Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Ερμής στο Ταύρο. Προβλέψεις Ζωδίων

 Μία σημαντική μετακίνηση ενός Προσωπικού Πλανήτη έχουμε στις 19/04.
Ο Ερμής ο Πλανήτης της επικοινωνίας, του λόγου και της σκέψης, μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου που θα μείνει έως τις 04/05.

Σε αυτό το Ζώδιο ο Ερμής θέλει να ασχοληθεί με τα οικονομικά πρωτεύον και δευτερεύον με καλλιτεχνικά. Ο τρόπος της επιτυχίας έχει σχέση με την προσήλωση στην " γήινη σκέψη " , στην σταθερή άποψη αλλά και στον σοβαρό λόγο.
Η επιτυχία δεν είναι εύκολη, καθώς απαιτείται δύσκολη απαίτηση προσαρμογής με αμετακίνητη άποψη και μονομέρεια ως προς την άποψη.

Η Διέλευση από τον Ταύρο επηρεάζει κυρίως το Σταθερό Σταυρό ( Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) ζώδια και ωροσκόπους. Βοηθά επίσης τον Καρκίνους, τους Παρθένους, τους Αιγόκερους, τους Ιχθύες και τους Σκορπιούς.

Οι όψεις κατά την Διέλευση:

  • 24/04 σύνοδος με Ουρανό
  • 25/04 τετράγωνο με τον Κρόνο
  • 30/04 εξάγωνο με το Ποσειδώνα
  • 02/05 τρίγωνο με τον Πλούτωνα
  • 03/05 τετράγωνο με τον Δία


Επιρροή στα Ζώδια:

Κριός: Διέλευση στον δεύτερο οίκο που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα συναισθηματικής ασφάλειας. Καθημερινές συναλλαγές και αύξηση πωλήσεων σε εργασίες που έχουν σχέση με επικοινωνία και εμπόριο ευνοούνται.

Ταύρος: Ένα καλό διάστημα να ερευνήσετε, να επικοινωνήσετε και να προβείτε με μεγαλύτερη άνεση ως προς την καθημερινότητα. Είναι μία ευκαιρία να καθορίσεις πιο απαιτητά τα δικαιώματα σου, απέναντι σε πληροφορίες και σκέψεις που σε εμπνέουν.

Δίδυμος: Με τον Ερμή στον προηγούμενο Ζώδιο να σε βάζει σε σκέψεις που έρχονται από το ασυνείδητο και που σε αποπροσανατολίζουν. Είσαι περισσότερο ευάλωτος σε τσακωμούς, όχι επειδή το θέλεις, αλλά γιατί σε περιορίζουν άνθρωποι και καταστάσεις.

Καρκίνος: Φίλοι και μία προσήλωση σε ομάδες και κοινωνικούς ρόλους σου δίνουν την στροφή που χρειάζεσαι. Δεν πρέπει να ακολουθείς προσωπικά μονοπάτια αλλά να στρέφεσαι σε κατευθύνσεις που σου δίνουν χαρά και γαλήνη.

Λέοντας: Ο Ερμής κινείται στο Μεσουράνημα και αυτό είναι ελπιδοφόρο όσο αφορά το κοινωνικό σου και επαγγελματικό σου τοπίο. Πολλά πρόσωπα ουσίας και εξουσίας επικοινωνούν μαζί σου, προσθέτοντας οφέλη στις επιδιώξεις σου.

Παρθένος: Ένα θετικό διάστημα ως προς τον προγραμματισμό ταξιδιών, πεδίων αναζήτησης σε θέματα σπουδών, σεμιναρίων και γενικότερα έρευνας. Βρίσκεις λύσεις σε οποιοδήποτε νομικό θέμα και βοήθειες από πρόσωπα που έρχονται από μακριά.

Ζυγός: Μία διέλευση από ένα καθαρά ψυχολογικό οίκο σαν τον 8ο σε ωθεί στην αναζήτηση του εσωτερικού σου εαυτού αλλά και των ψυχολογικών σου μεταπτώσεων. Παράλληλα εξερευνάς τα θέλω σου, σε ερωτικό επίπεδο αλλά και την απολαβή πόρων εκτός εργασίας.

Σκορπιός: Ο Ερμής στο απέναντι Ζώδιο σε ωθεί να διεκδικήσεις μέσω της επικοινωνίας ένα καλύτερο πλαίσιο όσο αφορά την σχέση με τον/την σύντροφο, και κάθε είδους επαγγελματικές σχέσεις με σκοπό την ρύθμιση. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σε βοηθούν στην καλυτέρευση όλων των επιδιώξεις σου.

Τοξότης: Μία αυξημένη προσήλωση σε θέματα καθημερινότητας είτε αυτό αφορά την εργασία, είτε την επικοινωνία με προϊσταμένους και συναδέλφους. Προβλήματα με την υγεία σου, σε επηρεάζουν στην διαχείριση απρόβλεπτων παραγόντων.

Αιγόκερως: Σε ένα τομέα ευχάριστο όπως αυτό της επικοινωνίας με τον ερωτικό σου πρόσωπο και μία ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των παιδιών σου. Είναι καλό διάστημα να αξιοποίησης τα ταλέντα σου και να δημιουργήσεις τα όνειρα που σε προσελκύουν.

Υδροχόος: Τα ζητήματα της οικογένειας κατευθύνουν τις σκέψεις σου και σε προτρέπουν σε ρύθμιση καταστάσεων μέσω της επικοινωνίας με τα μέλη της οικογένεια σου. Αναλύεις καλύτερα το οικογενειακό περιβάλλον σου και προτρέπεις τους άλλους σε σωστή διαχείριση.

Ιχθύς: Στο 3ο προσωπικό σου οίκο ο Ερμής σε προσγειώνει σε ένα αρμονικό ρυθμό επικοινωνίας προς όλους. Η προσέγγιση με τους άλλους γίνεται σε καλύτερο πλαίσιο και έχεις την θετική σκέψη στο να πάρεις αποφάσεις και να υπογράψεις συμβόλαια και να επεκταθείς σε όλους τους τομείς.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ.
Αναλυτής Αστρολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου