Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο.

 


Ο Κρόνος μπαίνει σε οπισθοδρόμηση από τις 23 Μαΐου έως τις 10 Οκτωβρίου του 2021 στο ζώδιο του Υδροχόου.
Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτή θα ξεκινήσει την αναδρομή του από την 13η μοίρα για να επιστρέψει στην 6η μοίρα. 

Η οπισθοδρόμηση σηματοδοτεί την ενέργεια ενός πλανήτη να στρέφεται προς το μέσα πράγμα που σημαίνει ότι η ενέργεια του μας επηρεάζει περισσότερο στο εσωτερικό πεδίο παρά σε εξωτερικό.
Οι αρχαίοι πίστευαν ότι με την οπισθοδρόμηση ταξίδευες στις σκιές του υποσυνειδήτου για να ανακαλύψεις μηνύματα και τη σοφία που χάσαμε την πρώτη φορά που ο πλανήτης ήταν σε ορθή φορά.
Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της ευθύνης, της σκληρής δουλειάς, αλλά δίνει παράλληλα και σπουδαίες δυνατότητες σε αυτούς που επιμένουν. Είναι ο κυρίαρχος του κάρμα που διασφαλίζει ότι καμία καλή πράξη δεν τιμωρείται και καμιά κακή πράξη δεν θα μείνει ατιμώρητη.
Αυτό το χρονικό διάστημα είναι καιρός να επανεξετάσουμε το παρελθόν, να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε και τι πρέπει να αξιολογήσουμε από τις ενέργειές μας, που θα τις εκμεταλλευτούμε κατά την είσοδο του σε ορθή φορά το φθινόπωρο. Μας βάζει να ξεκαθαρίσουμε την συμπεριφορά μας, τις πεποιθήσεις μας και στις σκέψεις μας που συμβάλλουν στη δημιουργία.
Πρέπει να  καταλάβουμε αν πραγματοποιήσαμε αυτή την περίοδο κάποιες σημαντικές ενέργειες. Ο Κρόνος είναι ένας αυστηρός δάσκαλος που μπορεί να αντιμετωπίσουμε κάποιες δύσκολες καταστάσεις αλλά στόχος είναι να ανταποκριθούμε στην πρόκληση, να πάρουμε την ιδιοκτησία εμείς της ίδιας μας της ζωής και να γνωρίσουμε που έχουμε τη δύναμη.
Μπορούμε να αισθανθούμε απογοητευμένοι, ακόμα και σκληροί για τον εαυτό μας όταν η ενέργεια του Κρόνου έρχεται πίσω, αλλά αν αφήσουμε τον εγώ μας και να συνειδητοποιήσουμε και να καθοδηγήσουμε τον εαυτό μας να βρει τη μέγιστη δύναμη τότε μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα με μία άλλη οπτική, αντί να βλέπουμε τον Κρόνο σε αυστηρό δάσκαλο με φόβο. Μπορούμε να το δούμε ως ένα αυστηρό δάσκαλο που έρχεται να μας διδάξει και να μας σπρώξει για να πάμε στο καλύτερο χωρίς να αντισταθούμε. Αγωνιζόμαστε για να αρχίσουμε να βρίσκουμε την δύναμή μας και να νιώσουμε όλη αυτή την ενέργεια για το μπροστά.
Ο Κρόνος έχει να κάνει με την ανάπτυξη και πώς βοηθά για να ανεβούμε το βουνό για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Ο Κρόνος μας δίνει την αποφασιστικότητα και την δύναμη να κάνουμε την επιτυχία.
Κατά την αναδρομή του ο Κρόνος κάνει μία σπάνια ευθυγράμμιση με τον πλανήτη Ουρανό στις 14 Ιουνίου. Αυτή η ευθυγράμμιση μας βοηθά να ξεπεράσουμε κάποια πράγματα προκειμένου να φτάσουμε σε ένα νέο επίπεδο ελευθερίας.
Οπότε έχουμε να παλέψουμε τον περιορισμό του Κρόνου και την δημιουργία του Ουρανού και εδώ πρέπει να δώσουμε μία εσωτερική πάλη μέσα μας για να βρούμε τι ακριβώς μας ταιριάζει καλύτερα αυτή την χρονική περίοδο.
Ναι θα δυσκολευτούμε, αλλά και πρέπει να κοιτάξουμε το μπροστά και μόνο το μπροστά.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου