Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας 06/11


 Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνα: Ζωή, Αγάπη, Σεξ Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί κάλλιστα να είναι η πιο πολύτιμη αστρολογική τοποθέτηση για μια σύγχρονη γυναίκα - αρκεί να κατανοεί τη δύναμη και την ευθύνη που έρχονται με αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνδρες δεν επωφελούνται από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα: το κάνουν, και σε μεγάλο βαθμό. 

Ωστόσο, καθώς ζούμε σε έναν κόσμο όπου η υγιής γυναικεία σεξουαλικότητα κρίνεται και αποδοκιμάζεται (αυτή η παραδοσιακή προοπτική αποτυπώνεται τέλεια στην κλασική ποίηση), είναι οι γυναίκες που μπορούν να μετατρέψουν την όψη τριγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κλειδί πρόσβασης στην πραγματική θηλυκή φύση τους για να απελευθερωθούν από αναστολές και να είναι έτοιμες να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο.
Η διέλευση του τριγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι γνωστό ότι διαθέτςι μια εγγενή δύναμη που καλύπτεται κάτω από ένα στρώμα μαλακής και απαλής συμπεριφοράς. Η ενσυναισθητική τους φύση τους παρέχει μια κατανόηση των εμπειριών των άλλων ανθρώπων, οδηγώντας σε μια λεπτή και διακριτική αντίληψη της ανθρώπινης φύσης. Ωστόσο, όσοι έχουν τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα πρέπει να θυμούνται να μην κάνουν κατάχρηση της ικανότητάς τους να χειραγωγούν τα συναισθήματα των άλλων για προσωπικό κέρδος, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καρμικό χρέος.
Παρά τις εγγενείς προκλήσεις που προκύπτουν από τη φαινομενικά ανταγωνιστική φύση της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, το τρίγωνο μεταξύ τους αναδεικνύει μια ακαταμάχητη γοητεία, καθιστώντας τους εξαιρετικά φωτογενείς. Η όψη κάνει επίσης εύκολη τη λήψη χρημάτων, ειδικά όταν ένας από τους πλανήτες βρίσκεται στον 2ο ή 8ο οίκο. Η προσωπική γοητεία και το χάρισμά τους συχνά γέρνουν τη ζυγαριά υπέρ τους, καθιστώντας αυτούς τους ανθρώπους την προτιμώμενη επιλογή σε πολλές εμπορικές καταστάσεις, είτε πρόκειται για την απόκτηση ακινήτων, τη σύναψη συμφωνιών ή την εύρεση εργασίας. 
Τα άτομα σε τρίγωνο Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να ευημερήσουν σε καλλιτεχνικά εγχειρήματα, ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν εταιρικά χρήματα. Όταν εμπλέκονται ο 5ος ή ο 10ος οίκος, είναι πιθανό να κάνουν μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του θεάματος, του θεάτρου και του κινηματογράφου, να αιχμαλωτίσουν το κοινό με το αναμφισβήτητο σεξαπίλ τους, Από την άποψη της υγείας, οι άνθρωποι σε τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στο ενδοκρινικό τους σύστημα.

Η όψη επηρεάζει τις τελευταίες μοίρες των ζωδίων Γης και Νερού και τους αντίστοιχους ωροσκόπους και πλανήτες από 24η έως την 29η μοίρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου