Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Αφροδίτη στον Κριό. 21/03 - 14/04


Ο έρωτας παίρνει μία παρορμητική μορφή από τις 21/03 έως και τις 14/04 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού.Η όχι καλή θέση της την κρατά μακριά από ισορροπίες και την εύρεση της αισθητικής καθώς την αγγίζει το πάθος της επιβεβαίωσης. Δε διστάζει να διεκδικήσει, να ερωτευτεί παράφορα, να απαιτήσει το παραπάνω. Οι σχέσεις έχουν μία καθαρά σεξουαλική παράμετρο και γι' αυτό έλκεται από άτομα που έχουν μία δυναμική παρουσία και στην κοινωνία και στις ερωτικές πράξεις. 
Στο εσωτερικό πεδίο βγάζει μια παραπάνω σεξουαλικότητα στο ζώδιο που κυβερνά ο Άρης σε σχέση με τον Άρη παραδοσιακό κυβερνήτη του Σκορπιού.
Όλα γίνονται άμεσα και τώρα. Όλα ορίζονται πάνω στη σεξουαλική πράξη με ένα τρόπο ανησυχίας, ασυγκράτητης ηδονής που μπορεί να εμπεριέχει και παρασυρμούς σε βίαιες ηδονές.
Είναι ανικανοποίητη και δυσκολεύεται στο να κρατήσει ισορροπίες και τετελεσμένα μια που παρασύρεται σε αδιέξοδες καταστάσεις σπάταλης αγάπης. Αυτό την ακολουθεί και στα οικονομικά .
Δραστηριοποιείται αρκετά έντονα στο να πάρει αυτό που θέλει, όταν το θέλει, παρασυρμένη από την πάθος της απόλαυσης και της έκστασης. Ισορροπίες πουθενά.
Όχι γιατί δεν το απαιτεί, απλώς δεν το θέλει γιατί αφενός την μπλοκάρει, αφετέρου βρίσκεται σε βαρετή διαδρομή. 

Η διέλευση είναι προσιτή στους Κριούς, Τοξότες, Λέοντες, Διδύμους. Υδροχόους, Ζυγούς.

Οι όψεις της Διέλευσης:
  • 26/03 συναντά με σύνοδο τον Ήλιο, 
  • 30/03 συναντά με εξάγωνο το Κρόνο, 
  • 06/04 συναντά με εξάγωνο τον Άρη
  • 10/04 συναντά με εξάγωνο το Δία
  • 12/04 συναντά με τετράγωνο το Πλούτωνα 


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου