Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Άρης στους Διδύμους. Προβλέψεις Ζωδίων


Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4 Μαρτίου δημιουργεί ένα άλλο κλίμα, μια που μεταφέρεται σε ένα ζώδιο Μεταβλητό και του Αέρα.

Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουμε σε ένα καινούργιο κύκλο, όπου με κυρίαρχο το μυαλό, τη σκέψη και τη γνώση που έχουμε μέχρι τώρα μπορούμε είτε να εκφραστούμε, είτε να ανακαλύψουμε καινούργιους δρόμους επίτευξης. Αυτό μας κάνει να είμαστε σε μία πιο αέρινη μορφή, να εξακολουθούμε να αναζητούμε καινούργιες λύσεις και μάλιστα να έχουμε καινούργιες ιδέες που μπορούν να μας κατευθύνουν αυτό το χρονικό διάστημα. 
Μην ξεχνάμε ότι ο Δίδυμος ως ζώδιο σχετίζεται με συμφωνίες, με το εμπόριο, τις μετακινήσεις, με συμβόλαια, με κοντινά πρόσωπα, ζητήματα με αυτοκίνητο, καθώς επίσης και οτιδήποτε αφορά το γνωστικό κεφάλαιο.
Η διέλευση του Άρη στους Διδύμους που θα ολοκληρωθεί στις 23 Απριλίου ενεργοποιεί τους γεννημένους το μεταβλητό σταυρό αλλά παράλληλα δίνει ευκαιρίες  στα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια, όπου θα υπάρχει μία εκκίνηση καινούργιων πραγμάτων, καινούργιων σκέψεων, καινούργιων ιδεών και καινούργιων σκοπών.

Αναλυτικά για τα ζώδια:

Κριός: Θετική διέλευση για εσάς μια που ο Άρης είναι κυβερνήτης πλανήτης σας και αυτό το διάστημα σας κάνει να σκέφτεστε διαφορετικά, να αλλάζετε ιδέες και να έρχεται στο μυαλό σας οτιδήποτε καινούργιο που σας προτρέπει προς τα μπροστά. Η επικοινωνία είναι το βασικό ατού αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς επίσης η αναζήτηση καινούργιων ερεθισμάτων που θα σας δώσουν κατευθύνσεις νέας μορφής σε όλους τους τομείς. Δίνετε βάση σε καινούργια επαγγελματικά - επικοινωνιακά εργαλεία και σε οτιδήποτε προσφέρει νέες αντιλήψεις στη δεδομένη στιγμή.


Ταύρος: Η διέλευση αυτή αφορά καθαρά τα οικονομικά σας και οτιδήποτε σχετίζεται με υλικά αποκτήματα. Θα ξεκινήσετε καινούργια πράγματα για να αυξήσετε το εισόδημα σας και αυτό μπορεί να γίνει αν έχετε ξεκάθαρες αντιλήψεις και αν αγαπάτε το καινούργιο. Δεν θα μείνετε χωρίς ιδέες αυτό το χρονικό διάστημα, αρκεί όμως να είσαστε πιο δεκτικοί στις αλλαγές και στις γνώμες των άλλων, καθώς επίσης και να βάλετε καινούργια εργαλεία προσέλκυσης κεφαλαίων και εσόδων που σχετίζονται κυρίως με την επικοινωνία και τις τεχνολογίες.


Δίδυμος: Η διέλευση γίνεται πάνω σε εσάς οπότε ξεκινά μία καινούργια περίοδος που σας απομακρύνει από τη στασιμότητα και σας πηγαίνει πλέον να τρέξετε με άλλους ρυθμούς. Αισθάνεστε σαν να έχετε μία καινούργια ενέργεια μέσα σας την οποία πρέπει να τη βγάλετε προς τα έξω και να δημιουργήσετε τις νέες συνθήκες εκείνες, τις καινούργιες κατευθύνσεις. Δεν πρέπει να μείνετε ήσυχοι αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά παράλληλα όμως πρέπει να προσέχετε μια που ο Άρης δημιουργεί ατυχήματα, σχετίζεται με την υγεία και είναι και συγκρουσιακός. Χρειάζεται ηρεμία, αλλά παράλληλα αυξημένη εγρήγορση σε καινούργια μοτίβα σκέψης και σε οτιδήποτε σας δίνει τόνωση ενέργειας.


Καρκίνος: Μία δύσκολη διέλευση μια που ο Άρης κινείται σε ένα οίκο που είναι καθαρά ψυχολογικός. Οπότε αυτή τη στιγμή θα έρθει στην επιφάνεια πολύ παρασκήνιο, κρυφοί εχθροί και οτιδήποτε μυστικό υπάρχει και κινείται πίσω από την πλάτη σας. Πρέπει να προσέχετε καταρχήν την ιδιωτική ζωή σας, δεύτερον αν τα άτομα του κύκλου σας είναι διακείμενα θετικά σε εσάς. Παράλληλα να ισορροπήσετε αυτό το χρονικό διάστημα αποκτώντας σταθερούς κανόνες, όσο αφορά τη λειτουργία του εαυτού σας και του οργανισμού σας. Αυτό σημαίνει ότι κοιτάζετε να έχετε όσο γίνεται πιο ευοίωνο κλίμα τριγύρω σας, να μην υπάρχουν έντονες εξάρσεις και επίσης να μην υπάρχουν οι λόγοι που θα σας δίνουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και υγεία.


Λέων: Η γεύση της διέλευσης του Άρη γίνεται σε ένα οίκο που πραγματικά είναι πάρα πολύ χαρούμενος μια που σας στρέφει προς τα έξω να έρθετε σε επαφή με τους άλλους και να ανακαλύψετε νέα πρόσωπα. Σας δίνει μία διασκέδαση, αναψυχή και είναι το καλύτερο διάστημα να προβάλλετε και τις ιδέες σας αλλά και το εσωτερικό σας κόσμο στους άλλους, για να καταλάβουν ποιοι είσαστε, τι θέλετε και εκεί σίγουρα βρίσκεται ένας άνθρωπος που θα σας αγαπήσει.


Παρθένος: Με σταθερά βήματα ξεκινάς ένα κομμάτι επαγγελματικής ζωής και ρύθμισης όλων αυτό των πραγμάτων που έχουν μείνει πίσω. Επουδενί δεν λέει ο Άρης ότι πρέπει να κάτσεις με '' σταυρωμένα τα χέρια ''. Πρέπει ανακαλύπτεις καινούργιους μεθόδους όσο αφορά επαγγελματικά ξεκινήματα ή στο να επανατοποθετήσεις το επαγγελματικό σου πλαίσιο έτσι που να είναι κερδοφόρο και πιο ξεκούραστο για εσένα.


Ζυγός: Η διέλευση του Άρη γίνεται σε ένα οίκο το οποίο σχετίζεται με πράγματα που έχουν να κάνουν με τους εσωτερικό σας πεδίο. Αυτό δεν είναι καθόλου άσχημο μια που θα αισθάνεστε έσω μία μεγαλύτερη ζωντάνια, μια που θα έρθετε σε επαφή με πιο εσωτερικά πράγματα που σχετίζεται με τις αρχές της φιλοσοφίας της ζωής.
Θα έχετε μία αισιοδοξία καθώς ανοίγονται νέοι ορίζοντες, αλλά αυτή πάντα κατευθύνεται στο να αλλάξει το εσωτερικό σας περίβλημα για να μπορεί να επεκταθεί και στο εξωτερικό πεδίο. Χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με άλλους πολιτισμούς, με άλλους ανθρώπους οι οποίοι έχουν μία φιλοσοφία και μία άλλη αναζήτηση της ζωής και βέβαια να ανοίξετε ένα βιβλίο και να μάθετε τι υπάρχει αυτή τη στιγμή και σε υλικό και σε πνευματικό πεδίο στο μέσα σας.


Σκορπιός: Για εσάς αυτό το διάστημα είναι ένα περίοδο μετασχηματισμού και αναγέννησης, καθώς ο Άρης είναι φιλικός προσκείμενος προς το ζώδιό σας. Θα ξεκινήσετε μία πορεία που θα ανακαλύψετε καινούργιες πηγές εσόδων, είτε αφορά από την δική σας πρωτοβουλία, είτε μέσω των άλλων ακόμα και του συζύγου ή της συζύγου. Επίσης θα δώσετε βάση πώς θα αυξήσετε και θα τονώσετε την υγεία σας, θα κάνετε το οτιδήποτε για να βάλετε βάσεις καλύτερης ψυχολογίας και καλύτερη σεξουαλικότητας. Ένας από τους τρόπους είναι ότι πρέπει να σκέφτεστε διαφορετικά και να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας.


Τοξότης: Ο Άρης περνάει από τον απέναντι οίκο και αυτό σημαίνει ότι επηρεάζει οτιδήποτε αφορά σχέσεις με τους άλλους, συνεργασίες είτε αν έχετε μία μόνιμη σχέση ή είστε σε γάμο.
Να προσέξετε τις αντιπαραθέσεις, περισσότερο η προσοχή σας πρέπει να είναι πως σας βλέπουν οι άλλοι και πώς αντιδρούν στα ερεθίσματα. Σίγουρα θα σας εκνευρίσουν κάποια πρόσωπα, αλλά εσείς πρέπει να δώσετε '' τόπο στην οργή '' και να μην λειτουργείτε εν βρασμώ ψυχής. Όσοι είναι αδέσμευτοι θα υπάρξει μία κινητικότητα στο επίπεδο των σχέσεων.


Αιγόκερως: Ο φιλικός Άρης πηγαίνει σε ένα οίκο που σχετίζονται με τα θέματα της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας σας. Πρέπει να δώσετε καταρχήν προσοχή σε ζητήματα υγείας, μια που ο Άρης πάντα δημιουργεί καινούργια πράγματα που έρχονται στο προσκήνιο. Από την άλλη στην εργασία αναλάβετε πρωτοβουλίες. Είναι ένας τομέας που σας πάει περισσότερο και τώρα πρέπει να επενδύσετε σε εργαλεία επικοινωνίας και εμπορίου σύγχρονης εποχής, καθώς επίσης και να βάλετε καινούργιες ιδέες μπροστά ως υλοποίηση.


 Υδροχόος: Η διέλευση του Άρη είναι πολύ καλή για εσάς μια που σας κάνει πιο χαρούμενος και πιο ουσιαστικούς στη ζωή σας. Στρέφει την ενέργεια σας σε πράγματα τα οποία είναι πραγματικά θετικά όπως είναι η απόλαυση, η χαρά, η δημιουργία και η διασκέδαση. Επίσης  το ερωτικό τοπίο αναζωπυρώνεται αυτή τη στιγμή. Όλα αυτά είναι πάρα πολύ καλά, αλλά να ξέρετε ότι υπάρχει μία έντονη μεταβλητότητα σε όλο αυτό το πεδίο που σημαίνει ότι μην πιστέψετε ότι όλα αυτά λύθηκαν μια που στην πορεία μπορούν να ανατραπούν.


Ιχθείς: Πρόσωπα από την οικογένεια θα σας απασχολήσουν που εκεί μπορεί να κρύβεται ένα '' εχθρός '' . Εσείς από τη μεριά σας πρέπει να το δείτε πιο έξυπνα, να υλοποιήστε με ένα τρόπο όλες τις ιδέες σας και τις σκέψεις σας, στο να αναλύσετε στα προβλήματα που δεν θα εμπεριέχουν όξυνση, απεναντίας καθαρό μυαλό. Οτιδήποτε ξεκινά αυτό το χρονικό διάστημα δημιουργεί ζητήματα στην πορεία μια που ο Άρης κινείται σε μεταβλητό ζώδιο και σας αφορά άμεσα. Όσο αφορά ακίνητα και εκεί κάτι θα σας απασχολήσει.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου