Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Ερμής στο Σκορπιό

 


Σε αυτό το άρθρο, θα προσπαθήσουμε να μάθουμε τα μυστικά του Ερμή στον Σκορπιό. Περιττό να πούμε ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο έργο! Ο Σκορπιός είναι το πιο μυστηριώδες ζώδιο του Ερμή - είναι ένα φυσικό ταλέντο να μαθαίνει τα μυστικά των άλλων, αλλά να κρύβει τα δικά του.Ο Ερμής στον Σκορπιό είναι μια πολύ ισχυρή τοποθέτηση. Γνωρίζετε ότι οι λέξεις έχουν δύναμη, επομένως είστε πολύ προσεκτικοί με αυτά που λέτε. Οι άνθρωποι με αυτή την τοποθέτηση τείνουν να είναι αινιγματικοί αλλά εξαιρετικά έξυπνοι, ερευνητικοί και κόβουν την επιφάνεια. Είναι αναλυτικές και ύποπτες. Κανένα μυστικό δεν παραμένει ανεξερεύνητο. Εάν έχετε αυτό το ζώδιο του Ερμή στο γενέθλιο χάρτη σας, όταν βάζετε το μυαλό σας σε κάτι, αγωνίζεστε μέχρι την τελευταία σας αναπνοή για να το κάνετε.

Τα ζώδια του Ερμή έχουν να κάνουν με τον τρόπο που εκφράζετε τις σκέψεις σας, μαθαίνετε, συνδέεστε με τους άλλους, αλλά περιγράφουν επίσης πώς λειτουργεί το μυαλό σας. Ως ένα από τα ταχύτερα κινούμενα ουράνια σώματα, η θέση του Ερμή στο ωροσκόπιο είναι πολύ προσωπική.
Όταν ο Σκορπιός τονίζεται στο χάρτη, είναι ίσως ακόμη πιο σημαντικό αν ζείτε το φως ή τη σκιά μιας πλανητικής ενέργειας. Μπορεί να είναι είτε ευλογία είτε κατάρα – αυτό το σημάδι είναι το σημάδι των άκρων.
Η θετική εκδήλωση του Ερμή στον Σκορπιό χρησιμοποιεί τη διορατικότητά σας για την ανθρώπινη φύση για να βοηθήσει τους άλλους. Συχνά κάνετε πολύ καλές ερωτήσεις και γνωρίζετε διαισθητικά πού βρίσκεται η ρίζα του προβλήματος.
Ο Ερμής στον Σκορπιό υποδηλώνει μια πολύ ισχυρή διαίσθηση, αν ακούσετε την εσωτερική σας φωνή, δεν σας προδίδει ποτέ. Ως τοποθέτηση ζωδίου νερού, μπορείτε εύκολα να αξιοποιήσετε το ασυνείδητο. Καταλαβαίνετε καλά πώς λειτουργεί η ανθρώπινη ψυχή. Οι άνθρωποι με αυτή την τοποθέτηση ενδιαφέρονται συνήθως πολύ για την ψυχολογία, τη δυναμική των σχέσεων, την αυτοβοήθεια και τα παρόμοια. Αυτή η τοποθέτηση υποδηλώνει ότι αλλάζετε πολύ καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σας.
Ο Ερμής στον Σκορπιό έλκεται επίσης από οτιδήποτε έχει να κάνει με μυστήρια και ταμπού. Σε πολλούς ανθρώπους με αυτή την τοποθέτηση αρέσει να διαβάζουν ιστορίες ντετέκτιβ, να μαθαίνουν για τον αποκρυφισμό και τα απόκοσμα πράγματα. Γοητεύονται από τα μυστικά της ζωής και του θανάτου. Η χρηματοδότηση μπορεί επίσης να σας προσελκύσει.
Όταν κάτι σας ενδιαφέρει, θέλετε να μάθετε τα πάντα για αυτό το θέμα και δεν σταματάτε μέχρι να φτάσετε στο κάτω μέρος του. Έχετε το μυαλό ενός ντετέκτιβ με αυτή την τοποθέτηση.
Αυτή η τοποθέτηση χαρακτηρίζεται από εξαιρετική μνήμη. Ένα άτομο με ισχυρό Σκορπιό στο χάρτη του δεν ξεχνά ποτέ. Δεν συγχωρούν εύκολα, και ακόμα κι αν το κάνουν, θα θυμούνται τον πόνο που τους προκαλέσατε για πολύ, πολύ καιρό. Ένας λιγότερο εξελιγμένος Ερμής Σκορπιός μπορεί ακόμη και να σκεφτεί εκδίκηση αν τον πληγώσετε. Είναι δύσκολο να αφήσετε να πάει αν έχετε αυτή την τοποθέτηση στο chaer γέννησής σας.
Αυτό το ζώδιο του Ερμή έχει ένα έμφυτο ταλέντο για χειραγώγηση. Είστε καλοί στο να λαμβάνετε πληροφορίες από ανθρώπους, μερικές φορές εξαπατώντας τους να πουν κάτι που δεν ήθελαν να μοιραστούν. Γνωρίζετε διαισθητικά τι κάνει τους ανθρώπους να τσιμπάνε, τι μερικές φορές εκμεταλλεύεστε. Στον Ερμή στον Σκορπιό αρέσει να έχει εξουσία πάνω στο μυαλό κάποιου.
Αυτή η τοποθέτηση δείχνει ότι οι εκκρεμότητες στο παρελθόν σας στοιχειώνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά αν έχετε τον Ερμή σας στον ανάδρομο Σκορπιό. Έχετε την τάση να χτυπάτε τον εαυτό σας για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και δεν μπορούν να αλλάξουν. Μην ξεχνάτε ότι η ουσία του Σκορπιού είναι η θεραπεία. Με τον Ερμή να διέρχεται από αυτό το ζώδιο τη στιγμή της γέννησής σας, είστε σε θέση να φτάσετε στην ουσία πολύ περίπλοκων προβλημάτων και να βοηθήσετε άλλους στο ταξίδι τους μέσα από τη σκοτεινή νύχτα της ψυχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου