Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Ερμής στο Τοξότη 10/11 - 01/12


 Μία νέα διέλευση έχουμε από τις 10/11 έως και τις 01/12 καθώς ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Τοξότη.

Στο ζώδιο του Δία μας προκαλεί να βρεθούμε σε μία διάθεση πιο αισιόδοξη και να αφιερώσουμε το χρόνο μας σε πράγματα που αφορούν σπουδές, πνευματικές εργασίες, μακρινά ταξίδια και σε σχέδια που έχουν βάση υλοποίησης.
Στο ζώδιο αυτό όμως βρίσκεται σε αδυναμία που δημιουργεί μία καχυποψία, μία δυσνόητη κατάσταση ως προς τα θέλω και μία ανησυχία ως προς τα πρέπει.
Στην διάρκεια της αναδρομής του, θα βρεθούμε σε επαναλήψεις ως προς τις σκέψεις, δυσκολία στις μετακινήσεις , επιπολαιότητα και προβλήματα σε ταξίδια.


Οι όψεις του κατά την Διέλευση:
  • 10/11 τετράγωνο με το Κρόνο
  • 15/11 εξάγωνο με Αφροδίτη
  • 27/11 τετράγωνο με Ποσειδώνα

Οι επιρροές στα Ζώδια:

Κριός: Έρχονται σκέψεις να ακολουθήσεις κάποιες σπουδές ( σεμινάρια), να κάνεις ένα ταξίδι που ήθελες πολύ ή να ξεκινήσεις τις επαφές με δικηγόρους, συμβολαιογράφους για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος.

Ταύρος: Οικονομικά ζητήματα πρέπει να τακτοποιηθούν, επαφές με λογιστές και ασφαλιστές, τακτοποίηση οφειλών και δανείων. Στις σχέσεις θα κάνεις συζητήσεις πάνω σε θέματα συμβίωσης, καλύτερη επαφή στο να επικοινωνείς μαζί του/ της σεξουαλικά και έχεις καλύτερη ψυχολογία μέσω της ανάτασης των στιγμών της χαρά σου.

Δίδυμος: Ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και σου δίνει μία καλή ευκαιρία για συνεργασίες, σε σχέσεις που έχεις ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα. Στο τώρα μπορεί με το επικοινωνιακό σου εργαλείο να κάνεις μία σχέση, να διεκδικήσεις ένα καλύτερο κλίμα με το/ την σύντροφο και γιατί όχι μέσω ενός ταξιδιού να κάνεις μία γνωριμία.

Καρκίνος: Ζητήματα εργασίας στο προσκήνιο μέσω ενός φιλικού προσώπου ή ενός συγγενή. Οι σχέσεις στην εργασία σου βελτιώνονται, το αφεντικό σου δίνει καινούργιες ευκαιρίες και εσύ μπορείς να ξεκινήσεις μία εργασία εκτός έδρας. Γενικά το νευρικό σύστημα λειτουργεί λίγο σε ένταση, καθώς προσοχή στα χέρια και στο αναπνευστικό.

Λέων: Για εσένα ξεκινά μία περίοδος όπου μπορείς να εκφραστείς καλύτερα και να ακουστείς, να αναπτύξεις τα ταλέντα σου, να ερωτευτείς κάποιον με χαρακτηριστικά Διδύμου ή Παρθένου. Το φλερτ και η διασκέδαση θα είναι έντονη, καθώς και ανάπτυξη καινούργιων επαγγελματικών σκέψεων.

Παρθένος: Τα οικογενειακό περιβάλλον σε προσκαλεί να δώσεις λύσεις, να διαχειριστείς ακίνητα, να επικοινωνήσεις με συγγενικά πρόσωπα, καθημερινές εκκρεμότητες σε σχέση με ένα ακίνητο π.χ μετακόμιση, ανακαίνιση.

Ζυγός: Η επικοινωνία, οι κοντινές αποδράσεις, η επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα στο προσκήνιο. Είναι το διάστημα όπου με το λόγο σου μπορείς να εκμεταλλευτείς κάθε κατάσταση και επαγγελματική και ερωτική. Διαβάζεις, κάνεις περιηγήσεις, αυξάνεις τις καθημερινές σου μετακινήσεις και αισθάνεσαι αισιόδοξα.

Σκορπιός: Αυξημένα έξοδα λόγω μετακινήσεων και αυτοκινήτου. Από την άλλη επιζητάς μία καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου και αυτό έρχεται αν ακούσεις τα λόγια και τις συμβουλές κοντινών προσώπων.

Τοξότης: Αρκετά επικοινωνιακή περίοδο για μακρύ χρονικό διάστημα. Επικοινωνιακός, αισιόδοξος, ταξιδευτής, ζητάς από παντού νέες ιδέες εκκίνησης.
Δεν υπάρχει χαλάρωση παρά μόνο οι δυνάμεις σου κατευθύνονται σε πρόσωπα που θα πλησιάσεις για να αποσπάσεις βοήθειες σε όλες τις αναφορές της ζωής, επαγγελματικά, ερωτικά κτλ.

Αιγόκερως: Έντονο παρασκήνιο που παίζεται πίσω από την πλάτη σου, κρυμμένοι εχθροί που επικοινωνούν συνωμοτικά. Εσύ πρέπει να " ακούσεις " τις συνομιλίες τους για να οδηγηθείς στα ανάλογα συμπεράσματα. Αποτραβιέσαι από τα φώτα και αφήνεσαι σε σκέψεις δημιουργίας και ξεκαθαρίσματος για την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου.

Υδροχόος: Εξωστρεφής, επαφές με φίλους και αποδράσεις από την καθημερινότητα, σου δίνουν την ευκαιρία για νέους στόχους. Οι φιλίες θα σου δώσουν ευκαιρίες και εσύ πρέπει να εκμεταλλευτείς την κάθε στιγμή για να μπεις σε μία ομάδα, σε ένα σύλλογο, σε ένα χώρο που σε γεμίζει και σου προσφέρει.

Ιχθύς: Το επαγγελματικό τοπίο έρχεται στην ημερήσια διάταξη. Συζητήσεις και απαιτήσεις από τους άλλους, και καινούργιες προτάσεις και αναθέσεις καινούργιων ρόλων. Οι φιλοδοξίες σου περνούν από τα όνειρα σου και όλο αυτό σε συναρπάζει αρκεί να μην εγκαταλείψεις τον αγώνα.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου