Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Άρης αντίθεση Πλούτωνας R 05/06

 


Επειδή η ζωή έχει μια συνέχεια .... έστω και λυπητερή...

Πρέπει να πούμε ότι σήμερα και γενικά μέχρι τις 10/06 έχουμε μια πάρα πολύ δύσκολη όψη, καθώς ο Άρης κάνει αντίθεση με τον Ανάδρομο Πλούτωνα...Ναι το ξέρω ότι βρίσκεστε στη θάλασσα και απολαμβάνετε το καλοκαιρινό καιρό, όμως πρέπει να πούμε ότι κάποια Ζώδια έχουν κάποιες δύσκολες στιγμές. Κι αυτά είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο από την 23η έως την 28η μοίρα.
Το βασικό σε αυτή την όψη είναι ότι υπάρχει μία καχυποψία καθώς επίσης και πιέσεις, σκοτεινές εμμονές που επανέρχονται για να αντιμετωπίσουν μια κραυγή από το βαθύ σκοτάδι του Πλούτωνα.
Γενικά υπάρχει μια ένταση, καθώς λόγω του Άρη θέλουμε να κυριαρχήσουμε επάνω στους άλλους, όμως αυτό έρχεται αυτή τη στιγμή μέσα από συγκρούσεις οι οποίες είναι επώδυνες γιατί ο Άρης έχει μια τεράστια δυναμική. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια και το μοιραίο να καιροφυλακτεί.
Αισθάνεσαι ότι κάποια άτομα δεν έχουν έρθει κοντά σου, δεν σε έχουν πλησιάσει, κρατούν μια απόσταση και αυτό σου δημιουργεί μία εμμονή στο να θεωρήσεις ότι όλα έχουν τελειώσει.
Τίποτα δεν τελειώνει αν δεν το θέλει το Σύμπαν. Εμείς είμαστε απλώς τα γρανάζια μιας Συμπαντικής μηχανής.



Πλουτώνιος
Ειδικός Συνεργάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου