Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Ταρώ των 2 καρτών


Όταν η ζωή είναι περίπλοκη τα Ταρώ μπορεί να είναι ένας από τους δρόμους για να πάρεις απαντήσεις σε πράγματα που σε απασχολούν μέχρι τον πυρήνα. Είτε πρόκειται για αγάπη, χρηματοδότηση, προσωπικές σχέσεις, είτε για βαθύτερα ερωτήματα σχετικά με την πορεία και το ταξίδι της ζωής σου ή μία απειλή προς την κατανόηση.

Όταν ανοίγουμε την καρδιά και το μυαλό μας στις αναζητήσεις τα Ταρώ μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο κόσμο και να μας δώσουν νέες προοπτικές για όλες αυτές τις αναζητήσεις. Για απαντήσεις σε περίπλοκα ερωτήματα χρησιμοποιούμε την διαίσθηση η οποία μερικές φορές πρέπει να την εξαπλώσουμε πιο πέρα για να αποκτήσουμε μία καλύτερη εικόνα.
Υπάρχουν διάφορα γρήγορα Ταρώ που μπορούν να φιλοξενήσουν και να απαντήσουν μία κατηγορία θεμάτων. Δοκιμασμένα και γρήγορα όπως είναι ο Celtic Frost και που προσπαθούν πάρα πολύ επιτυχώς να μας δώσουν απαντήσεις. 
Mπορείτε να δείτε και άλλες δικές σας προτιμήσεις σε ριξίματα, οι οποίες θα σας δώσουν μία μεγάλη δυνατότητα απαντήσεων πάνω σε συγκεκριμένα ερωτήματα.
Μερικές φορές είναι ιδανικό να κάνουμε ένα μικρό ρίξιμο των Ταρώ για να αποφύγουμε την υπερβολική εμπλοκή πάνω στον άξονα των απαντήσεων. Δύο μόνο κάρτες των Ταρώ είναι εύκολος και γρήγορος τρόπος όσο αφορά τα μηνύματα που θα μας δώσουν.

Χρειάζεται να θέσουμε κάποια ερωτήματα τα οποία να έχουν την εξής σημασία:

Κάρτα 1: Τι πρέπει να ξέρω τώρα για την κατάσταση, το θέμα ή το πρόβλημα μου ?

Κάρτα 2: Πώς πρέπει να προσεγγίσω την κατάσταση, το θέμα ή το πρόβλημά μου ?

Με αυτό το ρίξιμο των Ταρώ γίνεται μία επικέντρωση σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία θα μας καθοδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση αντί για 12 θέσεις καρτών ριξίματος. Μπορούμε να ξεχωρίσουμε δύο κάρτες οι οποίες θα μας δώσουν απαντήσεις πάνω σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Ας δούμε ένα παράδειγμα:


 Κάρτα 1: Τι πρέπει να ξέρω τώρα για την κατάσταση, το θέμα ή το πρόβλημά μου ?

Ας πούμε ότι έπεσε το 8 της Πεντάλφα.

Ως κάρτα προόδου και σκληρής δουλειάς το μήνυμα μπορεί να είναι μία μεγάλη υπενθύμιση ότι τα πράγματα χρειάζονται χρόνο. Αυτή μπορεί να είναι μία κατάσταση που είναι αδύνατο να περιηγηθείτε στις λεπτομέρειες ή να βρείτε συντομεύσεις, οπότε χρειάζεται σκληρή δουλειά και χρόνο ο οποίος θα είναι απαραίτητος για την επιτυχία. Μερικές φορές το έργο  ακόμα και να είναι βαρετό ή μπορεί να γίνουν λάθη, η κάρτα μας διαβεβαιώνει ότι αυτό είναι μέρος της διαδικασίας.

Κάρτα 2: Πώς πρέπει να προσεγγίσω την κατάσταση, το θέμα ή το πρόβλημά μου?

Ας πούμε ότι έπεσε ο Ήλιος.

Το ρητό '' όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια φτιάχνεις λεμονάδα '' ισχύει εδώ. Δεν υπάρχει ίσως πιο αισιόδοξη και χαρούμενη κάρτα της τράπουλας των Ταρώ από ότι ο Ήλιος. Αυτή η κάρτα σε αυτή τη θέση ανοίγματος ενθαρρύνει ιδιαίτερα για μία αισιόδοξη προσέγγιση και απαιτεί να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο. Ως άτομα μας ενθαρρύνει να βρούμε την ευτυχία στα μικρά πράγματα ακόμα και σε μία εργασία αν είναι βαρετή ή αν υπάρχει μία καθυστέρηση στο χρόνο. Η ζωή είναι πάρα πολύ καλή αν επιλέξουμε να τη δούμε με θετικό τρόπο.

Αυτό το ρίξιμο μπορεί να μην είναι το παν όταν πρόκειται για μία ικανοποιητική κατανοητή απάντηση, είναι καλό όμως να ξεκινήσετε από αυτό το ρίξιμο των Ταρώ από εδώ πέρα για γρήγορες απαντήσεις για την τρέχουσα κατάσταση.
Μπορεί στην αρχή μέχρι την εξοικείωση να μην σας φαίνεται τόσο αποτελεσματική ως ανάγνωση. Στην πορεία γνωρίζοντας ποιο ρίξιμο σας ταιριάζει περισσότερο θα προχωρήσετε στο παραπέρα.
Ωστόσο μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι της πρόβλεψης μέσω των Ταρώ με το γρήγορο ρίξιμο των δύο καρτών αν δεν προτιμάτε μεγαλύτερα ανοίγματα από αυτή την κατάσταση. Αν διαπιστώσετε ότι δεν σας αρέσουν καθόλου τα σπριντ ανοίγματα θα βρείτε ένα άλλο ρίξιμο που θα σας καλύπτει.
Ανεξάρτητα όμως τι σας αρέσει πρέπει να δοκιμάσετε το άνοιγμα των 2 καρτών των Ταρώ που εν αρχή προσφέρει ευκολία και το οποίο θα σας δώσει απαντήσεις οι οποίες θα σας δημιουργήσουν μία άλλη αίσθηση σε συγκεκριμένες μικρές ερωτήσεις.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας & Ταρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου