Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Αφροδίτη αντίθεση Κρόνος Rx 10/10


Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σημαίνει ότι είναι δύσκολο για εσάς να βιώσετε την αγάπη με φυσικό τρόπο, ειδικά ως παιδί. Υπάρχουν μπλοκαρίσματα στην αγάπη και μπορεί να απογοητευτείτε που δεν βιώνετε ποτέ ρομαντισμό ή οικειότητα με τους τρόπους που φαίνεται να έχουν οι άλλοι άνθρωποι.

Μερικά από αυτά τα ζητήματα έρχονται επειδή δεν πιστεύετε ότι αξίζετε την αγάπη. Ως παιδί, αισθανόσασταν διαφορετικοί από τους άλλους και αναπτύξατε συναισθήματα ανεπάρκειας. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε γενική έλλειψη στοργής/απουσία γονικής φιγούρας ή σε υπερβολική κριτική. Ίσως οι γονείς σας αμέλησαν να σας δώσουν θετική ενίσχυση, επέβαλαν μια αυστηρή αίσθηση καθήκοντος ή ήταν ακόμη και σκληροί απέναντί σας.
Ως ενήλικας με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον γενέθλιο Κρόνο, συνδέετε το καθήκον με την αγάπη. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κολλήσετε σε σχέσεις χωρίς αγάπη, νομίζοντας ότι πρέπει να επιλέξετε είτε το καθήκον είτε την αληθινή αγάπη. Διδαχθήκατε ότι πρέπει να θυσιάσετε τον εαυτό σας για το γενικότερο καλό, ότι πρέπει να συμβιβαστείτε επειδή δεν είστε άξιοι πραγματικής αγάπης.
Δυσκολεύεστε να γνωρίσετε τη δική σας αξία με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο, αλλά αυτό μεταφράζεται και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Επειδή πιστεύετε ότι δεν είστε αρκετά καλοί, έχετε επίσης πρόβλημα να γνωρίζετε την αξία των χρημάτων, των πραγμάτων και των σχέσεων. Συχνά κολλάτε στους περιορισμούς του Κρόνου, αν και μπορεί να λαχταράτε κρυφά μια βαθύτερη, πιο αληθινή αγάπη για την Αφροδίτη.
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο υποδηλώνει περιορισμούς νωρίς στη ζωή. Μερικές φορές, αυτοί οι περιορισμοί προέρχονται από εξωτερικές πηγές ή από τις σχέσεις σας, ενώ άλλες φορές περιορίζετε τον εαυτό σας επειδή δεν συνειδητοποιείτε ότι έχετε τη δύναμη να επιλέξετε.
Μόνο αναπτύσσοντας μια αίσθηση αυτοεκτίμησης, αυτοεκτίμησης, θα βρείτε τη δική σας δύναμη. Μόλις το κάνετε αυτό, θα συνειδητοποιήσετε τι έχει αξία για εσάς, είτε πρόκειται για χρήματα, σχέσεις ή όρια. Σιγά-σιγά θα μάθετε να αφήνετε την αίσθηση του καθήκοντος και να βρίσκετε μια βαθύτερη αίσθηση πίστης, το είδος που δίνετε επειδή το θέλετε.
Η θεραπεία ή τα μάντρα μπορεί να είναι χρήσιμα για να διδάξετε τον εαυτό σας για τη δική σας αξία. Η Αφροδίτη απέναντι από τον γενέθλιο Κρόνο έχει να κάνει με μαθήματα αγάπης για τον εαυτό μας. Με την πάροδο του χρόνου, θα παρατηρήσετε ότι γίνεστε πιο σίγουροι και οι σχέσεις σας βελτιώνονται επειδή βασίζονται σε πραγματικά συναισθήματα και όχι σε αίσθηση καθήκοντος. Με την πάροδο του χρόνου, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να είναι μια πραγματικά μετασχηματιστική όψη, βοηθώντας σας να αναπτύξετε ολοκληρωμένες σχέσεις.
Ενώ η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο απαιτεί πολλή εσωτερική δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα μάθετε πώς ορίζετε την αγάπη και την πίστη και θα αναπτύξετε σχέσεις που είναι αυθεντικές στον αληθινό εαυτό σας.

Η όψη επηρεάζει το Μεταβλητό Σταυρό των αρχικών μοιρών και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο από την οη έως την 3η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου