Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Ένας εύκολος τρόπος για να ενεργοποιήσετε κάθε ζώδιο

 


Η αστρολογία μπορεί να μας πει πολλά πράγματα, όπως πότε μπορούμε να αγοράσουμε το πρώτο μας σπίτι, ποιες είναι οι βαθύτερες πληγές μας και πόσες φορές μπορεί να παντρευτούμε ή να ερωτευτούμε, αλλά μπορεί επίσης να μας πει μερικά εκπληκτικά σέξι μυστικά. Όλοι έχουν μερικά κουμπιά που πρέπει να πατηθούν για να μπουν στη διάθεση και η αστρολογία είναι το μυστικό κλειδί για να καταλάβουμε ποια είναι αυτά τα κουμπιά.

Δεδομένου ότι ο Άρης είναι ο πλανήτης που κυβερνά τις αρχέγονες σεξουαλικές επιθυμίες μας, μετακινηθείτε προς τα κάτω και βρείτε εσάς και τους εραστές σας Τα ζώδια του Άρη σε αυτήν τη λίστα και, στη συνέχεια, δοκιμάστε μερικές από αυτές τις προτάσεις την επόμενη φορά που θέλετε να ενισχύσετε τη διάθεση.


Κριός
Ο Κριός είναι ένα παθιασμένο ζώδιο της φωτιάς και ίσως το πιο εύκολο ζώδιο του Άρη για να ανεβείτε στροφές και να μπείτε στη διάθεση για λίγη αγάπη. Τούτου λεχθέντος, ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, οπότε οι γρατζουνιές στο κεφάλι ή ένα μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής είναι βέβαιο ότι θα διευκολύνουν το μυαλό και θα κάνουν το αίμα να ρέει για κάθε Κριό Άρη. Για πόντους μπόνους, ζητήστε από τον σύντροφό σας Κριό Άρη να βάλει το κεφάλι του στην αγκαλιά σας ενώ του δείχνετε λίγη αγάπη για να πάρει πραγματικά τα σέξι vibes.


Ταύρος
Ο Ταύρος είναι το πιο αισθησιακό από όλα τα ζώδια της γης, οπότε η δημιουργία του τέλειου περιβάλλοντος είναι απαραίτητη. Ζεστές μυρωδιές, φως κεριών, απαλή μουσική και μεταξωτά σεντόνια είναι ένας γρήγορος δρόμος για να κερδίσετε την καρδιά και το σώμα ενός Ταύρου Άρη. Αυτό το ζώδιο της γης κυβερνά το λαιμό, οπότε ένα γενναιόδωρο μασάζ στον αυχένα είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τα vibes και μόλις αρχίσετε να φιλάτε το λαιμό τους, θα είναι στόκος στα χέρια σας.


Δίδυμοι
Ως ζώδιο του αέρα, οι Δίδυμοι ενεργοποιούνται περισσότερο από τη συνομιλία. Οι Δίδυμοι είναι έξυπνοι και πνευματώδεις, οπότε είναι επιτακτική ανάγκη ο σύντροφός τους όχι μόνο να μπορεί να συμβαδίσει με τα αστεία τους, αλλά και να ξέρει πώς να τα ανταποδώσει. Από μια εξωτερική προοπτική μπορεί να φαίνεται σαν εσείς οι δύο να είστε beefing, αλλά όσο περισσότερο μπορείτε να αστειεύεστε παιχνιδιάρικα μεταξύ σας, τόσο πιο ζεστή γίνεται η θερμοκρασία στο δωμάτιο. Τέλος, ο Δίδυμος κυβερνά τα χέρια, οπότε φροντίστε να κρατήσετε το χέρι του συντρόφου σας Δίδυμου Άρη και να του δώσετε ένα απαλό φιλί (ή περισσότερα) όταν θέλετε να του βάλετε τη διάθεση.


Καρκίνος
Όταν πρόκειται για αυτό το ζώδιο του νερού, όλα έχουν να κάνουν με τη συναισθηματική σύνδεση. Ο Καρκίνος συχνά χρειάζεται να εκφράσει τα συναισθήματά του και να μιλήσει μέσα από το βάρος στο στήθος του, το να είναι σε θέση να ανοιχτεί και να κάνει το ίδιο μαζί του δημιουργεί έναν βαθύ και δελεαστικό δεσμό. Το σεξ είναι κάτι περισσότερο από το σωματικό, για τον Καρκίνο, ο συναισθηματικός δεσμός είναι αυτό που τον οδηγεί στο επόμενο επίπεδο. Και ο Καρκίνος κυβερνά το στήθος, οπότε φροντίστε να δώσετε επιπλέον αγάπη και προσοχή σε αυτή την περιοχή του σώματος όταν θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερο πάθος.


Λέων
Όλοι έχουμε ακούσει για τις 5 γλώσσες αγάπης, αλλά όταν πρόκειται για τον Λέοντα, η νούμερο 1 γλώσσα αγάπης τους είναι και οι 5. Σοβαρά, αν θέλετε να κερδίσετε αυτό το ζώδιο της φωτιάς, δεν μπορείτε να το κάνετε στα μισά του δρόμου! Ευτυχώς, δίνουν τόση αγάπη όση παίρνουν (αν όχι περισσότερη) σε αντάλλαγμα, οπότε βγάλτε τα ροδοπέταλα και τη σαμπάνια, στη συνέχεια γράψτε τους ένα τραγούδι ή ποίημα για το πόσο όμορφα είναι και παίξτε το στην κιθάρα για αυτούς, φορώντας σχεδόν τίποτα και θα λιποθυμούν για εβδομάδες.


Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για το ότι είναι αρκετά σφιχτά πληγωμένοι, οπότε δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη να ακούμε ότι αυτό το ζώδιο της γης κυβερνά τα έντερα και το νευρικό σύστημα. Ενώ αυτά είναι εσωτερικά μέρη του σώματος - έτσι δεν είναι τα πιο σέξι - μπορείτε να πάρετε τον σύντροφό σας Παρθένο Άρη στη διάθεση με ένα καλό μασάζ (και ίσως ένα προβιοτικό για την κοιλιά του πρώτα). Κάντε το πραγματικά ξεχωριστό και προγραμματίστε ένα ραντεβού μασάζ ζευγαριών για τους δυο σας, στη συνέχεια πηγαίνετε σπίτι μετά και αξιοποιήστε τα πρόσφατα χαλαρά σώματά σας.


Ζυγός
Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, οπότε όταν πρόκειται για όλα τα πράγματα αγάπη, θέλουν όλα τα κουδούνια και τις σφυρίχτρες. Χρειάζονται τριαντάφυλλα, κάρτες, σοκολάτες και όλα τα ενδιάμεσα. Πάρτε λοιπόν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, απλώστε μερικά ροδοπέταλα στο πάτωμα, ανάψτε μερικά κεριά και παίξτε λίγο Marvin Gaye. Ο Ζυγός κυβερνά το κάτω μέρος της πλάτης, οπότε πριν κατεβείτε και λερωθείτε, φροντίστε να του προσφέρετε ένα παιχνιδιάρικο μασάζ πλάτης.


Σκορπιός
Ο Άρης είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, οπότε ένας Σκορπιός Ο Άρης έχει γενικά μια υγιή όρεξη για σεξ. Ο Σκορπιός έλκεται από την ένταση, οπότε δεν θα χορτάσει με μισοψημένα σχέδια και αγάπη. Ο καλύτερος τρόπος για να τα ενεργοποιήσετε είναι να τους πείτε ένα μυστικό ή μια δυσκολία από το παρελθόν σας. Εάν αισθάνονται ότι μεταφέρετε την ψυχή σας σε αυτούς, θα είναι πιο διατεθειμένοι να μοιραστούν ένα κρεβάτι μαζί σας.


Τοξότης
Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, οπότε η τόλμη, το πάθος και ο ενθουσιασμός είναι οι χώροι αναπαραγωγής για μια καλή στιγμή γι 'αυτούς. Ο Τοξότης κυβερνά τους μηρούς και τα πόδια, οπότε η συμμετοχή τους σε ένα latin dance party θα ικανοποιήσει την επιθυμία τους για τον παγκόσμιο πολιτισμό, αλλά και θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να γνωρίσετε τα πόδια τους σε ένα διασκεδαστικό, ασφαλές περιβάλλον.

Αιγόκερως
Ο Άρης έλκεται από ανθρώπους που είναι συγκεντρωμένοι και ειλικρινείς. Εάν καθυστερείτε χρόνια, είστε επιρρεπείς στην ακύρωση σχεδίων την τελευταία στιγμή, δεν έχετε δουλειά και δεν φαίνεστε αξιόπιστοι, είναι ένα αυτόματο όχι για αυτό το ζώδιο της γης. Η δυναμική της εξουσίας είναι το πιο σέξι πράγμα για έναν Αιγόκερω και τείνει να παίζει κυρίαρχο ρόλο στους περισσότερους τομείς της ζωής του, οπότε μπορεί να του αρέσει να είναι πιο υποτακτικός στο κρεβάτι.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι οι παράξενοι του ζωδιακού κύκλου και υπερηφανεύονται για αυτό. Αφεθείτε τους σε ένα εξειδικευμένο θέμα συνομιλίας, κάντε πολλές ερωτήσεις και δείξτε γνήσιο ενδιαφέρον και θα αρχίσουν να αναρωτιούνται αν μπορεί να είστε ερωτευμένοι. Τώρα, το κλειδί με τον Υδροχόο είναι ότι δεν μπορείτε να γίνετε πολύ δυνατοί στην αρχή, να του δώσετε προσοχή αλλά και να του δώσετε αρκετό χώρο για να σκεφτεί τα συναισθήματά του. Δεν χρειάζεται να παίζετε παιχνίδια, αλλά δεν θέλετε να τους τρομάξετε!

Ιχθύες

Οι Ιχθείς είναι οι φυσικοί μουσικοί του ζωδιακού κύκλου, οπότε η τέχνη, ειδικά η μουσική, είναι ο δρόμος προς την καρδιά τους και στο κρεβάτι τους. Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από το να γράψεις ένα τραγούδι ή ένα ποίημα για σένα, αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους Ιχθείς-Άρη. Δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι οι Ιχθείς κυβερνούν τα πόδια, οπότε μετά την παράστασή σας φροντίστε να τους προσφέρετε ένα πολυτελές μασάζ ποδιών για να φέρετε πραγματικά λίγη θερμότητα στο δωμάτιο.


Γιασμίν Γουλφ
ΠΗΓΗ:  (askastrology.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου