Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Πώς μπορούν να ευδοκιμήσουν τα ζευγάρια με ασυμβίβαστα ζώδια

 


Τσακώνεστε με τον σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό και συνειδητοποιείτε ότι είχατε πάντα ιστορικό τριβής. Θυμάστε ακόμη και να έχετε κάνει μια ανάγνωση συνασίας αστρολογίας για εσάς και τον σύντροφό σας και σας είπαν ότι είστε και οι δύο εξαιρετικά ασυμβίβαστοι. Δεν το πίστευες πάρα πολύ τότε, γιατί παρόλο που βίωσες πολλές προστριβές, τους αγάπησες και δεν μπορούσες να φανταστείς ότι είσαι με κανέναν άλλο.

Ωστόσο, όταν το σκέφτεστε, βλέπετε ότι ο αστρολόγος είχε δίκιο. Μπορεί να είστε Λέων και ο σύντροφός σας μπορεί να είναι Ταύρος, οπότε δεν είναι περίεργο που δεν μπορείτε να συμφωνήσετε στα πράγματα. Και οι δύο είστε εξαιρετικά ασυμβίβαστοι και τώρα αναρωτιέστε αν υπάρχει ελπίδα να ευδοκιμήσετε ως ζευγάρι, λαμβάνοντας υπόψη πώς συνεχίζετε να χτυπάτε κεφάλια.

Είναι μια σχέση καταδικασμένη να αποτύχει εάν υπάρχει μεγάλη ασυμβατότητα στο διάγραμμα συναστρία

Η σύντομη απάντηση είναι όχι, και θέλετε επίσης να διατηρήσετε την ιδέα ότι εσείς και ο σύντροφός σας δεν θα τα καταφέρετε ποτέ εάν τα ζώδια του ήλιου σας είναι ασυμβίβαστα. Υπάρχουν περισσότερα στον γενέθλιο χάρτη σας από το ζώδιο του ήλιου σας. Θυμηθείτε ότι η Σελήνη σας και τα ζώδια της άνοψής σας δεν είναι οι μόνοι παράγοντες που σημαίνουν τα πάντα σε ένα ωροσκόπιο. Έχετε επίσης τις τοποθετήσεις αυτών των ζωδίων και του Άρη και της Αφροδίτης. Ας υποθέσουμε ότι τα ζευγάρια με πολλά ασυμβίβαστα ζώδια θέλουν να μείνουν μαζί. Ακόμα κι αν είναι πολύ ασυνεπείς και χτυπούν το κεφάλι όλη την ώρα, θέλουν να επισκεφθούν μαζί επειδή αγαπούν ο ένας τον άλλον. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορούν να ευδοκιμήσουν παρά την ασυμβατότητα. Ας δούμε αυτούς τους τρόπους για να πετύχουμε παρά την ασυμβατότητα.

Αγκαλιάστε τις διαφορές

Το ρητό ότι τα αντίθετα έλκουν έχει αξία, ακόμα κι αν δεν το βλέπετε έτσι. Για παράδειγμα, μπορεί να μην πιστεύετε ότι ένας εσωστρεφής Ιχθύς θα μπορούσε να έλκεται από έναν εξωστρεφή Κριό, αλλά συμβαίνει. Και αντί να εστιάζετε στο πόσο διαφορετικοί είστε εσείς και ο σύντροφός σας, κάτι που σας κάνει να αναρωτιέστε πώς δεν αισθάνεστε ότι η σχέση σας θα λειτουργήσει στο τέλος, αγκαλιάστε αυτές τις διαφορές. Και δείτε αυτές τις διαφορές ως έναν τρόπο να μάθετε κάτι από τον σύντροφό σας. Αν είστε ο εξωστρεφής Κριός που αναρωτιέται γιατί ερωτευτήκατε αυτόν τον εσωστρεφή Ιχθύ, γιατί να μην μάθετε κάτι από αυτούς και να καταλάβετε πόσο πολύτιμο είναι να περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας; Από την άλλη πλευρά, ο εσωστρεφής σύντροφός σας στους Ιχθείς μπορεί να δει ότι δεν είναι τρομακτικό να ανοιχτείτε στους άλλους παρακολουθώντας σας να το κάνετε.

Η δυσαρέσκεια είναι μια απάντηση στις ανεκπλήρωτες προσδοκίες

Εσείς και ο σύντροφός σας είστε διαφορετικοί, πράγμα που σημαίνει ότι οι προσδοκίες που έχετε από τον σύντροφό σας πιθανότατα θα μείνουν ανεκπλήρωτες επειδή μπορεί να μην είναι σε θέση να τις ικανοποιήσουν. Κανείς δεν μιλάει για εσάς περιμένοντας να εμφανιστούν για εσάς και να σας σεβαστούν, καθώς αυτή είναι μια προσδοκία που πρέπει να έχετε. Ωστόσο, δεν μπορείτε να περιμένετε από τον σύντροφό σας να σκέφτεται και να συμπεριφέρεται με συγκεκριμένο τρόπο που δεν είναι αυθεντικός γι 'αυτόν. Και αν το κάνετε, αυτό θα μετατραπεί σε θυμό και μνησικακία, και αυτό θα κάνει εσάς και αυτούς να σκύβετε κεφάλια όλη την ώρα. Για παράδειγμα, εάν ο σύντροφός σας τρώει δυνατά και συνεχίζει να χτυπάει δυνατά τα χείλη του, παρόλο που έχετε πει ότι αυτό σας ενοχλεί, μπορεί να μην είναι σε θέση να το βοηθήσει. Είναι αυτή μια μάχη που θέλετε να διαλέξετε; Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να το συντονίσετε ή να αποφασίσετε να κάνετε μια αγγαρεία. Από την άλλη πλευρά, ξέρουν ότι δεν σας αρέσει και δεν μπορούν να περιμένουν από εσάς να μην κάνετε ό, τι είναι καλύτερο για να το συντονίσετε. Επομένως, πρέπει να μειώσετε τις προσδοκίες σας με τον σύντροφό σας και να αποδεχτείτε ότι είναι αυτός που είναι και δεν θα το αλλάξετε για να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες σας.

Συνηθίστε να κάνετε πολλούς συμβιβασμούς

Όταν είστε με έναν σύντροφο που αγαπάτε αλλά δεν έχετε μεγάλη συμβατότητα, πρέπει να μάθετε να είστε ευέλικτοι. Αυτό θα είναι το πιο δύσκολο για ασυμβίβαστα ζευγάρια με πολλές σταθερές λεπτομέρειες στους γενέθλιους και συναστικούς χάρτες τους. Ωστόσο, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει μια σχέση. Τα ζευγάρια που έχουν πολλά τρίγωνα και υφάσματα στα ωροσκόπια συναστρία τους δεν θα είναι σε θέσεις όπου θα πρέπει να κάνουν συνεχώς συμβιβασμούς επειδή είναι πολύ πιο συμβατά και θα ήταν πιο πιθανό να έχουν παρόμοιες επιθυμίες και ανάγκες.
Είναι σημαντικό να επικοινωνείτε αποτελεσματικά αυτό που θέλετε, ώστε ο σύντροφός σας να γνωρίζει και αν η σχέση του μαζί σας σημαίνει τόσα πολλά για εσάς, θα το τιμήσει και θα βρει έναν τρόπο συμβιβασμού. Πρέπει να αποδεχτείτε ότι η πραγματοποίηση θυσιών είναι μέρος μιας εταιρικής σχέσης, ανεξάρτητα από τη συμβατότητα. Ωστόσο, δεν θέλετε ποτέ να το κάνετε εις βάρος σας και γι 'αυτό αν πρέπει να κάνετε κάποια θυσία για να καλύψετε τις ανάγκες του συντρόφου σας, τότε πρέπει να κάνει μια θυσία για να καλύψει τις ανάγκες σας, ώστε να μην υπάρχει ολισθηρός δρόμος στη δυσαρέσκεια που οδηγεί σε παθητική επιθετικότητα και ανέντιμη συμπεριφορά.

Επικεντρωθείτε στη συναισθηματική σας σύνδεση στη σχέση σας

Όταν πρέπει να συμβιβαστείτε μεταξύ σας και βρεθείτε να συγκρούεστε μερικές φορές με τον ασυμβίβαστο σύντροφό σας, υπενθυμίστε στον εαυτό σας γιατί είστε με τον σύντροφό σας. Ναι, μπορεί να σας απογοητεύσουν και το διάγραμμα συναστρία θα σας δείξει γιατί - έχετε πολλές αντιθέσεις, τετράγωνα, quincunxes και σύνθετους συνδέσμους, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι τους αγαπάτε. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας όταν αισθάνεστε απογοητευμένοι.
Αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και σκεφτείτε πώς θα αισθανόσασταν αν ο σύντροφός σας μια μέρα εξαφανιζόταν. Εάν η ιδέα αυτού σας φέρνει πολύ άγχος, αυτό είναι ένα σημάδι ότι τους αγαπάτε. Εάν γνωρίζετε ότι ο σύντροφός σας αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο, τότε έχετε κάτι όμορφο εκεί παρά τις διαφορές που έχετε μεταξύ σας. Η εστίαση στη συναισθηματική σας σύνδεση με τον σύντροφό σας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να γεφυρώσετε το χάσμα σχετικά με την ασυμβατότητα. Περάστε αρκετό οικείο χρόνο μαζί τους. Κάντε μερικές βαθιές συζητήσεις μαζί τους και συνεχίστε να καλλιεργείτε την αγάπη μεταξύ σας.

Θυμηθείτε ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί για να έχετε επιτυχημένες σχέσεις

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η επικοινωνία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση οποιασδήποτε εταιρικής σχέσης ανεξάρτητα από τη συμβατότητα. Θα μπορούσατε να έχετε ένα πολύ συμβατό ζευγάρι, αλλά μπορεί να είναι τόσο συμβατό ώστε να μην επικοινωνούν αποτελεσματικά. Η σχέση θα έχει πολλά προβλήματα, τα οποία θα διακινδυνεύσουν να μην διαρκέσουν.
Μπορεί να υπάρχει ένα όφελος από το να είσαι με έναν σύντροφο που είναι εξαιρετικά ασυμβίβαστο με εσένα. Βλέπετε ότι είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε τις διαφορές σας, καθώς θα θέλετε η σχέση να λειτουργήσει. Η ασυμβατότητα θα σας οδηγήσει να συζητήσετε πράγματα και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα δείτε την αιτία της αποσύνδεσής σας, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε σε μεθόδους για να διορθώσετε την κατάσταση, κάτι που μπορεί να γίνει μόνο μέσω αποτελεσματικής επικοινωνίας.

Επικεντρωθείτε στα πράγματα που έχετε κοινά με τον σύντροφό σας

Ακόμα και οι πιο συμβατοί συνεργάτες θα έχουν διαφορές. Αλλά οι διαφορές τους δεν είναι τόσο ακραίες όσο οι ασυμβίβαστοι εταίροι. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, οι ασυμβίβαστοι σύντροφοι θα βρουν κάποια πράγματα που έχουν κοινά μεταξύ τους, και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούν αντί να επικεντρωθούν στην τριβή. Σε εσάς και τον σύντροφό σας μπορεί να αρέσουν διαφορετικά πράγματα και μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις και μπορεί να μην συμφωνείτε σε όλα. Ωστόσο, πρέπει να μοιράζεστε πολλές παρόμοιες αξίες. Επομένως, επικεντρωθείτε σε αυτό. Οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχουν κάποια κοινά ενδιαφέροντα και χόμπι. Επικεντρωθείτε σε αυτό! Όταν το κάνετε αυτό, θα δείτε ότι είστε πιο συμβατοί από ό, τι νομίζετε, παρά τα όσα δείχνει το διάγραμμα συναστριών.

Την επόμενη φορά που θα διαφωνήσετε με τον σύντροφό σας και θα συνειδητοποιήσετε πόσο διαφορετικοί είστε και οι δύο, θα θελήσετε να επιστρέψετε στο γιατί τον ερωτευτήκατε εξαρχής. Μπορεί να έχετε πολλές σκληρές όψεις στο διάγραμμα συναστρία σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χημεία. Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγάπη. Ας υποθέσουμε ότι βρίσκετε έναν τρόπο να συνεργαστείτε παρά την ασυμβατότητα. Σε αυτή την περίπτωση, εσείς και ο σύντροφός σας θα γίνετε άθραυστοι και θα νιώσετε σαν εσείς και ο σύντροφός σας να μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο μαζί, επειδή έπρεπε να εργαστείτε πολύ σκληρά για να κάνετε τη σχέση σας να λειτουργήσει.


Μίριαμ Ρέιτσελ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου