Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Είναι ο Αριθμός του Τηλεφώνου σου Τυχερός?


 Είναι ο Αριθμός του Τηλεφώνου σου Τυχερός?

Η αριθμολογία είναι μια αρχαία τέχνη της μαντείας. Βασίζεται στην πεποίθηση ότι αυτός ο κόσμος βασίζεται σε μοτίβα. Η δύναμη της Αριθμολογίας προέρχεται από το γεγονός ότι τα πάντα – και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα – σχετίζονται με έναν αριθμό. Ως εκ τούτου, καθώς κάθε αριθμός ισούται με ορισμένες δονήσεις και ενέργειες, όλα έχουν τη δική τους αριθμητική και δονητική υπογραφή, η οποία μπορεί να είναι ευοίωνη ή όχι. Οπότε "είναι τυχερός ο αριθμός τηλεφώνου σου" σημαίνει "είναι η αριθμητική δόνηση του τηλεφώνου σου αρμονική μαζί σου;"Αν ο αριθμός τηλεφώνου σας είναι τυχερός ή όχι, εξαρτάται από την «ενιαία» αριθμητική τιμή του. Έτσι, αυτό που πρέπει να κάνουμε πρώτα είναι να υπολογίσουμε την «ενιαία» αριθμητική τιμή του αριθμού τηλεφώνου σας......'' π.χ. 6+9+4+9+4+1+1+9+0+9=52... στη συνέχεια προσθέτουμε το 5+2=7 και βλέπουμε ότι ο αριθμός του τηλεφώνου σου δονείται με το 7''...
Πάμε τώρα να δούμε τι σημαίνει ο κάθε αριθμός ξεκινώντας από το 7 του παραπάνω παραδείγματος...

Αριθμός 1..Ο αριθμός δονείται στις πνευματικές δονήσεις του Ήλιου /Απόλλωνα, της Πηγής όλης της Ζωής και του Φωτός. Αυτός είναι ένας αρσενικός αριθμός, κυρίαρχος, ισχυρός και δημιουργικός...κ αυτό σημαίνει ότι είναι ένας θετικός αριθμός για σκηνοθέτες, ηγέτες, αφεντικά... ή, φυσικά, αν θέλεις να είσαι το νούμερο ένα. Επιπλέον, είναι ένας εξαιρετικός αριθμός, για την εργασία που σχετίζεται με τη σόου μπίζνες ή τη διοίκηση... είναι μια σειρά από δύναμη, δόξα και φήμη. Φέρνει έμπνευση ελπίδας και "φως". Ναι, φως! και τέλος πάντων, αν χρειάζεσαι τη προσοχή, την ανεξαρτησία τη δόξα και τη κοινωνική δύναμη τότε το 1 είναι ο αριθμός σου.

Αριθμός 2... Ο αριθμός δονείται στις πνευματικές δονήσεις της Σελήνης / Άρτεμις , της Μεγάλης Κυρίας της Νύχτας.... είναι ένας θηλυκός αριθμός, δεκτικός, διαισθητικός και μαγικός....η συνεργασία, η εγγύτητα, η ευαισθησία. η ισορροπία και η αρμονία, σας χαρακτηρίζουν..
Είναι ένας εξαιρετικός αριθμός, αν η δουλειά σας σχετίζεται με τα ακίνητα, τη διορατικότητα, τη μαγειρική ή τη φιλοξενία.... Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή όταν πρέπει να επικοινωνείτε με τις ώρες , γιατί άλλοτε θα είστε εξαιρετικά σαγηνευτικοί και άλλες φορές τρομακτικά παρεξηγήσιμοι!

Αριθμός 3...Ο αριθμός δονείται στα πνευματικά vibes του Δία /Δία ,του Βασιλιά των Θεών...είναι αρσενικός αριθμός ,είναι ο προβολέας και είναι ισχυρός.
Σχετίζεται με τη καλή τύχη ,τη πρόοδο και τις ευκαιρίες κοινωνικά και επαγγελματικά, εκφράζοντας τον εαυτό σας, τη χαρά της ζωής. τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία, δημιουργικότητα, κοινωνικότητα...
Επιπλέον αναδεικνύει την αίσθηση της ελπίδας και της αισιοδοξίας ... με αυτόν τον αριθμό είναι σαν να σας ακολουθεί ένα χρυσό κλειδί για να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε ακόμα ακόμα και σε επαγγελματικές κάρτες!

Αριθμός 4.. Ο Αριθμός δονείται στις πνευματικές δονήσεις του Άρη / Άρη και του Ουρανού. Αυτός είναι ένας αρσενικός αριθμός, της προβολής και λίγο απρόβλεπτος..... είναι ένας αριθμός που μπορεί να επιφέρει ξαφνικές αλλαγές, για καλό ή για κακό. Τακτικά, δεν θεωρείται ευοίωνο. Ωστόσο, είναι ένας πολύ ισχυρός αριθμός που μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε την τύχη σας και να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Ο 'Αρης και ο Ουρανός θα σας ευλογούν με όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για μια σημαντική ανακάλυψη επειδή σχετίζεται με πολύ - απρόβλεπτη ισχύ.!

Αριθμός 5...Ο Αριθμός δονείται στις πνευματικές δονήσεις του Ερμή, του Θεού της Επικοινωνίας και της Ταχύτητας.... είναι ένας ευέλικτος αριθμός, ευάερος και δημοφιλής..... είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός για όποιον ενδιαφέρεται για το εμπόριο και τις μεταφορές, οποιουδήποτε είδους. Επιπλέον, φέρνει καλή τύχη και ευλογίες σε όλους όσους πρέπει να επικοινωνήσουν με περισσότερους ανθρώπους και με το διαδίκτυο. Ωστόσο, παρακαλώ θυμηθείτε ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν περίεργα για εσάς όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος !

Αριθμός 6...Το 6 δονείται στις πνευματικές δονήσεις της Αφροδίτης, Θεάς του Έρωτα, της Ομορφιάς και της Ειρήνης!....είναι ένας θηλυκός αριθμός, γόνιμος και αισθησιακός....και πολύ σημαντικός αριθμός για όποιον ενδιαφέρεται για τα καλλυντικά ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά, τη θεραπεία ή ακόμα και τη διδασκαλία. Επιπλέον, ακτινοβολεί γοητεία και αρμονία, οπότε είναι εξαιρετικά ρομαντικός καθώς λειτουργεί σαν μαγνήτης. Αυτός ο αριθμός είναι ιδανικός για οτιδήποτε σχετίζεται με σχέσεις, από το φλερτ μέχρι το γάμο.!

Αριθμός 7 : Λοιπόν, ο αριθμός του τηλεφώνου σας δονείται στα πνευματικά vibes της Σελήνης / Άρτεμις / Σελήνης και Ποσειδώνα...  ο Θεός όλων των θαλασσών και των κρυμμένων θησαυρών. Ως εκ τούτου, αυτή είναι μια σειρά από έντονη μαγική δύναμη και σοφία. .... δεν θεωρείται τόσο ευοίωνο για όλους, αλλά μόνο για όποιον ασχολείται με επαγγέλματα που σχετίζονται με τη θεραπεία, τα φάρμακα, τη χημεία, τους ακαδημαϊκούς, καθώς και για τους μυστικιστές και ερευνητές. Παρακαλώ να θυμάστε ότι η επικοινωνία σας επηρεάζεται από τις Φάσεις της Σελήνης (να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Πανσέληνο και τη Νέα Σελήνη).

Αριθμός 8 : Ο αριθμός τηλεφώνου σας δονείται στις πνευματικές δονήσεις του Κρόνου του παλιού Θεού του χρόνου, πατέρα του Δία/ Δία...... αυτή είναι μια σειρά από έντονη δύναμη, υπομονή, αντοχή και σοφία και δεν θεωρείται προφανώς ευοίωνο, καθώς σχετίζεται με ευθύνες, μοναξιά και υπομονή..... Ωστόσο, είναι ένας αριθμός που μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να ξεπεράσει ΟΛΑ τα εμπόδια, φέρνοντας πολλή επίγνωση, αυτοπραγμάτωση και μαγική αφύπνιση. Σημαντικό είναι πως αυτός ο αριθμός προσφέρει αυτό που όλοι οι άλλοι αριθμοί δεν μπορούν ''Αληθινή δύναμη'', η οποία έρχεται εγκαίρως, όταν το άτομο είναι έτοιμο.

Αριθμός 9 : Ο αριθμός αυτός δονείται στις πνευματικές δονήσεις του Άρη και του Πλούτωνα / Άδη, του Θεού του Κάτω Κόσμου, ισχυρού αδελφού του Δία και του Ποσειδώνα..... που ερμηνεύεται ως μια σειρά ενστικτώδες δύναμης και μετασχηματισμού. Αν και, ο αριθμός αυτός φέρνει στο άτομο την ικανότητα να υπομένει σε όλες τις πιθανές θέσεις εργασίας, τον ευλογεί επίσης να εξελιχθεί και να φτάσει σε υψηλότερη κοινωνική και επαγγελματική κατάσταση....οπότε φαίνεται ότι η καλή τύχη είναι στο πλευρό σας, αλλά όχι με προφανή τρόπο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε κάθε περίπτωση, ένας αριθμός τηλεφώνου που τυχαίνει να έχει ως αποτέλεσμα τον ίδιο μονοψήφιο αριθμό με έναν από τους δικούς σας σημαντικούς αριθμούς, όπως 1. ο αριθμός των γενεθλίων σας ή 2.του ονόματος σας ή 3. του επωνύμου σας τότε ισούται με τους παραπάνω αριθμούς και ακόμα και αν είναι ένας δύσκολος αριθμός, θα τον αντιμετωπίσετε ως επί το πλείστον, αν όχι μόνο, για τα ευοίωνα αποτελέσματά του.


CAHYA
Eνορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου