Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω 27/04 - 06/10

 Ας δούμε μερικές επιρροές που έχει η ανάδρομη φορά του Πλούτωνα στα ζώδια και κυρίως θα εστιάσουμε τη προσοχή μας στον Παρορμητικό Σταυρό όπου θα έχουμε και τις μέγιστες επιρροές και επιπλοκές. Η αναδρομή του θα κρατήσει έως τις 6 Οκτωβρίου φτάνοντας την 24η μοίρα του Αιγόκερω.

Κριός: Οι εμπειρίες όλες μεταφέρονται όσο αφορά το επαγγελματικό σου και κοινωνικό σου στάτους και όπου εκεί θα δεις κάποιες προϋποθέσεις που δίνονται για να αποκτήσεις πράγματα ή για να αποσυρθείς. Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι που χρειάζεται προσεκτικά βήματα.

Καρκίνος: Ο Γάμος σου και γενικά οι σχέσεις σου θα περάσουν από ένα πεδίο το οποίο χρειάζεται μία επανεξέταση. Πρέπει να γνωρίσεις όσο αφορά τα κίνητρα που έχει ένας σύντροφος ή ένας συνεργάτης για να σου δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες, καθώς επίσης κι αν είσαι έτοιμος για να διορθώσεις την συμπεριφορά σου απέναντι σε αυτούς τους δύο παράγοντες δυσκολίας.

Ζυγός: Για εσάς όλο το παιχνίδι παίζεται όσο αφορά τα ζητήματα της οικογένειας, της ακίνητης περιουσίας καθώς και στις σχέσεις των μελών της. Πρέπει να υπερβείς καταστάσεις κυρίως ψυχολογικής υφής και να προσδιορίσεις την προσωπική σου ασφάλεια η οποία αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι δεδομένη, λόγω των δύσκολων επιπλοκών της ψυχολογίας σου.

Αιγόκερως: Είναι ένα διάστημα το οποίο είναι καθαρά  πεδίο μεταμόρφωσης  μια που πρέπει να αλλάξεις τη δική σου προσωπικότητα, μην αναγκαστείς να σου δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα ο Πλούτωνας. Ναι το γνωρίζω ότι για σένα είναι δύσκολο να αφήσεις το επαγγελματικό σου και κοινωνικό σου πλαίσιο, όμως αυτό το χρονικό όριο είναι ένα διάστημα δύσκολων αποφάσεων για να μην φτάσεις στη καταστροφή .

Πρέπει να τονίσουμε ότι η επιρροή γίνεται πιο δύσκολη αν ο καθένας έχει ωροσκόπο, πλανήτες, μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια στο τρίτο δεκαήμερο του Παρορμητικού Σταυρού από την 23η έως την 28η μοίρα
Η προσωπική μου συμβουλή είναι ότι εκτός από την δεδομένη μορφή δύναμης που πρέπει να αποκτήσουμε για να αντιμετωπίσουμε αυτό το πλανήτη σε περίπτωση κάποιας έντονης δυσκολίας κυρίως ψυχολογικής, πρέπει να καταφύγουμε και στην βοήθεια Ψυχολόγου / Ψυχοθεραπευτή.

ΣΗΜ: Στα άλλα Ζώδια δεν έχει κύριες αρνητικές επιπτώσεις γι΄ αυτό και δεν αναλύονται...Παρόλα αυτά η εύνοια διακατέχει τους Ταύρους, Παρθένους, Ιχθύες, Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου στο να ξαναδούν τα πράγματα, να ξεριζώσουν τα κακώς κείμενα και να οδηγούν εύκολα στην μεταμόρφωση, αναγέννηση.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου