Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Ο περιπλανώμενος Άρης στους Διδύμους


 Ο περιπλανώμενος Άρης στους Διδύμους

 Κάπου, σε έναν τόπο που οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν εύκολα μεταξύ τους. Άλλα έλεγε ο ένας και άλλα καταλάβαινε ο άλλος. Ο πρωταγωνιστής μας, ένιωθε άβολα, ότι κάτι του λείπει. Έτσι, ένα βράδυ, κοιτώντας τον έναστρο ουρανό, ένιωσε μέσα του ένα κάλεσμα. Να φύγει. Να γίνει αναζητητής σε ένα ταξίδι γνώσης. 

Πήρε το δισάκι του, τον πιστό του σκύλο και άρχισε να συλλέγει πληροφορίες για διάφορους τομείς της ζωής που προσφέρουν την ευτυχία μέσα από την επικοινωνία και την δράση. Πίστευε ότι μόνο έτσι όλοι θα μιλούσαν μετά την ίδια γλώσσα την γλώσσα της αλήθειας. Της αλήθειας του ίδιου τους του εαυτού. Τίποτα δεν είναι δυνατόν όταν κάποιος δεν προσπαθήσει λέει ο Άρης στους Διδύμους. Αλλά μην με ακολουθείς γιατί μπορεί να χαθείς. Βρες τον δικό σου σκοπό στο δικό σου ταξίδι. Δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος να πάρει την ευθύνη για εσένα. Βρες τι σου δίνει χαρά, ελευθερία, αυτονομία, αγάπη, ευτυχία. Βρες τις δικές σου αξίες ζωής. 

Η ζωή είναι ένα ταξίδι στον χρόνο καθώς ο Άρης περιπλανώμενος από τους Διδύμους επιστρέφει με όλη την Σοφία που κέρδισε θα σε οδηγήσει. Κάποιες φορές η ευτυχία είναι να μην ξέρεις τα πάντα αλλά να ξέρεις να εκφράσεις αυτό που νιώθεις. Αν δεν κάνεις αυτό που θες καλύτερα μην το κάνεις καθόλου. Η ευτυχία είναι να ακολουθείς το κάλεσμα σου. Ο Covid 19 μας δείχνει το ασθενές σημείο της ζωής μας, όχι του οργανισμού μας. 
Τι είναι αυτό που σου δίνει έκφραση και νόημα για να ζεις;  Μήπως ασθενείς και χρειάζεται να το προσέξεις; Ο Άρης στους Διδύμους πιο Σοφός από ποτέ, όταν θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στις 8 έως 11 Απριλίου,  θα τονίσει : Το Εγώ , μπορεί να φτιάχνει ψευδαισθήσεις, αλλά πόσο σε συμφέρει να ζεις σε μία φαντασίωση; Ο Άρης στους Διδύμους θα σας δώσει το κλειδί να ανοίξετε την πόρτα και να βγείτε έξω από το κελί της φαντασίωσης με τόλμη ή και με υπομονή, ανάλογα την περίσταση. 
Ο Άρης στους Διδύμους άλλες φορές βιαστικός και άλλες φορές θα υποδεικνύει την ανάγκη ενός πλάνου. Σε κάθε περίπτωση θα σας ψιθυρίζει κάθε λεπτό, ότι ο φόβος είναι εμπόδιο για την ευτυχία και ότι ευτυχία είναι να νιώσεις το κάλεσμα σου και να το εκφράσεις με αγάπη!!! Εσείς έχετε νιώσει ποιο είναι το κάλεσμα σας; Αυτό που θα σας οδηγήσει στην περιπλάνηση για την εύρεση του ?


Με αγάπη, 
Νεφέλη
AstraTherapy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου