Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Ήλιος σύνοδος Αφροδίτη. " Τόλμη, Πάθος, Γοητεία "

 


   " Τόλμη, Πάθος, Γοητεία".

Ο Ήλιος με το λαμπρό του φως προς την ενεργειακή και δυναμική Αφροδίτη φωτίζει την Ειρήνη, την Αγάπη, την Ομορφιά και ενεργοποιεί όλες σας τις επιθυμίες. Και οι δύο στο ζώδιο του Κριού ανάβουν φωτιές.
Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο πλούσια με αγάπη προς την διασκέδαση και την αναζήτηση  νέων σχέσεων μέσα από  την πολυτέλεια για όσες/ ους είναι μόνοι.
Σας περιβάλει μια ομορφιά όχι μόνο εξωτερική, αλλά και εσωτερική ως συμπόνια, συμπάθεια και ισχυρή πίστη για την ενότητα και την αγάπη άνευ όρων για όσες/ ους είναι σε σχέση, με απόλυτο πάθος.
Η γοητευτική και χαρισματική φύση σας, δίνει την ικανότητα σε εσάς να δημιουργήσετε νέες φιλίες, να ανανεώσετε τις παλιές και να προσελκύσετε όμορφους ανθρώπους, όπως επίσης και το χρήμα.
Ευνοούνται τα "πάρτυ" και οι "δαπάνες".
Απολαμβάνετε τις απλές καθημερινές στιγμές στο έπακρο και καλλιεργείτε περισσότερες.
Μοιράζεστε τους εαυτούς σας και τις ιδέες σας με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.
Είναι μια θετική όψη για διεκδικήσεις προαγωγών στα επαγγελματικά, ή αύξηση αποδοχών.
Τα αντρικά ζώδια θα έχουν την συμπαράσταση και την υποστήριξη του γυναικείου φύλου εφόσον πιστεύουν στις δυνατότητές σας.
Η Αφροδίτη στο Κριό δίνει την συντήρηση και την ουσιαστική οργανωτική σκέψη, σε ένα ήδη οδυνηρό μείγμα μεταβαλλόμενων δομών. Θέλει να εκφραστεί ερωτικά με μία δυναμική άνευ προηγουμένου προσφέροντας μοναδικές στιγμές ερωτικής απόλαυσης. Η παρόρμηση επικαλύπτει τα πάντα και όλα γίνονται βιαστικά και ακανόνιστα. Μετά ίσως το πράγμα ξεφουσκώσει αλλά έχει μείνει η απόλαυση.
Αν χειριστείτε σωστά  τις ενέργειες της με φροντίδα και σεβασμό θα επωφεληθείτε.
Η Αφροδίτη θέλει εκτίμηση, σεβασμό και υλική ασφάλεια που  ο Ήλιος την δίνει απλόχερα μέσα από "κόκκινες επιστολές" σε όλες τις γυναίκες του ζωδιακού κύκλου , οι οποίες δέχονται την φροντίδα, την υποστήριξη και την αγάπη από την " ιπποτική συμπεριφορά" του συντρόφου τους.
Οι απόλυτα ευνοημένοι στον έρωτα και όχι μόνο αφού έρχονται και πολλές ευκαιρίες και για τα οικονομικοεπαγγελματικά είναι οι Κριοί, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί του  1ου και 2ου δεκαημέρου από την 3° έως και την 13°. 
Το καλλιτεχνικό και δημιουργικό σας ταλέντο θα λάμψει μέσα από τη μουσική, τη τέχνη, τη μόδα, το χορό, και τη ποίηση.



          " Όταν ο Αστέρας της προσωπικότητας 
               συνδέεται με το Πλανήτη της Ομορφιάς
                     της Αγάπης και της Ευχαρίστησης
             τότε ο κόσμος έχει άκρατη λάμψη"



Cahya
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου