Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Άρης αντίθεση Ουρανός Rx 11/11


 Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη απέναντι από τον Ουρανό, τα άτομα όλων των ζωδίων θα πρέπει να περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Όταν ωθούνται στα όρια, μερικές φορές αναγκάζονται να ξεχωρίσουν από το πλήθος και να είναι μόνοι τους. 
Οι μεταβαλλόμενες συνθήκες κάνουν τη ζωή τους πιο συναρπαστική, ενώ η ανάγκη τους να είναι ελεύθεροι είναι πολύ ισχυρή, ειδικά όταν είναι περιορισμένοι. Μπορούν να εμπλακούν σε συγκρούσεις με απροσδόκητες δυνάμεις, έχοντας το πιο ασήμαντο πρόβλημα να γίνει σοβαρό χωρίς λόγο.

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη απέναντι από τον Ουρανό, οι άνθρωποι είναι πολύ πιθανό να εκραγούν από θυμό, ειδικά σε εκείνους που τους έχουν αναστατώσει πριν. Όντας παρορμητικοί και μη δίνοντας προσοχή στην παράδοση, μπορούν να καταλήξουν να ζουν ανεύθυνα.
Η φυσική ενέργεια και η νευρικότητα που συνήθως βιώνουν για όσο διάστημα ο Άρης βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό μπορεί να είναι δύσκολο για πολλούς να ελεγχθούν.
Φαίνεται ότι κάθε μικρή λεπτομέρεια μπορεί να τους ενοχλήσει και τα πράγματα γι 'αυτούς μπορεί να πάνε στραβά και δεν υπάρχει τίποτα που μπορούν να κάνουν εναντίον της.
Πιθανότατα θα αντιδράσουν υπερβολικά όταν συμβαίνουν ασήμαντα πράγματα και θα καταναλώσουν πολλή ενέργεια όταν ενεργούν για τις δικές τους απογοητεύσεις, ξεσπώντας ξεσπάσματα και είναι πιο πεισματάρηδες από το συνηθισμένο, ανεξάρτητα από το πόσο έχουν αυτή τη συμπεριφορά γενικά ή όχι.
Μπορούν να σοκάρουν τους άλλους αλλά και τον εαυτό τους, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να δώσουν προσοχή και να μην κάνουν πράγματα για τα οποία μπορεί να μετανιώσουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
Η διέλευση του Άρη απέναντι από τον Ουρανό είναι εναντίον πολλών επιχειρηματιών και διαπραγματευτών που σχεδιάζουν συμβόλαια και είναι επίσης ανοιχτοί να κάνουν συμβιβασμούς και να συνεργαστούν. Πολλοί μπορεί επίσης να χρειαστεί να αλληλεπιδράσουν με άκαμπτους ανθρώπους που τους αντιτίθενται. Μπορεί να αισθάνονται συσσωρευμένοι με τις επιχειρήσεις και να έχουν την ανάγκη να είναι πιο ελεύθεροι από ό, τι συνήθως.
Αυτοί οι ντόπιοι θα είναι πιο ανυπόμονοι, απρόσεκτοι και απερίσκεπτοι με τις ενέργειές τους, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ο κίνδυνος να εμπλακούν σε πολλά ατυχήματα.
Είναι σημαντικό να δίνουν προσοχή όταν εργάζονται με μηχανές και ηλεκτρισμό, καθώς και με κινητήρες, επειδή τα γεγονότα που έρχονται στο δρόμο τους μπορεί να είναι ασυνήθιστα γι 'αυτούς.
Εκφράζοντας τις απογοητεύσεις και τον θυμό που έρχεται σε αυτούς από τον Άρη προς την πιο εκπληκτική και εκρηκτική κατεύθυνση, μπορεί να καταλήξουν να προκαλούνται από άλλους.
Ό,τι και να γίνει, ανεξάρτητα από το αν πηδούν οι ίδιοι στους εχθρούς τους ή δέχονται επίθεση, το αποτέλεσμα έχει ως αποτέλεσμα και τα νεύρα μπορεί να τους κάνουν να αποστασιοποιηθούν από τη δική τους ρουτίνα, τις περισσότερες φορές με αρνητικό τρόπο.
Συμπερασματικά, αυτή η διέλευση δεν είναι καθόλου χρήσιμη για κανέναν. Ο καθημερινός κόσμος θα τους ενοχλήσει και υπάρχει ο κίνδυνος για πολλούς ντόπιους να κάψουν σιγά-σιγά όλο το πάθος τους, με αργό και μοντέρνο τρόπο.
Θα είναι πιο υπομονετικοί από ό, τι συνήθως για το έτος μετά από αυτή τη διέλευση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να επιτύχουν την απαραίτητη υπομονή για να κάνουν τα πιο αδύνατα πράγματα.
Όσοι θέλουν να ξεπεράσουν αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να κοιτάξουν πίσω από το φυσιολογικό και να μην σπαταλούν το χρόνο τους με ασήμαντες δραστηριότητες.
Θα αντιταχθούν σε τόσα πολλά πράγματα που τους συμβαίνουν, ειδικά αν πάρα πολλοί εκτιμούν τα ταλέντα τους, για να μην αναφέρουμε ότι μπορούν να θεωρηθούν κίνδυνος για τους άλλους.
Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη απέναντι από τον Ουρανό, τα άτομα όλων των ζωδίων θα πρέπει να διατηρήσουν την ατομικότητά τους όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην καυχηθούν πάρα πολύ. Σε περίπτωση που αισθάνονται ότι όλοι είναι εναντίον τους, μπορεί να είναι απλώς αληθινοί στον τρόπο σκέψης τους.
Όλοι στον κόσμο δεν μπορούν να τους καταλάβουν όταν θέλουν να κάνουν επανάσταση στον κόσμο, έτσι θα είναι επιρρεπείς στο να γίνουν προσβλητικοί όταν δεν καταλαβαίνουν τι τους λένε.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ήταν σε κίνδυνο για κάποιον να τους επιτεθεί από φυσική άποψη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι πιο άσχημοι από ό, τι συνήθως.
Θα μαίνονται περισσότερο από συχνά, ειδικά όταν οι άλλοι τους αντιτίθενται, αλλά αυτό θα έκανε τα προβλήματα χειρότερα.
Θα πρέπει να υπερασπίζονται τις δικές τους απόψεις και να μην είναι πλέον επιθετικοί, καθώς μια τέτοια συμπεριφορά δεν θα τους βοηθούσε με τίποτα. Θα πρέπει να προκαλούν τον εαυτό τους από διανοητική άποψη και να σκέφτονται στοχαστικές ή λογικές απαντήσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα στον κόσμο.
Η καλύτερη ιδέα για να αντιμετωπίσουν τις ενέργειες που τους ενοχλούν είναι να σκεφτούν δύο φορές και να είναι ευγενικοί πριν πολεμήσουν οποιαδήποτε πρόκληση. Σε περίπτωση που αποφασίσουν να εργαστούν με τέτοιες μεθόδους, μπορούν να βρουν τον εαυτό τους ελεύθερο και να μην αισθάνονται πλέον περιορισμένοι από οποιαδήποτε επιθυμία τους.
Η πιθανότητα να καταλήξουν ηττημένοι επιτείνεται από το να έχουν έναν απερίσκεπτο τρόπο σκέψης και να εμπιστεύονται τους φίλους τους πάρα πολύ.
Όλα τα άτομα του ζωδιακού κύκλου θα ξεφύγουν από πολλούς τρόπους ζωής που δεν απολαμβάνουν, ειδικά όταν έχουν να αντιμετωπίσουν νέο περιβάλλον, το ήθος τους, σωματικά και ψυχολογικά ζητήματα.
Μια τραγωδία σε μια από τις ιστορίες αγάπης τους μπορεί να τους κάνει να χάσουν την αγάπη τους για αυτό που ήρθε στη ζωή τους και μπορεί να υποφέρουν από κάποιους οξείς πόνους μετά από να εμπλακούν σε ατύχημα, να ενεργήσουν πολύ βίαια και να είναι εξαιρετικά παθιασμένοι.
Αυτή η φορά είναι η πιο δύσκολη γι 'αυτούς, όπου πρέπει να δώσουν προσοχή σε όλες τις φιλοσοφίες της ζωής και η τύχη τους μπορεί να τους μετατρέψει θαρραλέα σε αυτούς, έχοντας όλους τους ανθρώπους ισορροπημένους με τα ιδανικά τους.
Εν τω μεταξύ, όλες οι δυνάμεις στο Σύμπαν μπορούν να δράσουν εναντίον τους και να κοιτάξουν να αποστασιοποιηθούν από την πλευρά τους. Αυτή τη φορά κάνει τους ανθρώπους πιο νευρικούς, οπότε πρέπει να ελέγχουν τον εαυτό τους περισσότερο από τους άλλους.

Η όψη επηρεάζει το Σταθερό Σταυρό που έχουν πλανήτες, ωροσκόπο στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου