Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Ερμής σύνοδος Αφροδίτη 29/05

 " Ψάχνοντας το άλλο βρίσκεις το εγώ σου "

Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιο του Διδύμου σε όψη συνόδου, να δίνουν κάτι παραπάνω από Αγάπη.Είναι η μυστηριακή αγάπη, το άπιαστο όνειρο που πιστεύεις, αλλά δεν είχες ακουμπήσει σε αυτό. Είναι ευκαιρία τώρα που ο Ερμής σε βοηθά να ξετυλίξεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα για να εκφράσεις την Αγάπη.
Αν είσαι καλλιτέχνης να δημιουργήσεις στην σκέψη σου το επόμενο έργο σου, να αξιοποιήσεις το ταλέντο στο τραγούδι, να κάνεις την υπέρβαση με την φυγή από την πραγματικότητα.
Οι γνωριμίες αυτό το διάστημα χαρακτηρίζονται από μία δοτικότητα, σαν προσφορά στην ουτοπία της Αγάπης αλλά και έκφραση βαθιών ακατανόητων συναισθημάτων.
Και οι δύο πλανήτες σε ζώδια του Αέρα δημιουργούν ένα καινούργιο συναισθηματικό κόσμο, αυτό που τον έχουν υμνήσει οι ποιητές, γι αυτό που μίλησε ο Χριστός .
Θα αναρωτηθείς αν αξίζει η Αγάπη, όταν έχω βιώσει τον πόνο. Αυτός ο πόνος, είναι πόνος Αγάπης. Το ξεχνάς πάντα κάθε φορά που πλησιάζεις τον άλλον, και έρχεσαι σε ερωτικό κρεσέντο. Νομίζεις, επειδή δουλεύεις στο συναισθηματικό σου πεδίο, ότι όλα είναι ένα αιώνιο και αδιαίρετο.
Αυτή η πίστη είναι για τους μυημένους ή όλους αυτούς που βίωσαν τον ολοκληρωτικό έρωτα .
Αξίζει όμως να προσπαθήσεις να ανοιχτείς έξω από την καθημερινή σου ενασχόληση, ψάχνοντας για εμπειρίες. Το στημένο είναι ορφανό. 
Το ανεξερεύνητο είναι πάντα δημιουργικό.

Άλλη μία όψη θετική για Διδύμους, Κριούς, Ζυγούς, Υδροχόους, Τοξότες, Λέοντες που έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από την 21η έως την 29η μοίρα.


Σελήνη
Μεταφυσικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου