Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Άρης τετράγωνο Κρόνος 25/11

 


Μια αρκετά δυσαρμονική όψη ξεκινά από τις 24/11 έως τις 30/11 του Άρη με τον  Κρόνο με τετράγωνο. Ο Άρης από τον Τοξότη και ο Κρόνος στους Ιχθύς παλεύουν για την επικράτηση που δεν είναι εύκολη.

Η Δύναμη δεν μπορεί να εκφραστεί και αυτό δημιουργεί περισσότερα προβλήματα μια που ''  χτυπιέται '' από το συναίσθημα της ασφάλειας. Η ορμή της συναισθηματικής δύναμης και της ανασφαλής κατάστασης δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά από τον ισχυρό Κρόνο.
Υπάρχει μια απογοήτευση και μια κατάρρευση από την μη επιτυχία που οφείλεται και σε λόγους που ξεφεύγουν της λογικής. Για να εκφραστεί κάποιος και για να βγάλει όλο το ψυχικό δρώμενο είναι '' αναγκασμένος '' λόγω της όψης να γίνει βίαιος και να παρασύρεται σε αντιδράσεις μίσους και ανυπόφορης κατάστασης.
Δεν βοηθά στην καταξίωση των επαγγελματικών καταστάσεων, της οικονομικής επιτυχίας και στην κοινωνική ανάδειξη, μια που τα συμπλέγματα οδηγούν στο να τραβήξεις προς τα πίσω, που είναι ο δρόμος της απομόνωσης. Η διέξοδος είναι μια ανελέητη εργασιοθεραπεία, επιστροφή στη γυμναστική και σε αθλήματα, για να διοχετευτεί αδρεναλίνη.
Η όψη αυτή επηρεάζει την υγεία, σε ότι εκπροσωπούν αυτοί οι δύο Πλανήτες, δηλαδή τα προβλήματα είναι στο δέρμα, στα δόντια, στα κόκαλα, έντονες ημικρανίες, ατυχήματα, ιώσεις, φλεγμονές. Προσοχή χρειάζονται ομάδες ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας, λόγω ατυχημάτων πάσης φύσεως.
Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους κοντά στη 0* - 4* μοίρα που ανήκουν στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού ή έχουν πλανήτες εκεί, καθώς και αυτή που έχουν αυτήν την όψη στο γενέθλιο χάρτη τους.


Διδάσκαλος 
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου