Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Ήλιος σύνοδος Άρης 18/11


 Από τις 8 έως τις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη. Μία θετική όψη για τα ζώδια του Νερού και της Γης, ενώ χρειάζονται μία προσοχή τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού και όσοι έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 19η έως την 26η μοίρα.

Είναι ένα διάστημα το οποίο αρχίζεις και παίρνουν φωτιά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες. Έχεις μία έντονη επιθυμία να κάνεις πράγματα στη ζωή σου τα οποία θα σου δώσουν μία επανεκκίνηση και να βρεις όλες εκείνες τις συνιστώσες που θα αποκτήσεις τόλμη και θάρρος για να μιλήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και για να ξεκινήσεις σχέσεις συνεργασίες και συνεταιρισμούς.
Υπάρχει μία ισχυρή θέληση που σου δίνει την δυνατότητα να βγεις έξω, να επικοινωνήσεις με τον κοινωνικό σου περίγυρο, να δείξεις το καλύτερο σου πρόσωπο και να ξέρεις τι θέλεις αυτή τη στιγμή.
Το θέμα είναι ότι πρέπει να νιώθεις άνετα γιατί ο Άρης είναι σε καλή θέση στο ζώδιο του Σκορπιού οπότε αυτά τα θετικά της συνάντησης δεν μπορούν να βγουν αν δεν κάνεις παραπάνω  προσπάθεια. Και αυτή η προσπάθεια πρέπει να είναι στο να μην υπάρχει θυμός, να μην υπάρχει αυξημένη ενέργεια που δεν μπορεί να τιθασευτεί, να μην υπάρχουν συγκρούσεις και τεταμένες καταστάσεις.
Όλα εξαρτάται από τις αντιδράσεις σου, δεν θα πρέπει να είναι ανεξέλεγκτες γιατί τότε θα σε οδηγήσουν σε δρόμους οι οποίοι είναι δύσκολοι στο μετά. Να αφιερώσεις περισσότερο στη διπλωματία και στις κινήσεις εκείνες που θα σε κάνουν πιο δυνατό και να αισθανθείς καλύτερα μέσα στην κοινωνία.
Αλλά μην προχωρήσεις σε θέματα εξουσίας και επιβολής των άλλων και των πάντων.


ΤΑΡΟΣΟΣΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου