Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Ερμής στο Ζυγό 05/10 - 22/10

 Ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα και αλλάζουν οι επικοινωνιακές προβολές.
Από την Παρθένο ( εργασία, καθημερινότητα ), πηγαίνει σε ένα ζώδιο του έρωτα, τον σχέσεων, των συνεργασιών.

Επιστρέφουμε εκεί που είχαμε μείνει το καλοκαίρι για να δούμε περασμένες αγάπες, κρυφές αγάπες, αγάπες που δεν τελειώνουν ποτέ. Η επαναπροσέγγιση μπορεί να μην είναι η ίδια, να έχει κάποια στίγματα μη ολοκλήρωσης, αλλά όταν αγαπάς το θέλεις.
Τι χρειάζεται? Μια ισορροπία στην σκέψη, γιατί ο Ερμής θα βρίσκεται σε ένα παρορμητικό ζώδιο, παρασύρεσαι εύκολα ενώ χρειάζεται η διπλωματία ανάμεσα σε σένα και σε εκείνη/νο, μία αύρα συναισθήματος με λόγια που έχουν την ατμόσφαιρα της διέγερσης.
Τα θέλω σου πρέπει να ειπωθούν με τρόπο γλυκό, αρμονικό, λόγο ισορροπίας και ερωτικής κατάνυξης. Ο άλλος θέλει να σε ακούσει, με τρόπο που θα του διεγείρεις τα αισθήματα του, τον ερωτισμό του, θέλει να ακούσει τι έχασε και τι θα κερδίσει.
Όλα αυτά δεν σημαίνει ότι θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς, μια που ο Ερμής θα κάνει στην πορεία του δύσκολες τετράγωνο με το Πλούτωνα, οπότε το κλίμα της συναίνεσης, της αγάπης και του ερωτικού λόγου, μπορεί να οδηγήσει ξανά στην απομάκρυνση.
Αυτό πρέπει να το έχουμε υπόψιν, καθώς θα μιλάμε και θα ονειρευόμαστε την αγάπη.
Η αγάπη θέλει όμως αγώνα πολύ.

Η διέλευση επηρεάζει τα ζώδια του Αέρα ( Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος ), καθώς και τα ζώδια της Φωτιάς ( Κριός, Λέων, Τοξότης ). Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσεκτικές κινήσεις σε αισθήματα και συναισθήματα και σε οικονομικά θέματα που αφορούν οικογένεια, ακίνητα και επάγγελμα.

Οι όψεις της Διέλευσης:

  • 20/10 σύνοδο με τον Ήλιο 
  • 21/10 τετράγωνο με το Πλούτωνα 



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας, Θεραπευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου