Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Αφροδίτη στο Καρκίνο 02/06 - 27/06. Προβλέψεις Ζωδίων

 Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί ως επί το πλείστον όσους έχουν γενέθλια Αφροδίτη στον Καρκίνο, παράλληλα τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς, ενώ βοηθά σημαντικά τους Ταύρους, τους Αιγόκερους και τους Παρθένους.

Οι μόνοι που πρέπει να προσέξουν είναι το 3ο δεκαήμερο των Παρορμητικών ζωδίων, και όσοι έχουν την γενέθλιά τους Αφροδίτη με άσχημες όψεις, γιατί θα κάνει μία δύσκολη όψη με το Πλούτωνα από το απέναντι ζώδιο του Αιγόκερω.

Πιο αναλυτικά:

Κριός:
Η μετακίνηση της Αφροδίτης γίνεται στο 4ο ηλιακό οίκο που σχετίζεται με θέματα ασφάλειας που νιώθετε στο εσωτερικό πεδίο, με την οικογενειακή και με τις ιδιωτική μας ζωή. Θα δώσετε μεγάλη σημασία σε αυτό τον άξονα, όπως επίσης και στην αξιοποίηση κάθε ακινήτου, είτε αφορά τη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου, είτε την πώληση - αγορά - ενοικίαση ή τακτοποίηση δανείων.

Ταύρος:
Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη μεταφέρεται σε έναν ουδέτερο οίκο στο 3ο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που θα σας δώσει καινούργιες αντιλήψεις πάνω στον άξονα της επικοινωνίας, καθώς και συζητήσεις με άλλα άτομα που θα είναι μιας άλλης αισθητικής και ισορροπίας. Αυτό που επίσης πρέπει να κοιτάξετε είναι τις κοντινές αποδράσεις με κοντινά σας πρόσωπα, πρόσωπα που αγαπάτε ή που τα θέλετε να είναι δίπλα σας στις όμορφες στιγμές του Ιουνίου.

Δίδυμος:
Για εσάς σας γίνεται η διέλευση στο 2ο ηλιακό σας οίκο με θέματα κυρίως υλικά και συναισθηματικά. Πώς θα αυξήσετε τα έσοδα σας και να τακτοποιήσετε καλύτερα όλες τις εκκρεμότητες. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τις σπατάλες και να μην προχωρήσετε σε παραπάνω ξόδεμα χρημάτων από τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Καρκίνος:
Για εσάς είναι μία πολύ καλή διέλευση μια που γίνεται στο 1ο σας ηλιακό οίκο και σας τονίζει την προσωπικότητα, την αλλαγή που μπορείτε να κάνετε στην εμφάνισή σας ή την διαμόρφωση ενός καινούργιου τοπίου ανάδειξης. 
Αυξάνει την ανάγκη σας για χρήματα αλλά και για ερωτικά ζητήματα.

Λέων:
Σε εσάς η διέλευση γίνεται στο 12ο ηλιακό σας οίκο με θέματα που έχουν σχέση με την ψυχολογία σας και ιδιαίτερα με την αναζήτηση καινούργιων τρόπων στο να προχωρήσετε σε μία ευεξία και ηρεμία. 
Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι κρυφά πράγματα που έρχονται στην επιφάνεια, είτε από εσάς, είτε από άλλους και μπορούν να δημιουργήσουν έναν πρόβλημα, ενώ μπορεί να υπάρξει πολύ παρασκήνιο και κουτσομπολιό πίσω από την πλάτη σας.

Παρθένος:
Μία αρκετά βολική διέλευση που γίνεται στον 11ο ηλιακό σας οίκο, σε ένα τομέα που σχετίζεται κυρίως με το ευρύ κοινό, με την ανάδειξη της προσωπικότητας σας στους άλλους. Το πως σας βλέπουν οι φίλοι και οι ομάδες των ανθρώπων που συναναστρέφεστε, καθώς επίσης και μία δόση παραπάνω εξωστρέφειας. Αυτό σας κάνει πολύτιμους στους φίλους σας και όλοι θα θέλουν να είναι κοντά σας, είτε σε χώρους που σχετίζονται με τη διασκέδαση, είτε για να σας προσεγγίσουν και ερωτικά.

Ζυγός:
Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη κινείται στο 10ο ηλιακό σας οίκο, ένα οίκο που σχετίζεται με θέματα ανάπτυξης της προσωπικότητας σας, του επαγγέλματος και της κοινωνικής ζωής.
Αυτό το διάστημα θα ασχολείται με κάθε επαγγελματικό μοτίβο που θέλετε να αλλάξετε ή θέλετε να το βάλετε σε μία καινούργια ρώτα, για να αποκτήσετε την δημοφιλία και την ανάδειξη μέσα από κάθε οικονομική δυνατότητα. 

Σκορπιός:
Η διέλευση γίνεται στον 9ο ηλιακό σας οίκο όπου θέλετε αυτή τη στιγμή να κάνετε ένα ταξίδι, ένα ταξίδι αναψυχής μαζί με αγαπημένους σας πρόσωπα και εκεί να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και να νιώσετε μία σιγουριά, μία ασφάλεια και μία αισιοδοξία.
Επίσης σας βάζει σε μία διαδικασία στο να αλλάξετε και την καθημερινότητά σας, να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό, είτε ακόμα να κάνετε συνεργασίες οικονομικής υφής με θέματα του εξωτερικού.
Κάθε νομικό ζήτημα μπορεί να έρθει στην επιφάνεια κυρίως που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και με ακίνητα.

Τοξότης:
Μία διέλευση που γίνεται στον 8ο ηλιακό σας οίκο και πρέπει με άμεση ανάγκη να ρυθμίσετε όλα τα έξοδα που έχετε αφήσει ή χρέη και υποχρεώσεις που τρέχουν απέναντι σε τρίτους. Αυτό είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή, μια που η Αφροδίτη σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να δημιουργήσετε μία καλύτερη ψυχολογία, αλλά και να αναπτερώσετε την σεξουαλική σας ζωή.

Αιγόκερως:
Η Αφροδίτη κινείται στον 7ο οίκο σας, ένα οίκο που σχετίζονται με τις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους, με τους συνεργάτες και τους συνεταίρους σας καθώς και με το ταίρι σας που έχετε αυτή τη στιγμή δίπλα σας.
Για του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, ενώ του τρίτου δεκαημέρου πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα μην δημιουργήσετε πρόβλημα στη σχέση σας και επέλθει μία ρήξη.

Υδροχόος:
Μία διέλευση που αφορά τον 6ο ηλιακό σας οίκο, ένα τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητα αλλά και θέματα που αφορούν την υγεία.
Μπορείτε κάλλιστα να κάνετε καινούργιους τρόπους αισθητικής αλλαγής που να αλλάξουν το σώμα σας, να προχωρήσετε σε μία δίαιτα ή σε μία καλυτέρευση μέσω της γυμναστικής ή της αναψυχής. 
Όσο αφορά τον άξονα που επηρεάζει τα επαγγελματικά σας εκεί ή μπορείτε να δημιουργήσετε μία καλύτερη θέση, να βρείτε μία δουλειά ή να καλυτερεύσει το κλίμα όσο είναι δυνατόν εντός της εργασίας σας.

Ιχθύς:
Πολύ θετική διέλευση για εσάς από το 5ο ηλιακό σας οίκο μια που η Αφροδίτη σας είναι και σε καλή θέση και σας πηγαίνει πολύ.
Οπότε σας βοηθάει στο να περάσετε καλά στην προσωπική σας ζωή, να δημιουργήσετε καινούργιες σχέσεις ερωτικές και να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας.
Παράλληλα πρέπει να αξιοποιήσετε οτιδήποτε ταλέντο έχετε, είτε καλλιτεχνικό, είτε σε οποιονδήποτε άλλο τομέα, να το κάνετε πράξη, να το δείξετε στους άλλους ανθρώπους, ώστε να τους εντυπωσιάστε και να τους προσεγγίσετε στο να σας βοηθήσουν μετά, με οποιονδήποτε τρόπο εσείς επιθυμείτε.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου