Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας 31/05

 

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 31/05 είναι και η τελευταία όψη που συμβαίνει το Μάιο.Το ευχάριστο γεγονός είναι η εκκίνηση και επέκταση της αλληλεγγύης , της προσφοράς και των καλλιτεχνικών δρώμενων.
Απέναντι στην κρίση, αυτό που μένει είναι η αγάπη στον συνάνθρωπο με την εκδήλωση προσφοράς πάσης φύσεως.
Το " κίνημα " αυτό που ενεργοποιείται με την τελευταία όψη κυρίως από τους καλλιτεχνικούς κύκλους, αλλά και ατομικής ή συλλογικής προσφοράς είναι απαραίτητο για κάθε λόγο.
Ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες δείχνουν και ένα σκληρό χαρακτήρα εκδήλωσης συμπεριφορών κυρίως ψυχολογικού αντικειμένου που λαμβάνει θετική ενέργεια.
Το επάγγελμα του ψυχιάτρου, ψυχολόγου, ψυχοθεραπευτή κρίνεται αναγκαίο ως " μεσάζων " για την αντιμετώπιση των ψυχολογικών, ψυχοσωματικών παθήσεων.
Αν το επεκτείνουμε λίγο πιο εσωτερικά αυτή η βοήθεια δίδεται από αντρικά ή σε αντρικά πρόσωπα.
Οι άντρες κυρίως καλούνται να " θεραπεύσουν " και να " θεραπευτούν " καθώς συνδυάζεται η ανάταση της ψυχολογικής δύναμης με την προσφορά είτε για θεραπεία, είτε για την παροχή στο συνάνθρωπο.
Οτιδήποτε κρυφό που μπορεί να εμφανιστεί δεν θα έχει το ρόλο της εμπέδωσης φόβου αλλά θα λειτουργήσει ως καθαρτήριο των βαθιών συναισθημάτων που νιώθεις.
Οι κρυφές σκέψεις παίρνουν δηλαδή μία θετική δυναμική για να αποκτήσουν την αρμόζουσα συμπεριφορά και για να καταλάβουν κυρίως οι άντρες ότι το " παιχνίδι μπορεί να είναι πουλημένο αλλά δεν συμμετέχω ".
Έχεις την δύναμη να καταλάβεις το " παιχνίδι " τους και να ενεργήσεις Ποσειδώνια.
Με την " συγχώρεση σου ".

Τα ζώδια του Καρκίνου, Σκορπιού, Ιχθύ και λιγότερο ο Ταύρος, Αιγόκερως και Παρθένος καλούνται να δώσουν τον " καλό εαυτό τους " σε όλη την διάρκεια της όψης.
Όσο αφορά εσάς τις γυναίκες ένας καλλιτεχνικός άντρας, ένας " ονειρικός " ( για τις τυχερές ), ρομαντικός και βαθιά ψυχοθεραπευτικός έρχεται με την Άρια Ψυχή του.
Ο σκοπός η κατάκτηση, που συνήθως έρχεται κοντά σε νερό δηλαδή στην θάλασσα ή παραθαλάσσιο μέρος.
Το διάστημα από τις 27/05 έως τις 03/06 για τα παραπάνω ζώδια ή ωροσκόπους κυρίως του τρίτου δεκαημέρου και κυρίως από την 20η έως την 25η μοίρα ευνοούνται.
Το " παιχνίδι παίζεται " στο όραμα του έρωτα.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου