Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Άρης στο Τοξότη

 


Ενώ η θέση του Άρη στον γενέθλιο χάρτη μας επηρεάζει σε ατομικό επίπεδο, η συνεχής διέλευση του πλανήτη μέσω των ζωδίων μας επηρεάζει όλους καθώς επηρεάζει τις φλογερές ενέργειές μας. Χρειάζονται έξι έως επτά εβδομάδες για να περάσει από κάθε ζώδιο.

Όταν ο Άρης διέρχεται από τον Τοξότη, όλοι αρχίζουμε να νιώθουμε τη φαγούρα να ταξιδέψουμε ή να κάνουμε κάτι νέο. Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να αισθανόμαστε πιο σίγουροι για να κάνουμε μερικές από τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας στις οποίες φοβόμαστε να δεσμευτούμε.
Ευτυχώς, ο Άρης δεν γυρίζει συχνά ανάδρομος στον Τοξότη, καθώς ο πλανήτης γυρίζει ανάδρομος μόνο κάθε δύο χρόνια. Στη συνέχεια θα γυρίσει ανάδρομος μέσω του Τοξότη το 2033.
Κάθε φορά που ο Άρης είναι ανάδρομος, τείνουμε να αισθανόμαστε ότι η ενέργειά μας είναι πολύ μειωμένη. Όταν αυτό συνδυάζεται με την ενέργεια του Τοξότη, μπορεί να αισθάνεστε ότι περιορίζεστε με κάποιο τρόπο και να έχετε την επιθυμία να κάνετε κάτι δραστικό για να ανακτήσετε την ελευθερία σας.

Ο Άρης στη φιλοδοξία του Τοξότη
Όταν γεννιέστε κάτω από τον Άρη στον Τοξότη, έχετε την τάση να θέλετε να κάνετε τα πάντα και να είστε πάντα το πρώτο άτομο που θα κάνει οτιδήποτε. Βιώνοντας τη ζωή και ζώντας στο μέγιστο αδρεναλίνη είναι αυτό που σας οδηγεί.
Πιστεύετε ότι γεννιόμαστε ελεύθεροι και ότι πρέπει να προστατεύσουμε αυτή την ελευθερία χρησιμοποιώντας την. Αυτό είναι μέρος αυτού που οδηγεί την επιθυμία σας να ταξιδέψετε σε νέα μέρη και να ωθήσετε τα όρια όπου τα βρείτε.
Αγωνίζεστε να ακολουθήσετε τις εντολές άλλων ανθρώπων, αλλά επίσης δεν σας αρέσει απαραίτητα να είστε υπεύθυνοι. Δεν είστε υπερβολικά πρόθυμοι να είστε υπεύθυνοι για τους άλλους, καθώς γνωρίζετε ότι έρχεται με μεγάλη ευθύνη, και αυτό δεν είναι αυτό που θέλετε.
Ευδοκιμείτε σε εξαιρετικά ανταγωνιστικά περιβάλλοντα όπου μπορείτε να εργαστείτε μόνοι σας για να δείξετε ξανά και ξανά πόσο καλύτεροι είστε από τον ανταγωνισμό.

Άρης στον Τοξότη Βεβαιότητα
Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από τον Άρη στον Τοξότη έχουν μια καυτή ιδιοσυγκρασία και ποτέ δεν τους αρέσει να τους λένε πότε κάνουν λάθος ή αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Όταν βρίσκεστε σε αυτές τις καταστάσεις, έχετε την τάση να απαντάτε με την αστάθεια και τη θεωρία ότι κερδίζει όποιος φωνάζει πιο δυνατά.
Ενώ φαίνεστε σαν τον χαλαρό τύπο, αν κάποιος προσπαθήσει να σας περιφράξει, τότε έχετε την τάση να εκραγείτε. Έχετε την τάση να θέλετε όλοι να γνωρίζουν ακριβώς γιατί είστε αναστατωμένοι και πόσο δικαιολογημένοι είστε στο θυμό σας. Αλλά μόλις καεί, είστε έτοιμοι να θάψετε το τσεκούρι και να προχωρήσετε.

Άρης στον Τοξότη Σεξουαλικότητα
Ο Άρης στον Τοξότη έχει ισχυρή λίμπιντο. Απολαμβάνετε το σεξ και έχετε διάθεση τις περισσότερες φορές. Οι σεξουαλικές σας ανάγκες είναι συχνά μία από τις κύριες κινητήριες δυνάμεις πίσω από τη συμπεριφορά σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κυνηγήσετε οποιονδήποτε, το άτομο και η κατάσταση πρέπει να είναι συναρπαστική.
Στην κρεβατοκάμαρα, είστε παθιασμένοι, αυθόρμητοι και πειραματικοί και μπορεί να αισθάνεστε ότι δύο φορές δεν είναι ποτέ ίδιες.

Συμβατότητα με τον Άρη στον Τοξότη
Όταν γεννιέστε κάτω από τον Άρη στον Τοξότη, χρειάζεστε κάποιον που ταιριάζει με την έντασή σας για ζωή και αγάπη. Ο Άρης στον Κριό είναι ένας καλός συμβατός αγώνας για εσάς, όπως και ο πειραματικός Άρης στους Διδύμους.
Ο Άρης στον Κριό έχει παρόμοια ισχυρή λίμπιντο και πάθος για ζωή. Οι δυο σας απλά καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον. Και οι δύο θα παλέψετε για την εξουσία στη σχέση, αλλά και οι δύο θα το βρείτε αναζωογονητικό.
Ο Άρης στους Διδύμους είναι εξίσου περιπετειώδης και πειραματικός με εσάς. Θα χαρούν να σας συνοδεύσουν στις περιπέτειές σας και δεν θα τρομάξουν από τις ιδέες σας.

Άρης στον άνθρωπο Τοξότη
Οι άνδρες που γεννήθηκαν κάτω από τον Άρη στον Τοξότη τείνουν να ζουν μεγάλα. Είναι ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο κορυφαίος πωλητής στην εταιρεία τους και εκτοξεύονται σε μια εξωτική τοποθεσία με τον τελευταίο συνεργάτη τους κάθε δεύτερο μήνα.
Αναζητά τους ανθρώπους που τον ενδιαφέρουν με ενέργεια και χτίζει γρήγορα συνδέσεις. Ωστόσο, μπορεί να αρχίσει να αποσύρεται όταν τα πράγματα γίνονται πολύ σοβαρά, καθώς φοβάται ότι θα εμποδίσει τις ελευθερίες του. Η αυτο-σαμποταριστική συμπεριφορά μπορεί να είναι ένα πρόβλημα.
Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είναι επιρρεπής σε σχέσεις on-again-off-again. Για αυτόν, τα πράγματα πρέπει να επισημοποιηθούν από μόνα τους με την πάροδο του χρόνου και όχι να αναγκαστούν.

Άρης σε γυναίκα Τοξότη
Μπορείτε να περιμένετε από τις γυναίκες που γεννήθηκαν κάτω από τον Άρη στον Τοξότη να είναι ενεργητικά και ελεύθερα πνεύματα. Είναι πολύ επικεντρωμένη σε αυτό που θέλει από τη ζωή. Αυτή η γυναίκα δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της. Τείνει να είναι η ζωή του κόμματος όπου κι αν βρίσκεται.
Οι γυναίκες που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο δεν ντρέπονται να ακολουθήσουν κάποιον που τους ενδιαφέρει. Αλλά θα θέσει επίσης όρια για το τι ακριβώς ψάχνουν από μια σύνδεση. Αν λέει ότι δεν υπάρχουν δεσμεύσεις, το εννοεί, τουλάχιστον προς το παρόν.
Μπορεί στην πραγματικότητα να είναι περισσότερο φοβική από τους άνδρες που γεννήθηκαν κάτω από το ίδιο ζώδιο. Γνωρίζει πολύ καλά ότι συνήθως οι γυναίκες είναι εκείνες που πρέπει να κάνουν θυσίες για την αγάπη. Αλλά δεν πρόκειται να πέσει σε αυτή την παγίδα, βάζει πρώτα τον εαυτό της.

Χαρακτηριστικά προσωπικότητας του Άρη στον Τοξότη
Όταν γεννιέστε με τον Άρη στον Τοξότη, έχετε την τάση να έχετε μια αναζωογονητικά θετική προοπτική για τη ζωή, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα γίνονται τα πράγματα. Αλλά είστε επίσης ανήσυχοι και μισείτε να είστε δεμένοι. Πάντα βάζετε τον εαυτό σας πρώτο και δεν είστε πάντα καλοί στο να βλέπετε πώς οι πράξεις σας μπορεί να επηρεάσουν τους άλλους.
1. Θετικός
Όταν γεννιέστε κάτω από τον Άρη στον Τοξότη, έχετε μια φυσική ικανότητα να κοιτάτε πάντα τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Βλέπετε την ευκαιρία στις αποτυχίες. Πάντα προσπαθείς να βρεις τη διασκέδαση τη στιγμή, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.
Ως επέκταση αυτού, δεν φοβάστε να αναλάβετε κινδύνους. Ξέρετε ότι μπορείτε να επιστρέψετε από ό, τι συμβαίνει, αλλά μπορεί να μην είστε σε θέση να συγχωρήσετε τον εαυτό σας αν χάσετε κάτι ξεχωριστό.
Είστε επίσης πολύ καλοί στο να παρακινείτε άλλους ανθρώπους και να τους κάνετε να βρουν το θάρρος να κάνουν τα πράγματα που γνωρίζουν στην καρδιά τους ότι πρέπει να κάνουν.
2. Ανήσυχος
Εάν γεννιέστε κάτω από αυτό το ζώδιο, πιθανότατα έχετε μια νευρική και ανήσυχη ενέργεια. Το να είστε κολλημένοι κάπου ή να περιμένετε κάτι μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό για εσάς. Πρέπει πάντα να κινείστε ή να κάνετε.
Έχετε την τάση να αντιμετωπίζετε αυτή την ενέργεια ενεργώντας. Είτε πρόκειται για μια διαφωνία με κάποιον στην ουρά, είτε για το σπάσιμο σε τραγούδι για να διασκεδάσει όλους τους άλλους που περιμένουν επίσης.
Αλλά αν, για κάποιο λόγο, δεν είστε σε θέση να εκτονωθείτε, μπορείτε να αγχωθείτε και να απογοητευτείτε.
3. Εγωιστής
Βάζεις τον εαυτό σου πρώτο, πάντα. Αυτό που χρειάζεστε και αυτό που θέλετε τείνει πάντα να είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο μυαλό σας. Δεν είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε όταν οι ανάγκες σας δεν ταιριάζουν με αυτές των ανθρώπων γύρω σας.
Ενώ δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να βάζετε τον εαυτό σας πρώτα, μερικές φορές μπορείτε να πάρετε τα πράγματα πολύ μακριά. Μπορεί να εγκαταλείψετε έναν φίλο στο κλαμπ ή να κυνηγήσετε κάποιον που γνωρίζετε ότι σας άρεσε για λίγο.
Ενώ μπορεί να αισθάνεστε ένοχοι μετά, δεν είστε εξειδικευμένοι στο να βλέπετε πώς οι πράξεις σας επηρεάζουν τους άλλους αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου