Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Ήλιος στο Ταύρο.

 


Ταύρος: Γη
Πλανήτης: Αφροδίτη
Σταθερότητα, Αξιοπιστία, Ασφάλεια, Αισθησιασμός...


Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στο Ταύρο, η προσπάθεια να δημιουργήσει και μέσα απ' αυτό να διατηρήσει την αίσθηση ασφάλειας, είναι συχνά η κινητήριος δύναμη.Ο Ταύρος μαθαίνει να βρίσκει τη χρησιμότητα της λειτουργίας και της μορφής.
Ανταποκρίνεται περισσότερο σε αυτό που βλέπει, ακούει, μυρίζει, γεύεται και αγγίζει.
Το απτό ή πραγματικό, του δημιουργεί συναισθήματα υλικής ασφαλείας ή αυτοεκτίμησης.
Είναι γνωστός επίσης για την αξιοπιστία, τη πίστη και τη ρεαλιστική προσέγγιση στη ζωή.
Στις φιλικές σχέσεις είναι χαριτωμένος, γοητευτικός και με υψηλή την αίσθηση του καλού χιούμορ 
Στις ερωτικές σχέσεις είναι αξιόπιστος, σταθερός, τον χαρακτηρίζει η έκφραση της ζεστασιάς, της καλοσύνης, της γενναιοδωρίας, της φροντίδας, της ιπποτικής συμπεριφοράς και του μοιράσματος των καλών που του συμβαίνουν με το ταίρι του και αγαπά με όλο του το είναι.
Είναι πεισματάρης, ανθεκτικός, αγαπά την ειρήνη, έχει τάσεις τεμπελιάς και δεν τον πειράζει όταν δεν εργάζεται - γιατί εργάζεται ασταμάτητα - να περάσει όλη του τη μέρα στο κρεβάτι χουζουρεύοντας.
Εξαρτημένος από τους υλικούς πόρους και όχι μόνο πολλές φορές κάνει κακό στον εαυτό του.
Μια άλλη διάσταση του Ταύρου, είναι η συγγένεια του με τη δημιουργικότητα, την ομορφιά και τη μορφή, έχει έντονη την αίσθηση της αισθητικής... 
Η εξεύρεση της ισορροπίας μεταξύ των φυσικών αναγκών και της υλικής προσκόλλησης είναι η "αίσθηση του ταξιδιού"  στη γη που κάνει, για να φτάσει σε ένα ανώτερο πνευματικό επίπεδο.
Δείτε τον Βούδα.... γεννημένος Ταύρος, που αν διαβάσετε την ιστορία της ζωής του, θα πέσει φως άπλετο σε αυτό το αίνιγμα της διδασκαλίας του και της μη προσκόλλησης.  
Ο Ταύρος αποδίδει φόρο τιμής στην φυσική του γέννηση και τιμά τα δώρα της μητέρας φύσης!!


Cahya
Eνορατική Αστρολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου