Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Aστεροειδής Ceres και η επίδραση της στα Ζώδια

 


Η
 Ceres είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστεροειδείς στο ηλιακό μας σύστημα. Βρίσκεται μεταξύ Άρη και Δία, ήταν επίσης ένας από τους πρώτους αστεροειδείς που ανακαλύφθηκαν. 
Στην αστρολογία, η Ceres θεωρείται ένας από τους πέντε Αστεροειδείς της Θεάς, οι οποίοι περιλαμβάνουν τους Pallas Athena, Juno , Lilith , Vesta και φυσικά Ceres.

Η Ceres αντιπροσωπεύει τη διατροφή, το πόσο θέλουμε να θρέψουμε, τη σχέση μας με τη μητέρα μας και τη σύνδεσή μας με τη Μητέρα Γη.
Είναι μια πολύ θηλυκή ενέργεια που επίσης κυβερνά πράγματα όπως η γονιμότητα, γεωργία.
Η Ceres πήρε το όνομά του από τη ρωμαϊκή θεά των σιτηρών και της συγκομιδής. Ήταν υπεύθυνη για τις εποχές, για τη διδασκαλία των αγροτών πώς να καλλιεργούν καλλιέργειες και για την παροχή τροφής σε όλα τα έμβια όντα.
Θεωρήθηκε επίσης η προστάτιδα της αλλαγής. Κλήθηκε όταν ένα παιδί πέρασε την εφηβεία, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και όταν μια ψυχή ήταν έτοιμη να φύγει από αυτόν τον κόσμο.
Η Ceres θεωρήθηκε ο φύλακας ανάμεσα στη μία κατάσταση της ύπαρξης και στην άλλη. Ήταν η διατροφή και η διατροφή της που βοήθησε στην ανακούφιση της διαδικασίας.
Λέγεται ότι όταν η Ceres είναι ισχυρή στους κοσμικούς ουρανούς μας, μπορούμε να περιμένουμε κάποια μορφή μετάβασης από τη μία κατάσταση στην άλλη, αυτό μπορεί να φανεί στις ζωές μας κατά τη διάρκεια της επιστροφής του Ceres, η οποία συμβαίνει περίπου κάθε 4,5 χρόνια.
Η ενέργεια της Ceres μας υπενθυμίζει επίσης τη δυνατότητά μας να αξιοποιήσουμε την ενέργεια της Μητέρας Γης και τη δύναμή της να καταστρέψει, να δημιουργήσει και να παρέχει τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη.
Όταν στηρίζουμε την ενέργειά μας στη Μητέρα Γη, μπορούμε επίσης να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητές μας να δημιουργήσουμε, να καταστρέψουμε και να παρέχουμε.
Το σύμβολο που χρησιμοποιείται για την Ceres είναι ένα δρεπάνι με σταυρό στο κάτω μέρος. Το δρεπάνι αντιπροσωπεύει τη σύνδεση της Ceres με τη συγκομιδή. Ο σταυρός λέγεται ότι αντιπροσωπεύει τα τέσσερα στοιχεία - γη, αέρα, νερό και φωτιά.
Το ζώδιο Ceres βρισκόταν κατά τη στιγμή της γέννησής σας μπορεί να δείξει πόσο θέλετε να θηλάσετε. Όταν είστε συνδεδεμένοι με αυτήν την αίσθηση τροφής, βοηθά στην ενίσχυση των δημιουργικών σας δυνάμεων, ανοίγει την καρδιά σας και σας επιτρέπει να είστε περισσότερο σε επαφή με τους γύρω σας.

Εδώ είναι μια σύντομη κατανόηση της Ceres μέσω των σημείων:
(Οδηγίες για τον τρόπο εύρεσης του Ceres στο διάγραμμα γέννησης σας παρακάτω)

Το Ceres in Aries ή το 1st House
Οι επιρροές γίνονται αισθητές όταν είστε ελεύθεροι να μετακινηθείτε, να δημιουργήσετε και να εξερευνήσετε. Η έναρξη νέων έργων και η εμπιστοσύνη στη δική σας ανεξαρτησία μπορούν επίσης να φέρουν μια αίσθηση προσωπικής ικανοποίησης. Όταν χρειάζεστε μια θρεπτική ώθηση, η άσκηση μπορεί να είναι τονωτικό σας.
Ceres στον Taurus ή στο 2nd House
Οι επιρροές γίνονται αισθητές όταν αισθάνεστε ασφαλείς μέσα σας και όταν περιβάλλεται από ανθρώπους που εκτιμάτε ως πιστοί και αξιόπιστοι. Το να περνάς χρόνο στη φύση μπορεί επίσης να φέρει μια αίσθηση άνεσης.
Ceres στο Gemini ή το 3rd House
Οι επιρροές γίνονται αισθητές όταν αισθάνεστε ότι ακούτε και είστε σε θέση να μοιραστείτε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με ανοιχτό τρόπο. Το περιοδικό και η καταγραφή των ονείρων σας είναι επίσης ένας δυναμικός τρόπος για αυτο-φροντίδα.
Ceres στον Cancer ή  4ου σπιτιού
Οι επιρροές γίνονται αισθητές όταν περιβάλλεται από ένα αγαπημένο περιβάλλον και μπορεί να είναι κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια μεγάλη αίσθηση άνεσης μπορεί να σας ξεπλύνει όταν είστε σε θέση να υποστηρίξετε, να φροντίσετε και να καθοδηγήσετε άλλους.
Ceres στο Leo ή το 5th House
 Οι επιρροές γίνονται αισθητές όταν μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να εκφράσετε τα δημιουργικά σας οράματα και ιδέες. Το να περνάς χρόνο στη δημιουργική διαδικασία μπορεί να είναι τροφή για την ψυχή σου. Έτσι μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε πολυτελή και ξεχωριστά.
Ceres στο Virgo ή στο 6th House
Οι επιρροές γίνονται αισθητές μέσω μιας υγιούς ρουτίνας και πρακτικών που αντιμετωπίζουν το σώμα σας ως ναό. Η παραγωγικότητα και η δυνατότητα ελέγχου των πραγμάτων από τη λίστα σας μπορεί επίσης να φέρει μια μεγάλη αίσθηση επίτευξης και ικανοποίησης, απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν ασκείτε πίεση στον εαυτό σας στη διαδικασία.
Ceres στο Libra ή το 7th House
Οι επιρροές γίνονται αισθητές όταν μπορείτε να συνδεθείτε και να μοιραστείτε με άλλους. Η συνεργασία μαζί για την επίτευξη ενός κοινού στόχου μπορεί να φέρει ικανοποίηση. Η στενή σχέση με αυτούς που αγαπάτε μπορεί επίσης να φέρει μια ισχυρή αίσθηση άνεσης.
Οι τελετές στο Scorpio ή το 8th House
Οι επιρροές γίνονται αισθητές μέσω της βαθιάς κατανόησης και της σύνδεσης με τον εαυτό σας και στις πιο προσωπικές σας σχέσεις. Το να γνωρίζεις πραγματικά τον εαυτό σου σε όλες τις φάσεις της ζωής είναι αυτό που φέρνει άνεση.
Ceres στο Sagittarius  ή το 9th House
Οι επιρροές γίνονται αισθητές όταν είστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε, να ταξιδέψετε και να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό. Υπάρχει μια αίσθηση άνεσης που μπορεί να προκύψει μέσω της επέκτασης του μυαλού σας και της ανακάλυψης νέων πραγμάτων. Το ταξίδι μπορεί επίσης να είναι ιδιαίτερα θρεπτικό για την ψυχή.
 Ceres στο Capricorn ή στο 10th House
Οι επιρροές γίνονται αισθητές όταν έχετε μια αίσθηση κατεύθυνσης ή σκοπού. Ο σκοπός δεν πρέπει να είναι κάτι μεγάλο, μπορεί απλά να αισθάνεται μια αίσθηση του σκοπού σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή. Η ευγνωμοσύνη μπορεί επίσης να βοηθήσει με αυτό και να φέρει μια αίσθηση άνεσης.
 Ceres στο Aquarius ή το 11th House 
Οι επιρροές γίνονται αισθητές όταν είστε σε θέση να σκεφτείτε έξω από το κουτί και να κάνετε πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Το να είσαι περιορισμένος ή δεσμευμένος από κανόνες δεν σου φαίνεται θρεπτικός. Αντ 'αυτού, θέλετε να αισθανθείτε ελεύθεροι να ζήσετε τη ζωή με τους δικούς σας όρους. Το να αισθάνεστε υποστηριζόμενοι με αυτό μπορεί να είναι μια άνεση.
 Ceres in Pisces ή το 12th House
Οι επιρροές γίνεται αισθητό όταν μπορείτε να κάνετε πράγματα με τον δικό σας ρυθμό και δεν περιορίζονται από τις σκέψεις και τις απόψεις των άλλων. Είστε ενσυναίσθηση στα συναισθήματα των άλλων, επομένως είναι σημαντικό να περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που είναι στοργικοί και καλοί. Σε αυτό το περιβάλλον μπορείτε να ανθίσετε.

ΠΗΓΗ: https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου