Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Έκλειψη Σελήνη στο Ταύρο. Πρόσκαιρα κέρδη

 


Η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στις 28 Οκτωβρίου 2023 στην 5*09 μοίρα του Ταύρου επηρεάζει το Σταθερό Σταυρό του πρώτου δεκαημέρου και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο από την 2η έως 08η μοίρα.

Οι βασικές όψεις της πανσελήνου είναι ότι έχουμε μία ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Άρη και οι δύο αυτοί πλανήτες βρίσκονται απέναντι από τον Δία, ενώ παράλληλα η Σελήνη έχει μία κοντινή απόσταση με τον ανάδρομο Δία από το Ταύρο.

Ας δούμε αναλυτικά τις όψεις:

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη φέρνει γρήγορη σκέψη, αποφασιστικότητα και ευκινησία. Ενθαρρύνει την άμεση επικοινωνία και μας δίνει θάρρος στο να στηρίξουμε κάθε ιδέα και να την υπερασπιστούμε με ένα τρόπο το οποίο να μη δημιουργεί παρενόχληση. Φέρνει προκλήσεις, αν την λειτουργήσουμε αρνητικά αυτή την όψη, καθώς θα φέρει βιαστικές κινήσεις, θυμό, διαφωνίες και απώλεια της ψυχραιμίας η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.
Προσέχουμε το τα λόγια μας, την έκρηξη θυμού και καλύτερα είναι να κάνουμε άθληση αυτό το χρονικό διάστημα παρά να έρθουμε σε αντιπαραβολή με άλλους ανθρώπους με δυσμενές μέλλον.
Ο Ερμής απέναντι από το Δία είναι καλός στο να αμφισβητήσουμε σχέδια, ιδέες και πεποιθήσεις και βέβαια να μην δημιουργήσουμε το υπόβαθρο στο να υπάρχει ένας εγωισμός πάνω σε ζητήματα που σχετίζονται με τον Δία, δηλαδή φιλοσοφικά, νομικά και θρησκευτικά ζητήματα.
Να μην υπάρχει μία υπερβολική αισιοδοξία και μία σκέψη η οποία θα είναι υπερβολική και να δημιουργεί ανασφάλεια με αποτέλεσμα να επικρατήσει ο εγωισμός.
Ο Άρης απέναντι το ανάδρομο Δία βοηθά το σχεδιασμό, την αυτοπεποίθηση και την επιθυμία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Οι επιτυχίες στις επιχειρήσεις, στην πολιτική, στον αθλητισμό και στον πόλεμο είναι δυνατή και δίνει μία υπερβολική αυτοπεποίθηση και μία στρατηγική η οποία μπορεί να εκπλήσσει.
Πρέπει όμως να χρησιμοποιήσουμε αυτή την όψη με εγκράτεια και  δικαιοσύνη, ώστε η υπερβολική αυτή η δύναμη να μην μας οδηγήσει στην ήττα. Γιατί η νίκη μπορεί να είναι κάτι που υπάρχει ως κέρδος μόνο στο μυαλό μας και δεν υφίσταται στην πραγματικότητα.






Η Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία από τον Ταύρο μας δίνει ένα προβληματισμό πάνω σε ζητήματα οικονομίας. Και το πώς θα μπορέσουμε μέσα από ευκαιρίες να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις και να αυξήσουμε τα χρήματα στο πορτοφόλι μας. Αυτή τη στιγμή μπορούν αυτοί που έχουν σκοπό την επέκταση, οι πιο φιλόδοξοι και αυτοί που έχουν τύχη να πετύχουν περισσότερα πράγματα με την δυναμική του Δία.
Κάποιες ιδέες από το παρελθόν μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κυρίως που σχετίζονται με τα οικονομικά και έτσι να απολαύσουμε κάποιες τυχερές στιγμές, είτε να ξεκινήσουμε με προϋποθέσεις για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου