζεται δύσκολη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους καθώς επίσης και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, μεσουράνημα και ωροσκόπο από την 7η έως την 12η μοίρα στα παραπάνω ζώδια.Αρχίζουμε και σκεφτόμαστε με ενθουσιασμό. Είναι μία περίοδος που μπορούμε να κατεβάσουμε νέες ιδέες και να ασχοληθούμε με αποφάσεις οι οποίες θα έχουν μία καλύτερη οικονομική επέκταση το επόμενο χρονικό διάστημα αρκεί να προχωρήσουμε προοδευτικά. Πρέπει να δούμε όλα τα πράγματα μέσα από γεγονότα τα οποία θα μας δώσουν νέους ρυθμούς.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναζητήσουμε πληροφορίες αλλά και εμείς πρέπει να αποκτήσουμε τη γνώση εκείνη που θα μας δώσει τα καλύτερα εφόδια. Παράλληλα θα ακούσουμε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά και μπορεί αυτό να δημιουργεί μία νευρικότητα και μία αγχωτική κατάσταση. Δεν πρέπει να την αφήσουμε να εξακολουθήσει να υπάρχει σε τέτοιο βαθμό μια που αυτό θα  θα μας δημιουργήσει περισσότερο ανησυχία. 
Είναι καλό διάστημα επίσης για κάθε σκέψη που ανοίγει νέους ορίζοντες σε όλους τους τομείς και στα οικονομικά και στα αισθηματικά και πρέπει να τη δούμε σαν μία όψη η οποία θα μας δώσει καινούργιες μορφές επικοινωνίας και αντίληψης των πραγμάτων.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου