Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Ήλιος σύνοδος Ουρανός 30/04

 Κάθε συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό και μάλιστα με όψη συνόδου είναι η Αλλαγή. Έτσι πρέπει να την δούμε για να της δώσουμε την σημασία που της αρμόζει. Επειδή θα είναι μία από τις πολλές συναντήσεις τους στο ζώδιο του Ταύρου, δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία της ανατροπής των πάντων.

Σημασία είναι να θέλουμε την αλλαγή, να μην απορρίπτουμε τίποτα και να κοιτάζουμε μπροστά διαγράφοντας τα πίσω.
Η προσωπικότητα δεν είναι σταθερή ως δομή, αλλά θα πρέπει να ακολουθεί την εξελικτική της πορεία με το να γίνει ασυμβίβαστη με την καθημερινή δομημένη συνταγή. Και αυτό δεν είναι εύκολο καθώς δεν αρέσει σε όλους και μόνο όσοι έχουν στοιχεία Υδροχόου στο Γενέθλιο τους Χάρτη τους φαίνεται πιο συμβατή.
Η αλλαγή δεν δείχνει την σταθερότητα. Κάθε μεταβολή είναι και μία νέα αρχή, ένα καινούργιο μονοπάτι που θα ακολουθήσεις και σίγουρα θα σε οδηγήσει κάπου. Το που? το δείχνει η επιρροή της όψης στο Γενέθλιο Χάρτη του καθενός.
Όμως και το παρόν είναι αδιέξοδο. Τα ίδια καθημερινά ερεθίσματα, ίδιες αισθήσεις, χαμένες στιγμές, αγάπες του πουθενά, ίδιος τόπος διαμονής, τελειωμένος γάμος, επαγγελματικές και οικονομικές αλλαγές κτλ.
Θα μου πείτε " δύσκολα μας βάζεις ? ". Όχι εγώ, ο Ουρανός. Και με την δική του δύναμη από το γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου θα το πετύχει.
Όσοι έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα στο Σταθερό Σταυρό από την 7η έως την 12η μοίρα υπόκεινται σε αλλαγές ακούσιες ή εκούσιες.



Διδάσκαλος
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου