Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Ωροσκόπος!


 Ωροσκόπος!

Αντιπροσωπεύει το περιβάλλον και την προετοιμασία που μπορεί να επηρεαστεί ένα άτομο κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας και θεωρείται σημαντικό όπως ο Ήλιος και η Σελήνη...
Είναι η μάσκα που φοράει κανείς δημοσίως... είναι η πρώτη εντύπωση που κάνουμε όταν συναντάμε νέους ανθρώπους.
Συμμετέχει στην εμφάνιση και την προσωπικότητά σας, προχωρώντας μέχρι το σημείο να επηρεάζει τα φυσικά χαρακτηριστικά μερικές φορές.... Το σύμβολο εκφράζεται στην εικόνα, το στυλ και τις ιδιομορφίες σας. Εκφράζεται επίσης στον τρόπο με τον οποίο ενεργείτε. Μερικοί αστρολόγοι θεωρητικολογούν ότι το σημάδι γίνεται ασθενέστερο μετά τα 30 χρόνια..
Είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που παρουσιάζετε. Είναι ο αυτόματος πιλότος σας που ανταποκρίνεται στο περιβάλλον σας... Ο Ήλιος σας γίνεται βαθμιαία πιο αξιοπρόσεχτος με την πάροδο του χρόνου....και όταν τα δύο σημάδια θα αναμειχθούν δημιουργούν ένα εξωτερικό στρώμα και ένα εσωτερικό στρώμα, που περικλείουν τη Σελήνη βαθιά μέσα σας.
Ο Ωροσκόπος Κριός, Λέοντας και Τοξότης είναι ενεργητικοί, αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Συνήθως φαίνονται φιλικοί και μη επικριτικοί και γενικά τα πάνε καλά με άλλους σε κοινωνικές συγκεντρώσεις. 
Ο Ωροσκόπος σε Ταύρο, Αιγόκερω και Παρθένο είναι πρακτικά και ασφαλή. Μπορεί να φαίνονται λίγο ντροπαλοί ή προσεκτικοί και σοβαροί. 
Ο Ωροσκόπος σε Δίδυμο, Ζυγό και Υδροχόο είναι καλοί στην επικοινωνία. Θεωρούνται κοινωνικά και φιλικά, αν είναι λίγο ανεξάρτητα ή αποστασιοποιημένα. 
Ο Ωροσκόπος σε Ιχθύες, Σκορπιό και Καρκίνο θεωρούνται συναισθηματικά, διαισθητικά. Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως κρύβουν τα αληθινά τους συναισθήματα και αισθάνονται την ανάγκη να προστατευτούν από τον κόσμο. Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται στον κόσμο γίνεται για εφέ, ώστε να μην αισθάνονται ότι κινδυνεύουν.

CAHYA
Eνορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου