Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Ήλιος τετράγωνο Δίας 21/05

 

Από τις 20/05 έως και τις 25/05 ο Ήλιος από τους Διδύμους κάνει μία δύσκολη όψη με τετράγωνο με τον Δία στους Ιχθείς. Ο Ήλιος επειδή δείχνει την παρουσία μας δηλαδή αυτό που εμείς θέλουμε να είμαστε, καθώς επίσης και το επαγγελματικό μας κομμάτι και την ενέργεια που έχουμε και εκπέμπουμε, το τετράγωνο που κάνει με το Δία δεν μπορεί να τον βοηθήσει ώστε να βγάλει αυτά που αυτός θέλει να αναδείξει.
Βέβαια κάθε αρνητική όψη του Δία δεν έχει την ίδια δυσκολία π.χ. με τον Κρόνο, αλλά αυτό που δείχνει είναι μια υπέρμετρη αισιοδοξία και μία περισσότερο υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου τα οποία αυτά με τον καιρό θα δεις ότι ήταν ένα λάθος.
Ενώ έχεις όλες τις κατάλληλες γνώσεις, καθώς επίσης και τις καλύτερες προθέσεις για να προχωρήσεις, νιώθεις ότι θα τα κατάφερες λόγω των συνθηκών, αλλά μετά ανακαλύπτεις ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτής της άρνησης και της κατάσταση που είναι εκτός από τα δικά σου μέτρα, ήταν τα λάθη που έκανες το προηγούμενο διάστημα από υπερεκτίμηση της κατάστασης.
Είναι ένα διάστημα που προσπαθείς να κάνεις κάποια ξεκινήματα, προσπαθείς να πάρεις κάποιος αποφάσεις, αλλά ο υπέρμετρος εγωισμός, καθώς επίσης και τα κανάλια ενέργειας που έχεις διοχετεύσει σε σκοπούς, οι οποίοι είναι ουσίας για σένα αλλά τα βγάζεις με ένα τρόπο υπερβολής.
Χρειάζεται σύνεση, μέτρο, να μην δίνουμε περισσότερα πράγματα από αυτά που εμείς μπορούμε να δώσουμε, καθώς επίσης επειδή ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθείς αυτό μας δείχνει τις λάθος επιλογές θα που θα κάνουμε με ανθρώπους που έχουμε σχέσεις, είτε ερωτικές, είτε σχέσεις συνεργασίας και θα '' πέσουμε '' ψυχολογικά.
Αυτό το χρονικό διάστημα είναι απαγορευτικό σε οτιδήποτε, σε κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας, κάθε επαγγελματικού ξεκινήματος, καθώς και σε κάθε τι που θεωρούμε ότι θα μας δώσει κέρδος.

Η Όψη αυτή επηρεάζει τους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς που έχουν  γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 0ης και της 3ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου