Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Δίας στους Ιχθείς. Προβλέψεις Ζωδίων


 Ο Δίας ο πλανήτης της ανάπτυξης, της επέκτασης, της τύχης και ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού μετακινείται για ένα μικρό χρονικό διάστημα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στο ζώδιο του Ιχθύων.Ξεκινά η είσοδος του από τις 14 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου, κατά την παραμονή του όμως γίνεται ανάδρομος από την 20 Ιουνίου έως τις 28 Ιουλίου του 2021 και να γυρίσει πάλι στο ζώδιο του Υδροχόου για να παραμείνει έως τις 29 Δεκεμβρίου, όπου πλέον θα εγκατασταθεί μόνιμα στο ζώδιο των Ιχθύων.
Ο Δίας λειτουργεί πολλές φορές σαν '' από μηχανής θεός ''  για να μας προστατέψει από διάφορα εμπόδια. Σχετίζεται με τη Θεία Πρόνοια αλλά έχει και το αρνητικό του ότι επεκτείνει όπου βρει κάποιο πλανήτη με αρνητικές όψεις.
Στους Ιχθείς βρίσκεται σε καλή θέση μια που θεωρείται ο παλιός του κυβερνήτης και το ιδανικό του σημείο είναι η αυταπάρνηση, η αγάπη για τον πλησίον. Στα υπέρ του είναι ότι λειτουργεί σαν πνευματικός σύμβουλος, έχει ένα αίσθημα χρησιμότητας, επιείκειας και συγχώρεσης και στο να δώσει μία βαθιά συμπόνια σε όσους την έχουν ανάγκη και όσους υποφέρουν πάνω στον άξονα της ψυχολογίας.
Αισθάνονται μία πίεση, στηρίζει και δίνει ανακούφιση, λειτουργεί ως θεραπευτής και εξομολόγος και βοηθά όλους τους ανθρώπους να μπορέσουν να φύγουν από τις πληγές τους και να ξανασταθούν στα πόδια τους. Δημιουργεί τη ροπή μπρος το μυστικισμό, την πνευματική διδαχή και τη λύτρωση.
Σε αυτό το ζώδιο όμως επειδή σχετίζεται με το ζώδιο του Ποσειδώνα μπορεί να λειτουργήσει και με τα αρνητικά του, με ονειροπόληση. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργεί μία απορρόφηση άχρηστων εσωτερικών πληροφοριών. Σχετίζεται με την αυταπάτη και την αμέλεια και αμφιταλαντεύεται μεταξύ της αυτολύπησης. Ενώ μπορεί να επεκτείνει τα αρνητικά του Ποσειδώνα κυρίως σε δρόμους οι οποίες είναι μη κοινωνικά αποδεκτοί.
Αυτό το διάστημα της παραμονής στο ζώδιο των Ιχθύων θα φτάσει έως την 2η μοίρα των Ιχθύων οπότε θα επηρεάσει όλα τα ζώδια των 5 πρώτων ημερών, αλλά ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού και της Γης οι οποίοι θα έχουν και τα καλύτερα οφέλη.
Βέβαια θα φέρει κάποια αυτορρύθμιση αλλά και κάποιες ξεσπάσματα στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού αν δεν προσέξουν και δημιουργήσουν ένα παραπάνω όνειρο από το πραγματικό και ξεφύγουν από κάποιες καταστάσεις μέσα από έντονο ενθουσιασμό, υπερβολική αυτοπεποίθηση και ανυπολόγιστη χαρά με αποτέλεσμα να γίνει και ζημιά.

Αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ: Ο Δίας σας βοηθάει να μπορέσετε να πολεμήσετε οτιδήποτε υπάρχει σε άξονα υπαρξιακό, σε άξονα ανασφάλειας και φοβίας, μια που ο εσωτερικό σας κόσμος αρχίζει να παίρνει τα πάνω του, να αλλάζει προς το καλύτερο και να συντονίζεται πλέον με επιθυμίες που σχετίζονται με το ανώτερο εαυτό σας.
Μία βελτίωση η οποία ουσιαστικά λειτουργεί ως αυτοθεραπεία και ανασκόπηση της μέχρι τώρα ζωής, απέναντι στα αρνητικά και τα θετικά. Οτιδήποτε υπάρχει κρυφό θα έρθει στην επιφάνεια και αυτό είναι λειτουργικό αυτή τη στιγμή για να αντιμετωπιστεί. Όπως και κρυφοί εχθροί οι οποίοι θα εμφανιστούν με ένα άλλο πρόσωπο θα είναι πιο εύκολο αυτή τη στιγμή για να τους αντιμετωπίσετε.
Θα έχετε μία παραπάνω συμπόνια για τους συνανθρώπους σας, ενώ θα δείτε ότι θα σκέφτεστε και κάποιους άλλους δρόμους που ίσως δεν τους είχατε ακουμπήσει παλιά και αυτοί είναι οι άξονες της φιλανθρωπίας και της αφύπνισης.


ΤΑΥΡΟΣ: Ο Δίας σας δίνει ευκαιρίες. Αυτές έρχονται μέσα από τους άλλους ανθρώπους και μέσα από τις συναναστροφές που δημιουργείται μια που τώρα γίνεσαι πιο ομαδικός και σας αρέσουν οι συλλογικές καταστάσεις. Αλλά και προωθητικές προσπάθειες, συμμετέχοντας μέσα σε ένα όραμα. Μαζί με άλλους σας ενθαρρύνει για να κάνετε καινούργια σχέδια για το μέλλον, να διαφημίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και την προσωπικότητά σας.
Και βέβαια να οργανώσετε με τέτοιο δρόμο την  ζωής σας πάνω σε ένα στοιχείο αυτοπροβολής και δημιουργικότητας. Αυτό θα σας κάνει πιο αγαπητούς απέναντι στους άλλους. Οι άλλοι έρχονται μαζί σας για να σας διδάξουν κάτι και εσείς παράλληλα αποκτάτε μία αυτοπεποίθηση. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες αυτό φέρνει και μία αύξηση πελατείας.
ΔΙΔΥΜΟΣ: Με το Δία να κινείται πάνω στο μεσουράνημα περιμένετε θετικές αλλαγές πάνω στον άξονα το επαγγελματικό και τον κοινωνικό σας, μια που σας δίνει μεγαλύτερο ενθουσιασμό για να κάνετε εκείνα τα βήματα για να πετύχετε επαγγελματικά. Η  επαγγελματική σας ζωή παίρνει τα πάνω της καθώς ο ενθουσιασμός που νιώθετε είναι πλέον μεγάλος. Έλκεστε από την επιθυμία να κάνετε πράγματα τα οποία θα έχουν ως στόχο την ανάπτυξη. Έρχεστε σε μία επαφή με ένα άλλο πλαίσιο το οποίο σας επιδεικνύει, σας δείχνει πως πρέπει να πορευτείτε και βέβαια να ακολουθήσετε την τύχη σας. Πρέπει όμως να μην κάνετε κινήσεις υπέρμετρης φιλοδοξίας, καθώς πρέπει να έχετε ένα στοχευμένο όνειρο, να το ακολουθήσετε πάντα σωστά, με σωστούς βηματισμούς για να σας δίνει το περιθώριο για ένα για καλύτερη συνέχεια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ένα μεγάλο δώρο για εσάς μια που ο Δίας κινείται σε ένα φιλικό ζώδιο οπότε καινούργια πράγματα και καινούργιες ευκαιρίες θα σας δημιουργήσει, ενώ θα σας εμπλουτίσει με καινούργιες ιδέες. Αυτό που θα πετύχετε το χρονικό διάστημα αυτό είναι να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και τις δραστηριότητες εκείνες που θα σας κάνουν να αποκτήσετε περισσότερα γνωστικά αντικείμενα και να ανακαλύψετε μέσα από τη μάθηση καινούργιους δρόμους για να σας βοηθήσουν στο μετά.
Είναι σημαντικό να μελετήσετε, να εξερευνήσετε, να ταξιδέψετε,  να μάθετε και να έρθετε σε επαφή με ένα ανώτερο πλαίσιο δημιουργίας. Πρέπει να ακολουθήσετε εκπαιδευτικά ξεκινήματα να συμμετέχετε σε σεμινάρια και γενικά σε νέες μεθόδους εκπαίδευσης που θα τις χρειαστείτε για το μετά.
 είναι διάστημα που πρέπει να κάνετε μία ανασκόπηση της ζωής σας, να βρείτε άλλους δρόμους και αυτοί οι δρόμοι αυτή τη στιγμή έχουν σχέση με την πραγματικότητα και βέβαια ευνοούνται μακρινά ταξίδια τα οποία δεν είναι μόνο αναψυχής αλλά και αναζήτησης.


ΛΕΩΝ: Ο Δίας στους Ιχθείς σας δημιουργεί την ανάγκη να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να υιοθετήσετε καινούργιους μεθόδους στη διαχείριση όλων των οικονομικών εκκρεμοτήτων.
Πρέπει να δώσετε βάση στο πώς θα μπορέσετε μέσα από μία νομοθεσία, μέσα από ένα δικαστήριο, μέσα από ένα διακανονισμό να ρυθμίσετε τα χρέη σας αν έχουν ξεφύγει. Και βέβαια οτιδήποτε σχετίζεται με συντάξεις, με ασφάλειες, με παροχές που έρχονται κυρίως από τρίτες πηγές.
Στην πορεία βέβαια μπορεί να δείτε αναπάντεχη βοήθεια από άλλους ανθρώπους, είτε από το συγγενικό σας περιβάλλον, είτε το φιλικό, είτε μέσα από το σύζυγό σας ή την σύζυγό σας και μέσα από την κληρονομιές. Η επιθυμία για τη σεξουαλική σας ζωή θα είναι πιο αυξημένη και βέβαια βοηθά στην ενεργοποίηση όλων των καταστάσεων εκείνων που αυξάνουν τη συλλογικότητα. Ο Δίας στους Ιχθείς συμβολίζει την επαφή με το νερό και ιδιαίτερα την επαφή σας με τη θάλασσα αυτό το χρονικό διάστημα θα σας κάνει καλό σε ψυχολογικό πεδίο αλλά και στην εξερεύνηση του σεξ.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πέρασμα του Δία από τον απέναντι ζώδιο των Ιχθύων είναι ευλογία για εσάς και ιδιαίτερα για αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν πλέον μία μόνιμη σχέση και να πορευτούν σε μία πορεία γάμου. Αυξάνει την επιθυμία για συντροφικότητα, την επιθυμία να βρίσκεται κάποιος μαζί με τους άλλους και βέβαια να αποκτήσει εκτός από μία σύντροφο ή ένα σύντροφο και ένα συνεργάτη ή να συνεταιριστείτε με κάποιον ο οποίος θα τον οδηγήσει σε μία επίτευξη επαγγελματικής και οικονομικής αποκατάστασης.
Όποιος  είναι ελεύθερος /η έχει τύχη αυτό το χρονικό διάστημα να κάνει μία μακροχρόνια σχέση, αρκεί να ακολουθήσει την τύχη. Βέβαια πρέπει να προσέξει να μην εξατομικεύσει τον άλλον ή να τοποθετήσει αυτή τη σχέση μέσα σε ένα όνειρο. Το οποίο το όνειρο θα το είχε χτίσει αυτός και δεν θα ανταποκρίνονται στο πρόσωπο του άλλου.


ΖΥΓΟΣ: Ο Δίας δημιουργεί την κατάσταση στο να ρυθμίσεις στην καθημερινότητα. Πρέπει να βελτιώσεις στην καθημερινή σου ζωή, να φύγεις μέσα από δρόμους αξίας και να βρεις εκείνες τις δυνατότητες της ρύθμισης όλων των εκκρεμοτήτων και όλες τις διαδικασίες εκείνες που σου δημιουργούν μία αισιοδοξία.
Όσο αφορά τα επαγγελματικά σου, βλέπεις την επιθυμία να βρεις μία δουλειά ή να επεκτείνεις την υπάρχουσα, να φτιάξεις το κλίμα μέσα στο επαγγελματικό σου χώρο και βέβαια να βρεις την χαρά και την δημιουργία και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Ο Δίας σε βοηθά επίσης να αναζητήσεις μία καινούργια εργασία η οποία θα έρθει ξαφνικά ή μέσα από τύχη και αυτό πρέπει να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές σε οτιδήποτε προσκλήσεις λάβεις και σε οτιδήποτε ακούσεις από κάποιους ανθρώπους οι οποίοι έρχονται για να σε βοηθήσουν. 
Όσο αφορά στον άξονα της υγείας σου δίνει την δυνατότητα να εξισορροπήσει το σώμα σου και το νου, να πας σε μία θεραπεία η οποία μπορεί να είναι εναλλακτική καθώς και να έρθεις σε επαφή με το υγρό στοιχείο, να προσέξεις την διατροφή σου, να μην πάρεις παραπάνω κιλά. Πρέπει να φτιάξεις την ψυχολογία σου με εναλλακτικούς τρόπους όπως είναι το περπάτημα, η γυμναστική, η κολύμβηση κ.τ.λ. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με το Δία στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων νιώθετε χαρά. Η επιθυμία σας να ξεκινήσετε κάτι, να κάνετε ένα επαγγελματικό σχέδιο, να αποκτήσετε ένα καινούργιο χόμπι και να εκφράσετε τα ταλέντα σας είναι μέγιστη. Μεγάλες χαρές που θα έρθουν μέσα από τα παιδιά σας, ενώ όσοι θέλουν να κάνουν ένα παιδί αυτό το χρονικό διάστημα ας το κοιτάξουν σοβαρά. Η χαρά που θα δημιουργηθεί μέσα από τα παιδιά μπορεί να έχει πολλές προεκτάσεις στην επιτυχία ενός παιδιού στην επαγγελματική αποκατάσταση σε ένα γάμο ή στην έλευση ενός παιδιού.
Επίσης να ασχοληθείτε και με την καλλιτεχνική σας δραστηριότητα και βέβαια να νιώσετε μία παραπάνω χαρά αυτό το χρονικό διάστημα πως είσαστε ελεύθεροι. Ένας τυχαίος έρωτας θα παρουσιαστεί και αυτό θα σας κάνει χαρούμενους μια που θα σας αναζωογονήσει και θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση μια που θα δείτε ότι είσαστε ερωτεύσιμοι αυτό το χρονικό διάστημα και θα εκπέμπεται μία μαγεία και ένα έντονο μαγνητισμό.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η είσοδος του κυβερνήτη σας Δία στους Ιχθείς  λέει πάρα πολλά για εσάς. Αυτό που θα σας κάνει είναι να βελτιώσει την οικογενειακή σας ζωή, να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις μέσα στο οικογεναιακό σας περιβάλλον ενώ κάποιος από την οικογένειά σας να έχει μία επιτυχία. Ευνοεί παράλληλα και στην αξιοποίηση κάθε ακίνητης περιουσίας με αγοραπωλησίες, ανακαινίσεις, όπως επίσης τον αλλάξετε μία πόλη χώρα και ένα τόπο διαμονής το οποίο θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους μια που θα βρεθείτε σε ένα καινούργιο περιβάλλον που βέβαια θα έχει περισσότερη χαρά.
Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε μπορείτε να βρείτε ένα σπίτι μεγαλύτερο ή πιο λειτουργικό και παράλληλα ένα σπίτι οποία θα έχει περισσότερο θετική ενέργεια. Χρειάζεται επίσης να θεραπεύσετε τον εαυτό σας απέναντι σε κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες που νιώθετε, να βρείτε εκείνα τα πατήματα τα ψυχικά τα οποία θα σας δείξουν πάλι στο φως και το προσκήνιο και να πετύχετε όλες τις επιδιώξεις σας μέσα από μία καλύτερη ψυχολογία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με το Δία στους Ιχθείς σας δίνεται ευκαιρία για να βγείτε στο προσκήνιο και να κάνετε κοινωνικές επαφές. Η πιο σημαντική επαφή είναι η επαφή με τους φίλους σας και με τους συγγενείς σας, οι οποίοι έρχονται να σας κατευθύνουν και να σας διδάξουν καθώς επίσης να σας δώσουν ένα καινούργιο πλαίσιο αναφοράς πάνω στις επιδιώξεις σας τις επαγγελματικές και τις οικονομικές.
Παράλληλα είναι μία ευκαιρία για εσάς μια που ανοίγεται ο δρόμος για να κάνετε αποδράσεις και ταξίδια είτε αναψυχής, είτε επαγγελματικά και βέβαια να αγοράσετε οτιδήποτε αφορά νέα τεχνολογία και γιατί όχι ένα καινούργιο αυτοκίνητο.
Η βελτίωση όλων αυτών των πραγμάτων πρέπει να είναι αυτοσκοπός ώστε να επανέλθει η καλή σας επικοινωνιακή προσέγγιση όλων των πραγμάτων για αύξηση των σκέψεων και των ιδεών. Όπως επίσης και μέσα από την συναναστροφή με τους άλλους ανθρώπους και μέσα από την διαφήμιση, μέσα από την επικοινωνία και επικοινωνιακά εργαλεία να μπορέσετε να λάβετε τα μέγιστα οφέλη στους τομείς που ιδιαίτερα σας ενδιαφέρουν που είναι ο επαγγελματικός και ο οικονομικός.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς σχετίζεται με τα έσοδα σας. Είναι κάτι που είναι ιδιαίτερο και χαρούμενο. Αυτό σημαίνει ότι θα αυξήσετε τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα έσοδα που έχετε από τη δουλειά σας, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να έχετε και μία αύξηση στο μισθό σας. Όλο αυτό το σκηνικό θα σας δημιουργήσει περαιτέρω χαρά.
Η δουλειά σας θα είναι μέσα σε ένα πρίσμα επιτυχίας και αυτό θα σας κάνει να αυξηθεί η αυτοπεποίθηση σας, ενώ θα σας δημιουργήσει και εκείνες τις συνθήκες οι οποίες θα καλυτερέψουν και την συναισθηματική σας ζωή μια που θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για το μέλλον.
Αυτό που χρειάζεται είναι να προσέξετε να μην υπάρχει υπερβολική ροπή προς τα έξοδα και να σας δημιουργεί την ανάγκη ο Δίας να ξοδεύετε ασύστολα χωρίς μέτρο με αποτέλεσμα ότι εισόδημα εισρεύσει, ότι χρήματα αποκομίσετε, να τα διοχετεύσετε σε άλλες πηγές οι οποίες πολλές φορές παίζουν ένα ρόλο άσκοπο.


ΙΧΘΥΣ: Αναμφίβολα ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας ο Δίας είναι πάρα πολύ σπουδαίο γεγονός να κινείται πάνω στο ζώδιό σας μια που θα είσαστε πρωταγωνιστές όλου του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι ευνοούνται όλοι οι Ιχθείς και αυτό που πρέπει να κοιτάξετε είναι η προσωπική σας επέκταση μια που θα απολαμβάνετε πλέον μέγιστα οφέλη. 
Οι άλλοι θα σας βλέπουν με ένα διαφορετικό τρόπο, θα εκπέμπεται μία σιγουριά, ένα μαγνητισμό και μία καλοπροαίρετη φύση και ιδιοσυγκρασία και αυτό παίζει πάρα πολύ σπουδαίο ρόλο. Πρέπει να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, να κυνηγήσετε την τύχη σας να δείτε όλο τον κόσμο με ένα διαφορετικό πλαίσιο και γιατί όχι να πάτε σε έναν άξονα που σχετίζονται με καλοζωία, με ηδονές. Οι απολαύσεις είναι μες στη ζωή όσο αφορά τον υλικό κόσμο.
Από την άλλη μεριά όμως πρέπει να υπάρξει μία στροφή προς την πνευματικότητα, να αποκτήσετε εκείνα τα χαρίσματα που θα σας κάνουν καλύτερα να νιώσετε καλύτερα σε εσωτερικό πεδίο και βέβαια όλο αυτό το διάστημα να σκεφτείτε ότι παράλληλα με την επιτυχία σε όλους τους τομείς πρέπει να έχετε στο νους σας στο να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου