Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας 21/10

 


Εξουσία. Αλλαγή ή καταστροφή. Μια ισχύ που λειτουργεί θετικά ή καταστροφικά. Αδιέξοδο. Το κόστος. Αρχηγός που γίνεται δικτάτορας. " Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες ". Υπερεκτίμηση του εαυτού που οδηγεί σε έντονο πάθος, καταδίκη, μισαλλοδοξία, καταστροφή.

Όλα αυτά είναι η όψη Ήλιου / Πλούτωνα με τετράγωνο? Ακόμα και πιο καταστροφικά.
21/10/2023. Η " καταραμένη " όψη... Ήλιος ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ Πλούτωνας...Η επαναφορά του Κακού. 28η μοίρα των Παρορμητικών. 

Γυρίζουμε στην όψη. Ο Ήλιος από τον Ζυγό συναντά τον Πλούτωνα από το εξουσιαστικό ζώδιο του Αιγόκερω. Η όψη που επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο των Παρορμητικών και όσους έχουν Πλανήτες μεταξύ της 25ης και της 29ης μοίρας, καθώς και ωροσκόπο εκεί.
Όλα γίνονται παρορμητικά, όλα γίνονται με τρόπο εξουσίας, απεριόριστης δύναμης και καταστροφής. Οι επικυρίαρχοι έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους, για να ετοιμάσουν κάτι που προκαλεί τον τρόμο το " μετάνθρωπο. "
Ετοιμαζόμαστε για μια καινούργια εμπειρία όπου υπάρχει και ένα πένθος. Μια φυσική δοκιμασία, η ζωή στον Άδη εξαιτίας πολλών αμαρτιών και η επιστροφή θα κριθεί εκεί.
Όλα σε ένα κίνδυνο υπαρκτό και με τη βοήθεια μιας " ανώτερης δύναμης " . Αυτή η δύναμη, να μην κρυβόμαστε ονομάζεται " κακό " ή λαϊκά " κακιά " ώρα
Αυτό δεν αφορά μόνο κάποιον, αλλά επεκτείνεται σε μία χώρα, σε ένα λαό.


Πλουτώνιος
Αστρολόγος, Ερευνητής
Ειδικός Συνεργάτης του tarosofos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου