Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας. 16/04

 Από τις 12/04  έως και στις 20/04 ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού κάνει μια δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα . Για άλλη μια φορά έχουμε ενεργοποίηση του Παρορμητικού Σταυρού, οπότε οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι αντιμετωπίζουν τα Πλουτώνια προβλήματα . 

Αυτοί που χρειάζονται περισσότερο προσοχή είναι όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 23ης - 28ης μοίρας των παραπάνω Ζωδίων κι έχουν εκεί τον Ήλιο τους, την Σελήνη τους, την Αφροδίτη τους, τον Ερμή, τον Άρη και σίγουρα τον Ωροσκόπο. Επίσης και αυτή την όψη στο γενέθλιο χάρτη τους.
Είναι μία πολύ σκληρή όψη καθώς θέλεις να συγκρούεσαι με τους πάντες και δεν υποχωρείς σε οτιδήποτε σου παρουσιαστεί . 
Έχεις έντονη την επιθυμία στο να συμπεριφέρεσαι ως εξουσιαστής, καθώς επίσης να προχωρήσεις σε μία εδραίωση της θέσης σου σε βάρος των άλλων .
Στη ζωή σου εισέρχονται κάποια αρνητικά γεγονότα, τα οποία για να τα αντιμετωπίσεις πρέπει να γίνει μία υπέρβαση μεταξύ του φωτός και του σκοταδιού.
Μπορεί εσύ να θέλεις το φως, όμως η ψυχή σου επιζητά το σκοτάδι, καθώς ο Πλούτωνας ελέγχει τα κατώτερα στάδια του εγώ μας .
Οι κινήσεις πρέπει να γίνονται με προσοχή, καθώς βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που μπορεί να χάσεις από κοντά σου άτομα που τα χρειάζεσαι, καθώς οι παρορμητικές σου σκέψεις και αποφάσεις έρχονται σε αντίθεση απέναντι στην συμπεριφορά των άλλων που πολλές φορές κρίνεται πολύ θετική .
Το πιο θετικό σημείο αυτής της όψης είναι ότι μπορεί να σου δώσει ένα μετασχηματισμό της μέχρι τώρα ζωής σου ή να σε οδηγήσει σε καλύτερα δεδομένα στην πορεία που ακολουθεί, ώστε να ξεφύγεις από το σκοτάδι για να βγεις έξω στο Φως της δημιουργίας και της αναγνώρισης .



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου