Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Ποσειδώνας στο Σκορπιό . Ο μάγος


 Ο Ποσειδώνας στον Σκορπιό δεν φοβάται τις πιο σκοτεινές πτυχές της ζωής....  Ενδιαφέρεται για τις εσωτερικές, τις μυστικιστικές ή τις αποκρυφιστικές επιστήμες. Βλέπει τις σωματικές επιθυμίες και τη σεξουαλικότητα ως μια πνευματική εμπειρία που είναι αποδεκτή. Μπορεί να βρει ενδιαφέρον για ανατολικές φιλοσοφίες, πρακτικές ή παραισθησιογόνα.

Η παθιασμένη φύση του Σκορπίσιου Ποσειδώνα φαίνεται  σε ό, τι κάνει, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Μπορεί να γοητευτεί με τη θρησκεία ή τις λατρείες που μοιράζεται τις πεποιθήσεις του....Τα παραφυσικά φαινόμενα είναι πολύ ενδιαφέροντα για αυτούς. Πρέπει να μάθουν να κάνουν διακρίσεις στις πεποιθήσεις τους και όχι να επιλέγουν απλά να πιστεύουν σε κάτι μόνο και μόνο επειδή μπορεί να είναι βαθύ ή μυστικιστικό. Μπορεί να είναι εγωιστές και αυτοθυσιαζόμενοι, γεγονός που δημιουργεί εσωτερική σύγκρουση γι' αυτούς. Η αντιμετώπιση βαθύτερων ζητημάτων μπορεί να τους βοηθήσει να το ξεπεράσουν.
Ο Σκορπίσιος Ποσειδώνας προτιμά να σκαλίζει τα βαθιά σκοτεινά μυστικά της φύσης και τις εσωτερικές λειτουργίες της ψυχής. Μπορούν να δουν πέρα από κάθε λογική στην έμπνευση και την αντίληψη. Μερικές φορές μπορεί να έχουν κακή ιδιοσυγκρασία. Εάν δεν είναι προσεκτικοί, μπορούν να χάσουν τον εαυτό τους σε ναρκωτικά ή στο αλκοόλ....
 Ο Ποσειδώνας στο Σκορπιό γνωρίζει τις δυνατότητες της ανθρωπότητας για  μετασχηματισμό μακριά από τον σημερινό υλισμό τους....
 Ο Ποσειδώνας στο  Σκορπιό μπορεί να έχει πολλή ενέργεια μέσω του σεξ και μαθαίνει  ότι μπορεί επίσης να φέρει αυτή την έκσταση στο πνευματικό βασίλειο μέσω της πειθαρχίας ή του αποκλεισμού των κανονικών ορμών. Μαθαίνουν ότι οι αλλαγμένες καταστάσεις, ανεξάρτητα από το πώς επιτυγχάνονται, έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν μία στην κοσμική συνείδηση..... Αυτός είναι ένας επικίνδυνος δρόμος, ωστόσο, και αυτό αποτελεί μέρος της πρόκλησης!!


CAHYA
Ενορατική Αστρολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου