Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Ερμής στους Διδύμους

 


Στις 04/05 ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο που κυβερνά τους Διδύμους. Ξεκινά ένας κύκλος ο οποίος θα είναι έντονα επικοινωνιακός θα μας στρέψει σε πράγματα που έχουν σχέση με πάσης φύσεως επικοινωνία, είτε αυτό αφορά διαδίκτυο, είτε αφορά εξωστρέφεια που γεμίζει την επικοινωνιακή φαντασία μας.Οι εκδηλώσεις πάσης φύσεως του καλοκαιριού θα είναι σε ημερήσια διάταξη, καθώς και ο γραπτός λόγος ( Πανελλήνιες Εξετάσεις ), όπως επίσης και κάθε τι που προσδίδει μία καλύτερη επικοινωνία και με το άλλο φύλο.
Είναι ένα πολύ καλό διάστημα επίσης στο να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας, να δημιουργήσουμε καινούριες σκέψεις και καινούργιος φίλους, καθώς επίσης και να κάνουμε κοντινές και μικρές αποδράσεις, που θα μας προσδώσουν μία ελευθερία λόγου σκέψης και πράξεων.
Μέσα από την επικοινωνία καθώς επίσης και από την ανταλλαγή απόψεων, θα έρθει και αυτό που περιμένουμε το καλοκαίρι οι καινούργιοι έρωτες, η ανακάλυψη καινούριων προσώπων, καθώς επίσης και η δημιουργία σχέσεων που έχουν ένα πολύ καλό επικοινωνιακό υπόβαθρο.
Επειδή ο Ερμής κυβερνά τους Δίδυμους, θα υπάρξει ένα πολύ απαιτητικό διάστημα κυρίως για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή τους Δίδυμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς, ενώ θετική επιρροή θα έχουν και τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμος, Ζυγός και Υδροχόος και στα ζώδια της Φωτιάς.
Επηρεάζει επίσης τους αντίστοιχους Ωροσκόπους, όσους έχουν στο Γενέθλιο χάρτη τους Ερμή στους Διδύμους, καθώς επίσης και προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια που θα προτρέξουν σε ένα καινούργιο κλίμα όσο αφορά την επικοινωνία τους και στην άφεσή τους στην μαγεία του Τώρα.


Ο Ερμής όμως θα κάνει την αναδρομή του στις 30/05 από την 24η μοίρα των Διδύμων μέχρι τις 23/06 όπου θα εισέλθει στην 16η μοίρα ανάδρομος για να μας συντροφεύσει το μήνα Ιούνιο φέρνοντας τις γνωστές επιπλοκές στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ.
Αναλυτής Αστρολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου