Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Άρης στους Διδύμους 04/03 - 23/04

Στις 04/03 Άρης μετακινείται στο ζώδιο των Διδύμων όπου παραμένει μέχρι 23/04.
Σε αυτό το ζώδιο που είναι κατεξοχήν ζώδιο του Αέρα και Μεταβλητό, ο Άρης μπορεί να κινείται σε όλα τα επίπεδα και να δημιουργεί εξελίξεις σε όλο το κοινωνικό και ατομικό πλαίσιο . Έχει μια ενεργή μορφή οπότε η ματιά του πέφτει σε όλο το επίπεδο της εναλλαγής, δημιουργώντας καινούργιες συνθήκες με μία επιτάχυνση.

Δίνει σημασία όσο αφορά την επικοινωνία, το λόγο, τα ταξίδια και όλες αυτές τις ενέργειες που έχουν ως πρώτο τομέα την έλευση καινούργιων δεδομένων, καθώς επίσης και την αναγνώριση μιας ιδιαίτερης σκέψεις που έχουν ορισμένοι άνθρωποι, μέσω των αλλαγών και της εξυπνάδας.
Επειδή ο Άρης συμβολίζει και το επάγγελμα υπάρχουν κάποιες πρόσθετες δυνατότητες όσο αφορά την εκτίμηση καταστάσεων και την αλλαγή επαγγέλματος ή την ανεύρεσης νέων ανθρώπων ή μέσω έξυπνου μυαλού, επικοινωνίας και καινούργιες επαγγελματικές δυνατότητες.
Επίσης όσο αφορά το αντρικό πρότυπο που υποστηρίζει ο Άρης, οι άνδρες αυτό το χρονικό διάστημα θα είναι σε μια έξαρση όσο αφορά τις εγκεφαλικές λειτουργίες του μυαλού και πιο επιρρεπείς όσο αφορά σχέσεις εντός ή εκτός γάμου.
Τα Ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι ο όλος ο Μεταβλητός Σταυρός δηλαδή Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς όλων των δεκαήμερων. Από την άλλη ευνοεί τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια.

Οι όψεις της διέλευσης

22/03 Άρης τρίγωνο Κρόνος

06/04 Άρης εξάγωνο Αφροδίτη

09/04 Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας 

17/04 Άρης τρίγωνο Δίας 


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου