Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Ερμής στους Διδύμους. Προβλέψεις Ζωδίων

 Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων επιφέρει αλλαγές στην καθημερινή λειτουργία των ζωδίων. 

Ο Ερμής ζητά την διεκπεραίωση ζητημάτων που έχουν σχέση με έγγραφα, ταξίδια, μετακινήσεις, συγγενείς , αυτοκίνητο, ομιλία, διαφήμιση, σκέψη και λόγο.
Επειδή ο Ερμής θα παραμείνει περιορισμένο χρονικό διάστημα, επωφεληθείτε από την διέλευση τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς. Η Διέλευση περιλαμβάνει και την ανάδρομη φορά του από τις 30/05 και μετά που θα την εξετάσουμε σε άλλο άρθρο μας αργότερα.


Ας δούμε πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο:

Για τους Κριούς έφτασε το χρονικό διάστημα της προβολής μέσω επικοινωνιακής οδού. Οργανώστε ταξίδια, κάντε αγορές, ασχοληθείτε με τις νέες τεχνολογίες και γενικά προσπαθήστε να δώσετε την άρια ορμή σας σε θέματα πράξης, ανάδειξης, διαφήμισης. Επαφές με συγγενείς βοηθούν, όπως και η αγορά ή πώληση ενός αυτοκινήτου είναι μέσα στις επιθυμίες σας.

Για τους Ταύρους ανοίγει η περίοδος ρυθμίσεων και τακτοποίησης σε οικονομικά ζητήματα. Εφορία, εμπορικές συμφωνίες, εμπόριο, κοντινές επαφές για επιχειρηματικούς λόγους. Για τους καλλιτέχνες που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου πρέπει να τρέξουν επικοινωνιακά το προφίλ τους και να δώσουν σημασία σε συμφωνίες οικονομικής φύσεως.

Για τους Διδύμους είναι η καλύτερη περίοδος μια που ο Ερμής κυβερνά το ζώδιο σας. Πρέπει το διάστημα έως τις 30/05 να τρέξετε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε όλες τις κινήσεις για να πάτε ένα βήμα μπροστά. Γι εσάς δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τα θέματα που θα ασχοληθείτε αυτή την περίοδο, απλώς να έχετε και στην σκέψη σας κοινωνική προβολή, επαγγελματική πορεία και ατομική δημιουργία.

Για τους Καρκίνους αυτή η περίοδος είναι προπαρασκευαστική για την άφιξη του Ερμή στο ζώδιο σας από τον Ιούλιο. Αυτό σημαίνει περίοδο ενδοσκόπησης, κριτικής, πνευματικής και ψυχολογικής ανασυγκρότησης και περίοδος που πρέπει να προσέχετε σχόλια των άλλων εναντίον σας. Σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για εσάς.

Για τους Λέοντες, ανάλαφρο διάστημα με κοινωνικές επαφές, εξωστρέφεια, αναψυχή, παρέες και ερωτικές γνωριμίες. Ευκαιρίες θα υπάρξουν παντού αρκεί να " έχετε τα αυτιά σας σε ετοιμότητα " γιατί θα σας πουν βοηθητικές ιδέες και σημαντικές πληροφορίες .

Για τους Παρθένους χρειάζεται προσοχή σε επαγγελματικά και θέματα ανάδειξης καθώς οι άλλοι αντιδρούν με τρόπο που ίσως θα σας πληγώσει. Ιδιαίτερα οι επιχειρηματίες ας προσέξουν τις οικονομικές δοσοληψίες και εμπορικές συμφωνίες ή δε εργαζόμενοι τις σχέσεις τους στην δουλειά και με τους ανώτερους.

Για τους Ζυγούς ευνοικό διάστημα προγραμματισμού. Αυτό αφορά στο να προβάλλουν τον εαυτό τους, να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους, να πετύχουν στο χώρο των σπουδών τους, να έχουν δοσοληψίες με το εξωτερικό και να κάνουν συμφωνίες ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με επαγγέλματα που εξάγουν ή εισάγουν προϊόντα.

Για τους Σκορπιούς είναι το διάστημα ρύθμισης οφειλών, διαχείρισης χρημάτων, εγγράφων, εφορίας, ασφαλειών, χρήματα συζύγου, κληρονομικά ζητήματα και αγοραπωλησιών. Όλα αυτά με άγχος, τρέξιμο και κόπο.

Για τους Τοξότες χρειάζεται προσοχή οι επαφές τους με τους άλλους, με τους συνεργάτες τους, με τις σχέσεις τους, με το γάμο τους. Οι άλλοι θα αντιδρούν με διαφορετική οπτική γωνία, θα τα βλέπουν διαφορετικά, θα προσπαθήσουν εν ολίγοις να σας νευριάσουν. Η αντιθέσεις είτε συνθέτουν, είτε φέρνουν ρήξεις.

Για τους Αιγόκερους είναι η περίοδος που η καθημερινότητα γίνεται πιο ασφυκτική. Προβλήματα στο επάγγελμα λόγω απαιτήσεων των άλλων και προσωπικών διαφορών. Αυτό δημιουργεί αυξημένα νεύρα, μικρά προβλήματα υγείας λόγω άγχους. Είναι καλό διάστημα να επισκεφτείτε ένα γιατρό ή να κάνετε ένα ένα διάλογο με τους υφισταμένους σε ήσυχο κλίμα.

Για τους Υδροχόους, ερωτικά σκιρτήματα, παράξενες σχέσεις, αρκετό παιχνίδι και αξιοποίηση ταλέντων και για διασκέδαση. Πολύ καλό διάστημα για να το αφιερώσετε στα παιδιά σας, να ταξιδέψετε, να διασκεδάστε, να παίξετε και να δημιουργήσετε φιλίες και συλλογικές ενασχολήσεις.

Για τους Ιχθύς το διάστημα αφιερώνεται στην οικογένεια και στα πρόσωπα που ανήκουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μια επίσκεψη στο πατρικό σας σπίτι, μία επένδυση πάνω σε αυτό, συζητήσεις και έγγραφα σε σχέση με κάποιο ακίνητο. Πιεστικό διάστημα, υπομονή γιατί ο Δίας παραμένει μικρό χρονικό διάστημα σε όψη τετραγώνου.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου