Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Ερμής αντίθεση Ουρανός Rx 04/11

 


Κατά τη διάρκεια του Ερμή σε αντίθεση με τη διέλευση του Ουρανού, τα άτομα όλων των ζωδίων του ζωδιακού κύκλου έχουν μια πιο ανεπτυγμένη πνευματική ενέργεια και μπορούν να κατανοήσουν όλες τις ιδέες της ζωής, από τις πιο απλές έως τις πιο παράξενες.

Όσο ο Ερμής βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, μπορούμε να πούμε ότι ο ρυθμός συμβαίνει σε κάθε ριπή οφθαλμού. Αυτή η διέλευση είναι γνωστό ότι προκαλεί πολύ άγχος, επειδή κάνει τους ανθρώπους να αναλαμβάνουν δράση χωρίς διακοπή.
Μπορεί να έχουν την τάση να αναλαμβάνουν πάρα πολλά καθήκοντα και να μην έχουν πλέον αρκετό χρόνο για τον εαυτό τους. Όταν πρόκειται για επικοινωνία, είναι πολύ ενθουσιασμένοι γι 'αυτό, για να μην αναφέρουμε ότι αλληλοεπιδρούν απρόβλεπτα και μπορούν να κάνουν τους άλλους σιωπηλούς σε ένα δευτερόλεπτο.
Εκείνοι που παρακολουθούν τον εαυτό τους και παρατηρούν μόνο πώς ο κόσμος επιταχύνει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορούν να αποκτήσουν περισσότερη σαφήνεια στις σκέψεις τους, όταν οι σκηνές αλλάζουν γρήγορα γι 'αυτούς.
Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ερμή απέναντι από τον Ουρανό, οι άνθρωποι έχουν τις μέρες τους γεμάτες απότομες ανατροπές και τα σχέδιά τους μπορούν να αλλάξουν, γεγονός που μπορεί να τους αναγκάσει να είναι πιο ευέλικτοι και να αναλύουν τα πράγματα με ρεαλιστικό τρόπο.
Το μυαλό τους μπορεί να γίνει ανήσυχο και πολλοί μπορούν να αναζητήσουν συναρπαστικές δραστηριότητες, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο για αυτούς να συμβαδίσουν με χαοτικά γεγονότα.
Η ημέρα αυτής της διέλευσης δεν είναι η καλύτερη για να μείνετε για πολύ καιρό σε μία μόνο τοποθεσία ή για διαλογισμό επειδή οι άνθρωποι πρέπει να κινήσουν το σώμα τους.
Πολλοί μπορεί να έχουν μια αδέξια ενέργεια, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση. Περισσότερο από αυτό, δεν πρέπει να επιταχύνουν και να δώσουν προσοχή στην απερισκεψία των άλλων.
Όσο ο Ερμής βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, ο ρυθμός επιταχύνεται τόσο για τους φυσικούς εργάτες όσο και για τους διανοούμενους. Αυτός ο χαοτικός ρυθμός μπορεί να αφήσει πολλούς σε ένταση και μπορεί να τους έχει απείθαρχους.
Περισσότερο από αυτό, κάτι μπορεί να συμβεί με μερικούς από τους ντόπιους όλων των ζωδίων, κάτι που μπορεί να αυξήσει το άγχος και τη νευρικότητά τους. Όταν πρόκειται για τα πιο πρόσφατα ζητήματα που συμβαίνουν στη ζωή τους και πράγματα που έχουν αγνοηθεί, αυτά μπορεί να τους δαγκώσουν σκληρά στην πλάτη.
Οι επικοινωνίες μπορεί να χαθούν στη μετάφραση και πολλές απόψεις μπορεί να παρεξηγηθούν. Όταν πρόκειται για αντιφάσεις, αυτές είναι πιο πιθανές από το συνηθισμένο. Πολλοί μπορούν να έχουν τις πιο διορατικές απόψεις, οι οποίες μπορεί να είναι παντού.
Το μυαλό τους δεν είναι ούτε γαλήνιο, ούτε σε αρμονία όσο συμβαίνει αυτή η αντίθεση. Τα νεύρα μπορεί να είναι νευρικά, για να μην αναφέρουμε ότι μερικοί μπορεί να είναι κυνικοί στον τρόπο που μιλούν. Περισσότερο από αυτό, μπορούν να γίνουν δογματικοί και να εκφράσουν αυτή την ενέργεια με τον πιο αρνητικό τρόπο.
Άλλοι θα πρέπει να αποφεύγουν να αποφασίζουν πολύ γρήγορα, επειδή μπορεί αργότερα να μετανιώσουν για αυτό που έχουν κάνει. Μπορούν να είναι σκληροί στις ενέργειες και τα λόγια τους, απείθαρχοι, καθώς και να μην είναι δεκτικοί όταν συμβουλεύονται για πρακτικά ζητήματα.
Την εβδομάδα που ακολουθεί τη διέλευση του Ερμή απέναντι από τον Ουρανό, όλο και περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να αντικρούσουν τους άλλους και να πολεμήσουν μόνο για χάρη του.
Αυτό μπορεί να είναι διεγερτικό για αυτούς, ειδικά αν οι αγαπημένοι τους θυμώνουν μαζί τους, αλλά τουλάχιστον μπορούν να παραμείνουν αποστασιοποιημένοι. Κάποιοι μπορούν να τους περιγράψουν ως χαοτικούς και ασταθείς την εβδομάδα που ακολουθεί αυτή τη διέλευση, ακόμα κι αν δεν είναι η συνηθισμένη συμπεριφορά τους.
Η ενέργειά τους μπορεί να χαθεί, καθώς και η νευρικότητά τους, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο για αυτούς να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στα καθήκοντά τους. Αν απλά βγουν έξω για μια απλή βόλτα, μπορούν να ξεφύγουν από την κατάσταση νευρικότητας.
Όσο ο Ερμής βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, οι άνθρωποι δεν πρέπει να παίρνουν αποφάσεις μακροπρόθεσμα, επειδή το μυαλό τους είναι πιο χαοτικό.
Πολλοί μπορεί να μετανιώσουν που άλλαξαν γνώμη πάρα πολλές φορές. Ωστόσο, μπορούν επίσης να ανακαλύψουν ότι είναι πολύ αργά για να πάρουν πίσω τον λόγο τους.
Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται πιο ανυπόμονοι και ταραγμένοι για όσο διάστημα ο Ερμής βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, κάτι που αναμένεται για τη σύντομη περίοδο αυτής της διέλευσης, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να τους προσφερθεί μεγάλη ελευθερία. Είναι σημαντικό να μην κάψουν τις γέφυρες που άφησαν πίσω τους για όσο διαρκεί αυτή η περίοδος.
Αυτή η διέλευση δεν είναι καθόλου επωφελής για τον προγραμματισμό ή το κλείσιμο συμφωνιών, καθώς και για να κάνετε κάτι που σχετίζεται με θέματα του μυαλού ή καθήκοντα που απαιτούν από όλους να είναι πειθαρχημένοι και υπομονετικοί.
Το να είσαι λιγότερο συγκεντρωμένος και να έχεις την τάση να αποσπάται η προσοχή μπορεί να φέρει μόνο πολλές επιπλοκές σε διαφορετικούς τομείς της ζωής. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να απελευθερώσει το μυαλό από κάθε ευθύνη και απλά να επιτρέψει στα πράγματα να συμβούν φυσικά.
Πολλοί μπορούν να ανακαλύψουν νέα σπουδαία πράγματα και να βιώσουν διορατικές εμπειρίες, καθώς και να συναντήσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους που μπορούν να τους αμφισβητήσουν όταν πρόκειται για τις αρχές στις οποίες πιστεύουν. Εάν αλληλοεπιδρούν με άλλους, μερικοί θα πρέπει να αφιερώσουν λίγο χρόνο και να ακούσουν τους αγαπημένους τους.
Επίσης, πρέπει να γνωρίζουν την τάση τους να μην μιλούν πριν σκεφτούν δύο φορές, επειδή αυτή η διέλευση είναι γνωστό ότι οδηγεί τους ανθρώπους στην άλλη πλευρά όταν πρόκειται για το ένστικτό τους και κάνει πολλούς να διαφωνούν όταν πρέπει.
Πολλοί πρέπει να έχουν το μυαλό τους ανοιχτό, επειδή τα σχέδιά τους πρέπει να αλλάξουν και τα ταξίδια να σταματήσουν. Εάν τα ταξίδια τους σταματήσουν, θα πρέπει να ελέγξουν εκ των προτέρων τις κρατήσεις υπηρεσιών τους.
Επιπλέον, οι υπολογιστές τους μπορεί να μην λειτουργούν σωστά, για να μην αναφέρουμε ότι μπορεί να έχουν προβλήματα με τα ηλεκτρονικά τους. Θα πρέπει να κάνουν παζλ ή να παίζουν παιχνίδια που προορίζονται να εκπαιδεύσουν το μυαλό τους.

Η όψη επηρεάζει το Σταθερό Σταυρό και όσους έχουν πλανήτες από την 15η έως την 23η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου