Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Νέα Σελήνη και Έκλειψη στο Ζυγό

 


Η Νέα Σελήνη και Δακτυλοειδής 'Εκλειψη πραγματοποιείται στις 14 Οκτωβρίου στην 21*08 του Ζυγού { αντισκιά ) 08*52 του Ιχθύ. Επηρεάζει πάρα πολύ τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και τις χώρες της Λατινικής Αμερικής όπου θα συμβούν πολλά και διάφορα το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα επηρεαστούν σε πολλούς τομείς αυτές οι χώρες και κυρίως οι κυβερνήσεις τους.

Η νέα σελήνη στο Ζυγό έχει τα συνηθισμένα θέματα της Αφροδίτης αλλά με μία αρνητική απόχρωση εξαιτίας του τετραγώνου που κάνει με τον Πλούτωνα από το Αιγόκερω. 

Το ζήτημα είναι αν μπορέσουμε να κρατήσουμε συμφωνίες, να υπάρχει μία κατανόηση και δικαιοσύνη σε όλες τις σχέσεις μας. Να πάμε σε άξονες που δεν κυριαρχεί το μίσος, οι εμμονές και η εκδίκηση.
Πρέπει να βρούμε μία ισορροπία πάνω σε αυτή τη νέα σελήνη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε ένα επίπεδο το οποίο να είναι σταθερό και να μην έχει πολλές διακυμάνσεις.
Ο Πλούτωνας δεν κάνει μόνο τετράγωνο με τη νέα σελήνη, αλλά τετραγωνίζει τους Δεσμούς οπότε έχουμε συνδέσεις και καρμικές. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, της διαταραχής, της αναγέννησης, οπότε δημιουργεί μία αίσθηση ότι η εξουσία γίνεται πιο αρνητική και ο καταπιεσμένος θα γίνει πιο άγριος.
Αν έχουμε κολλήσει στο παρελθόν θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, μια που μας λέει ότι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά αλλά με αλλαγές. Και εδώ είναι δύσκολο να επιλυθούν αυτά, κυρίως η διπλωματία του Ζυγού, γιατί επεμβαίνει ο Πλούτωνας και δημιουργεί τεράστιες αντιστάσεις.
Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης η Αφροδίτη έχει περάσει στην Παρθένο και είναι σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή ο οποίος επί του παρόντος βρίσκεται στο Ζυγό.
Και οι δύο πλανήτες είναι ικανοί να βοηθήσουν ο ένας με τον άλλον. Ο Ερμής θα μπορούσε να μας δώσει κάποιες λύσεις και διπλωματίας και ένα σχέδιο ελκυστικό για να μπορεί να σωθεί η κατάσταση και να υπάρχει ένας συμβιβασμός.
Η τελευταία φορά που υπήρχε Έκλειψη Ηλίου στην 21η μοίρα του Ζυγού ήταν στις 14 Οκτωβρίου 2004. 
Οπότε υπάρχει μία  χρονική στιγμή του παρελθόντος που μπορούμε να ανατρέξουμε για να αντλήσουμε περισσότερες πληροφορίες, για να δούμε και πώς επανέρχεται αυτός ο κύκλος ο καρμικός.




Η έκλειψη επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και κυρίως στον άξονα του Κριού / Ζυγού και όσοι έχουμε προσωπικούς πλανήτες οι γωνίες πάνω στο Παρορμητικό Σταυρό σε κοντινές αποστάσεις περίπου στις 2 μοίρες, εκτός αν αγγίζει Ήλιο και Σελήνη οπότε η επιρροή της  μπορεί να φτάσει και μέχρι τις 5 μοίρες. Ευαίσθητες μοίρες 20η έως 23η μοίρα.
Και βέβαια η αυτή η νέα σελήνη θα εκδηλωθεί ξανά όταν κάποιος πλανήτης την επηρεάσει,  είτε μία νέα σελήνη ή πανσέληνος.
Αυτό θα συμβεί στις 8 Ιανουαρίου 2024 όπου η νέα σελήνη θα γίνει στην 20* 44 του Αιγόκερω τετραγωνίζοντας την 21η μοίρα της έκλειψης του Ζυγού.
Ενώ ο Άρης θα βρίσκεται μεταξύ 20 και 22 μοίρα του Αιγόκερω τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου, όπου θα την ενεργοποιήσει ξανά.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου