Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας Rx 17/11

 


Ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 17 Νοεμβρίου. Η όψη αυτή είναι θετική και τα ζώδια του Νερού και της Γης και για όσους έχουν πλανήτες, μεσουράνημα, ωροσκόπο, πλανήτες από την 22η έως την 28η μοίρα.

Και οι δύο πλανήτες σε ζώδια του νερού μιλούν για συναίσθημα. Ο Ήλιος στο Σκορπιό με οτιδήποτε σχετίζεται με το συναισθηματικό περιβάλλον, ζητήματα με ψυχολογικά και τα οικονομικά, ο δε Ποσειδώνας μας πηγαίνει πίσω να βρούμε τις ψυχικές μας δυνάμεις.
Είναι μια λυτρωτική όψη όπου ξεπερνάς κάποιες ξενικές επιβουλές που σου χαλούν τη διάθεση και που τώρα πρέπει να ξανακοιτάξεις νέα κανάλια προσέγγισης με το υποσυνείδητο. 
Για να γίνει αυτό πρέπει να συγχωρέσεις τους άλλους και να δείξεις παραπάνω συμπόνια για το συνάνθρωπο. Η συμπόνια, η καλοσύνη και η διαρκής προσέγγιση εκείνων των χορδών που καθορίζουν την έννοια της αγάπης στην Ύπαρξη, πρέπει να την δεις μέσα από νέους κανόνες εκδήλωσης.
Να νιώσουμε την ελπίδα που μας διαπερνά και να κάνουμε αυτή την Ελπίδα τραγούδι, ένα καλλιτεχνικό δρώμενο για να αγγίξουμε ευαίσθητες ψυχές.
Εξυπακούεται ότι η επαφή με τη θάλασσα αυτό το χρονικό διάστημα της διέλευσης θεωρείται επιβεβλημένη.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου