Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Ερμής στο Κριό.

 

Ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Κριού και η επικοινωνία παίρνει φωτιά.
Μία διέλευση που θα μας συντροφεύει έως τις 19 Απριλίου δημιουργώντας αρκετά προβλήματα, κυρίως προς το τέλος της διέλευσης, που ο Ερμής θα γίνει πιο εκρηκτικός, παρορμητικός και θα παίρνει πρωτοβουλίες σε επικοινωνιακό πεδίο και θα δημιουργεί αντιδράσεις.Ο λόγος είναι η όψη τετραγώνου που θα κάνει το Πλούτωνα όπου θα υπάρξουν λεκτικές συγκρούσεις, οι αντιδράσεις θα κορυφωθούν προς το τέλος της διαδρομής του και όλα θα έχουν μία καταληκτική διάσταση στην παρούσα κατάσταση.
Επειδή ο Ερμής φαίνεται να κυβερνά τους πνεύμονες και ενόψει πανδημίας θα υπάρξουν αρκετά κρούσματα, πολλές κουβέντες γύρω από αυτήν και δηλώσεις επί δηλώσεων, ενώ οι δημοσιογράφοι θα παίξουν ένα ρόλο πιο πιεστικό, καταγγελτικό.
Πολλοί οδηγοί θα αντιδρούν σε κάθε σύσταση, οι μετακινήσεις θα είναι δύσκολες, λόγω των γεγονότων θα υπάρξουν διαμαρτυρίες, πολλές φωνές, ενώ κανείς δεν θα ακούει τον άλλον. Αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα και στην ενδοοικογενειακή ζωή όπου τα πράγματα θα οδηγούν σε παρορμητικές κουβέντες εντός της, μεταξύ των μελών, και κυρίως για αυτούς που αυτή τη στιγμή δεν έχουν άλλους τρόπους εκτόνωσης.
Η όψη αυτή δημιουργεί προβλήματα στο Παρορμητικό Σταυρό και κυρίως σε αυτούς που έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα στο τρίτο δεκαήμερο, ενώ δίνει ευκαιρίες στα ζώδια της Φωτιάς ως επί το πλείστον αλλά και του Αέρα πρώτου και δεύτερου δεκαήμερου.
Αυτό έχει δύο πλευρές. Η πρώτη μας λέει ότι ο λόγος και η σκέψη είναι η Αρχή των πάντων. Μέσα από εκεί μπορείς να διευρύνεις του ορίζοντες, να ανοιχτείς σε μονοπάτια που έχουν να σου δώσουν λόγο.
Από την άλλη, μία τεράστια ενέργεια που το πάθος του θυμού μεταφράζεται με λέξεις. Οι λέξεις είναι κοφτερές και δεν ελέγχονται από τις σκέψεις. Η επικοινωνία γίνεται όπλο, που ξεσπά θυμό και λόγια που πληγώνουν.

Οι όψεις του Ερμή κατά την Διέλευση:
  • 10/04 εξάγωνο με το Κρόνο
  • 17/04 εξάγωνο με τον Άρη
  • 17/04 εξάγωνο με το Δία
  • 17/04 τετράγωνο με το Πλούτωνα
  • 19/04 σύνοδο με τον Ήλιο
Είναι ένα διάστημα μεγάλης ενέργειας για τους Κριούς που πρέπει να προσέξουν μόνο τα διαστήματα με τις όψεις του Ερμή με δύσκολους πλανήτες μην περάσουν στο θυμό.

Οι Καρκίνοι το επαγγελματικό όπως πάντα στο προσκήνιο, που είναι ευκαιρία για να πάρετε πράγματα ή να αντιδράσετε με νεύρο - μελαγχολία και να δημιουργήσετε μέγα ρήγματα.

Για τους Ζυγούς τα πράγματα αγριεύουν, καθώς ως παιδιά της ισορροπίας τώρα θα νομίσουν ότι απειλούνται από τους άλλους. Βέβαια αυτό θα έχει επακόλουθο να ραγίσουν σχέσεις και τα ταλαιπωρηθούν γάμοι.

Οι Αιγόκεροι θα έχουν στροφή σε οικογενειακές ταλαιπωρίες και θέματα ακινήτων, όπου πρέπει να αφήσουν το Κρόνιο ύφος τους και να γίνουν πιο συμβιβαστικοί.

Οι Λέοντες και οι Τοξότες έχουν ένα καλύτερο επικοινωνιακό διάστημα. Οι πρώτοι όσο αφορά ταξίδια, σπουδές και δικαστήρια και οι δεύτεροι όσο αφορά ερωτικά ζητήματα και θέματα παιδιών.

Για τα υπόλοιπα ζώδια η επιρροή είναι σε μέτρια επίπεδα χωρίς έντονα γεγονότα.

Οι Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί, οι αντίστοιχοι ωροσκόποι καθώς και όσοι έχουν Σελήνη και Μεσουράνημα όλων των δεκαημέρων θα έχετε τις περισσότερες εξελίξεις. Το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο αρκετά θετικές. Το τρίτο δεκαήμερο πιο συγκρουσιακό. Πρέπει να καταλάβετε ότι πριν την γλώσσα προηγείται ο νους.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου