Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Ερμής τετράγωνο Πλούτωνα 21/10

 


Όσο ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, οι ιδέες και οι θεωρίες πολλών είναι ισχυρότερες από το συνηθισμένο. Μπορεί να θέλουν να βρουν απαντήσεις περισσότερο, οπότε μια ματιά κάτω από την επιφάνεια είναι σίγουρα απαραίτητη.

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του τετραγώνου Ερμή με τον Πλούτωνα, οι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη εμμονή με μία μόνο ιδέα στο μυαλό τους. Πρέπει να αναλύσουν κάθε μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να τους βοηθήσει με τις μελέτες και την έρευνά τους, αλλά έχουν δυσκολίες όταν πρόκειται για την καθημερινή ζωή.

Τα λόγια των ανθρώπων μπορεί να είναι ισχυρά και μπορεί να χρειαστεί να δώσουν προσοχή όταν αισθάνονται συναισθηματικά. Άλλοι μπορεί να θέλουν να ελέγξουν τον τρόπο που σκέφτονται και να αλλάξουν τις απόψεις τους, κάτι που δεν θα δεχτούν.
Με αυτόν τον τρόπο, οι ντόπιοι όλων των ζωδίων μπορούν να καταλήξουν να εμπλέκονται σε ανούσια σκάνδαλα κατά τη διάρκεια της διέλευσης του τετραγώνου Ερμή με τον Πλούτωνα.
Ίσως χρειαστεί να έχουν τον έλεγχο των συζητήσεων που διεξάγουν. Η ημέρα κατά την οποία πραγματοποιείται αυτή η τοποθέτηση είναι καλή για την εξερεύνηση των συναισθημάτων και των σκέψεων του εαυτού, η οποία μπορεί να δώσει στον καθένα περισσότερη εικόνα όταν πρόκειται για το τι θέλει να κάνει και πώς πρέπει να κατευθύνει το μυαλό του για να είναι πιο παραγωγικό.
Αυτή η περίοδος κάνει τα μυαλά καχύποπτα, για να μην αναφέρουμε ότι προκαλεί πολλή αρνητικότητα. Πολλοί μπορούν να ανακαλύψουν ότι οι άλλοι δεν τους εμπιστεύονται και ενοχλούν και τον εαυτό τους.
Αυτή η διέλευση είναι διάσημη για την επίτευξη ενός αγχωμένου τύπου ψυχικής ενέργειας. Τα πράγματα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται αρνητικά, επειδή αυτό θα προκαλούσε μόνο προβλήματα, για να μην αναφέρουμε ότι όλοι πρέπει να είναι ήσυχοι.
Όταν ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, οι ιθαγενείς όλων των ζωδίων του ζωδιακού κύκλου είναι βαθύτεροι στοχαστές και πιο έντονοι όταν αλληλεπιδρούν με άλλους. Μπορεί να θέλουν να κάνουν έρευνα, αλλά προσέξτε να μην γίνετε ακραίοι.
Ακόμα κι αν εστιάζουν σε κάτι βαρετό ή έχουν μια μετριοπαθή γνώμη, υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν πολύ επίμονοι όταν προσπαθούν να πείσουν τους άλλους για τις ιδέες τους. Όσο πιο επιθετικοί όταν προσπαθούν να εκφράσουν τις ιδέες τους, τόσο περισσότεροι άλλοι θα αρχίσουν να τις επικρίνουν και να τις πολεμούν.
Επηρεασμένοι από αυτή τη διέλευση, οι άνθρωποι είναι πιο αμυντικοί, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψουν στο μαχητικό τους πνεύμα να υποχωρήσει.
Επιπλέον, θα πρέπει να αποφεύγουν να πιστεύουν οτιδήποτε σε βιβλία και εφημερίδες, επειδή υποστηρίζεται σκεπτικισμός. Πιο καχύποπτοι για τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων, κάποιοι μπορεί να έχουν εμμονή με μια έννοια, είτε προσωπική, κοινωνική ή πολιτική, για να μην αναφέρουμε ότι θα μπορούσαν να σκάψουν τον εαυτό τους σε αυτήν.
Η υπερανάλυση και οι εμμονές είναι δύο από τα επικίνδυνα χαρακτηριστικά που επιφέρει αυτή η διέλευση.
Μερικά πράγματα δεν μπορούν ποτέ να αλλάξουν και αυτό το τετράγωνο πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να κατανοήσουμε όλα αυτά. Επιπλέον, τα σκάνδαλα με ανθρώπους εξουσίας πρέπει να αποφεύγονται όσο το δυνατόν περισσότερο.
Σε τελική ανάλυση, αυτή η διαμετακόμιση έχει να κάνει με τους ανθρώπους που νοιάζονται για τη δική τους επιχείρηση και με το να εργάζονται σκληρά. Είναι γνωστό ότι αμφισβητεί τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων και πόσο έλκονται από τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φυλής.
Οι αλήθειες μπορεί να είναι πιο περιζήτητες από το συνηθισμένο, η δυνατότητα για την αποκάλυψη μυστικών είναι αυτό που εμβαθύνει την κατανόηση του εαυτού μας.
Τα μυαλά πρέπει να παραμένουν ανοιχτά και οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαφωνούν μόνο επειδή το θέλουν, επειδή αυτό μπορεί να τους βοηθήσει να μεταμορφώσουν τη διάνοιά τους προς το καλύτερο, καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας τους.

Η όψη επηρεάζει τους Παρορμητικούς με ωροσκόπο, ήλιο, σελήνη και πλανήτες στις τελευταίες μοίρες του τρίτου δεκαημέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου