Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους 31/05 - 22/06


 Ο Ερμής ξεκινά την αναδρομή του στις 31 Μαΐου από την 24η  μοίρα των Διδύμων για να τελειώσει στις 22 Ιουνίου στη 16η μοίρα των Διδύμων.Η αναδρομή του Ερμή βγάζει προβλήματα στις επικοινωνίες και στις τεχνολογίες, δημιουργεί άγχος, καθυστερήσεις, χάνονται αντικείμενα και δημιουργούνται προβλήματα με τα ταξίδια.  Οι συναντήσεις με απροσδόκητα άτομα κατά την οπισθοδρομική περίοδος δεν μπορεί να ενθουσιάζει. Μπορεί να είναι μία καλή περίοδος για να αφεθείτε και να σκεφτείτε περισσότερα πράγματα που έχουν προκύψει στο παρελθόν. Πρέπει να προσέξουμε τα λόγια μας, να μην αντιδρά κανείς με ένα τρόπο που να είναι δύσκολος. Και βέβαια να αφήσουμε λίγο τους ρυθμούς και να υπάρχει μία ξεκούραση.
Χρειάζεται προσοχή επίσης στις επιχειρηματικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και να αποφύγουμε την υπογραφή οποιονδήποτε συμβάσεων και ιδιαίτερα όταν είναι αναξιόπιστες. 
Όσο αφορά για κάθε ταξίδι πρέπει να υπάρχει σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου και καλή προετοιμασία και βέβαια να προσέχουμε οπωσδήποτε όλους τους άξονες αυτούς που επιδρούν στο νου μας, στη σκέψη μας και στο νευρικό μας σύστημα.

Οι όψεις που κάνει ο Ερμής την ώρα της αναδρομής του είναι: 

Ερμής σύνοδος Αφροδίτη: Ερωτικές σχέσεις, κοινωνικοποίηση, οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα. Αυτή η ευθυγράμμιση βοηθά στο να μοιραστούμε κάποιες ερωτικές αλληλεπιδράσεις και να μοιραστούμε βέβαια και τον άξονα του έρωτα και της αγάπης καθώς και των οικονομικών ζητημάτων.

Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας: Είναι μία δύσκολη γιατί η όψη η οποία φέρνει σύγχυση, εξαπάτηση, ανασφάλεια και παρεξήγηση. Υπάρχει μία παραμορφωμένη σκέψη και μπορεί να περιπλέξουν τα πράγματα όσο αφορά επιχειρηματικές συναλλαγές.
Χρειάζεται να μην αφήσουμε περιθώρια για παραπλάνηση και ιδιαίτερα όταν ασχοληθούμε με σοβαρά θέματα που αφορούν το μέλλον μας το επαγγελματικό, είτε το κοινωνικό. Χρειάζεται προσοχή στα σκάνδαλα και σε προδοσίες να μην λέμε μικρά ψέματα τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερες περίπλοκες καταστάσεις. Και βέβαια να προσέξουμε θεωρίες συνωμοσίες και ακραίες θρησκευτικές απόψεις. Να έχουμε μία δόση πραγματικότητας η οποία όμως να μην πηγαίνει σε περίεργους τρόπους λατρείας ή περίεργες δοξασίες.

Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας: Αυξημένη ανάγκη για εξιδανίκευση για τρυφερότητα αλλά και επικίνδυνες εξιδανικεύσεις. Διαμορφώνει μία πραγματική εικόνα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε απογοήτευση, σε σκάνδαλα και βέβαια δημιουργεί και μία χαμηλή αυτοεκτίμηση στα συναισθήματα. Βγάζει ανασφάλειες, είναι πιθανά να αισθανόμαστε ότι οι άλλοι μας κοιτάζουν παράξενα ή σκέφτονται παράξενα.
Χρειάζεται να μην μπερδευτούμε σε δύσκολες καταστάσεις να μην ξανά εξαπατηθούμε  κυρίως σε ζητήματα οικονομικά και αγάπης και να προσέξουμε πάρα πολύ την υγεία και την διατροφή μας.

Ερμής χιαστί Πλούτωνας: Δίνει σοβαρές και έντονες σκέψεις, μας κάνει να σκεφτόμαστε δύσκολα και προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με ένα τρόπο ο όποιος δεν είναι καλός στην έρευνα. Δεν πρέπει να εμπλακούμε σε σχέδια οι οποίες θα έχουν περίπλοκες καταστάσεις και να μας οδηγήσουν στο τέλος σε μπλεξίματα τα οποία είναι δύσκολα να επιλυθούν. Οι λέξεις μας θα δημιουργήσουν μία ίντριγκα, μία σύγχυση και φόβο. Θα κατηγορήσουμε ανθρώπους ή πράγματα ή να κατηγορηθούμε από αυτούς, οπότε πρέπει να είμαστε εξαιρετικά σαφείς στις προθέσεις μας και στα λόγια μας και πρέπει να αποφύγουμε τη σκόπιμη επαφή, εξαπάτηση η απάτη.

Τα ζώδια που επηρεάζονται με την αναδρομή του Ερμή είναι ο Μεταβλητός Σταύρος και όσοι έχουν πλανήτες από την 14η έως την 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, είτε ωροσκόπο εκεί, είτε μεσουράνημα.
Ενώ υπάρχει μία εύνοια στα ζώδια του Αέρα και στα ζώδια της Φωτιάς να επαναπροσεγγίσουν πράγματα, να τα δουν με μία διαφορετική σκέψη και να πάρουν αποφάσεις, αφού πρώτα  ασχοληθούν σε εσωτερικό πεδίο όσον αφορά τις ανάγκες τους.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου