Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Ήλιος τετράγωνο Κρόνος 03/05

 


Από τις 1 έως τις 5 Μαίου ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο καθώς βρίσκονται και οι σε ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Μία δύσκολη όψη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 10η έως την 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Αυτό το διάστημα καλείσαι να αφιερωθείς στις ευθύνες σου και στις υποχρεώσεις και να μπορέσεις να γίνεις πιο λογικός απέναντι στα θέλω σου. Δεν πρέπει να φοβάσαι τη δουλειά αλλά για να πετύχεις πρέπει να δώσεις σημασία στην πειθαρχία και στις σωστές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς επίσης και στην τήρηση κάθε προγράμματος. 
Δεν σου δίνει αυτή η όψη απεριόριστη ελευθερία παρότι γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου, σε κάνει όμως πιο μετρημένο απέναντι στα επαναστατικά σου θέλω και δεν σε αφήνει να δεις τον κόσμο με μία ματιά η οποία είναι πιο προχωρημένη από τη συνήθη.
Πρέπει να δώσεις στους άλλους όλη την αξία σου για να καταλάβουν ότι είσαι ένα ον που ενεργεί πάντα με το χάρισμα της δημιουργίας και των σωστών εντυπώσεων. Η πολλή ελευθερία αυτό το διάστημα δεν είναι αυτοσκοπός, καθώς το πρωτεύον είναι η πράξη και η τέλεση όλων εκείνων των πραγμάτων που θα σου δώσουν ώθηση επαγγελματική και κοινωνική.
Οπότε '' μείνε λίγο στην απέξω ''  και προσπάθησε να δημιουργήσεις το σκοπό για να έρθει αργότερα το αποτέλεσμα.


Διδάσκαλος
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου