Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Άρης τετράγωνο Πλούτωνας Rx 09/10


Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θέλετε να επιτύχετε μια θέση ισχύος. Αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή
 δεν θέλετε κανείς να έχει εξουσία πάνω σας.

Έχετε πολλή ενέργεια για να αντλήσετε, αλλά μερικές φορές αυτή η ενέργεια μπορεί να βγει ως επιθετικότητα. Πιθανότατα καταπνίγεις τον θυμό σου, μόνο και μόνο για να τον αφήσεις να βγει πλαγίως.
Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σας κάνει να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον θυμό για να επαναστατήσετε ενάντια στην εξουσία. Έχετε πολλή δύναμη, αλλά πηδάτε επίσης στα άκρα συμπεριφοράς. Μπορεί ακόμη και να γίνετε βίαιοι ή να βιώσετε βίαιες αλληλεπιδράσεις στη ζωή σας.
Μερικές φορές, μπορεί να έχετε πολλή θαμμένη οργή λόγω της κατάχρησης εξουσίας στη ζωή σας. Μπορείτε ακόμη και να απολαύσετε το θυμό σας, διοχετεύοντάς τον σε δύναμη που χρησιμοποιείτε ως εργαλείο.
Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα δείχνει ότι ξέρετε πώς να ασκείτε δύναμη για να χειραγωγείτε τους άλλους. Μπορείτε ιδιαίτερα να χειριστείτε μέσω σχέσεων, σεξ και οικειότητας, και αυτό σας φαίνεται φυσικό.
Ωστόσο, αυτές οι τάσεις είναι αυτοκαταστροφικές μακροπρόθεσμα, επειδή δεν είστε σε θέση να είστε πραγματικά οικείοι με κανέναν. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να υποστηρίζετε τον εαυτό σας ή να κάνετε ό,τι πρέπει να κάνετε για να επιβιώσετε, αλλά αυτό δημιουργεί ένα μπλοκάρισμα στη ζωή σας.
Πρέπει να είστε προσεκτικοί στις ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Έχετε την τάση να παρακάνετε τα πράγματα ή να γίνετε εμμονικοί με ουσίες ή συμπεριφορές. Μπορεί ακόμη και να αναλάβετε περιττά ρίσκα απλά για να αποδείξετε ότι έχετε τον έλεγχο.
Εναλλακτικά, μπορείτε να προσπαθήσετε να επιβάλλετε τη θέλησή σας σε άλλους ή να καταφύγετε σε σωματική ή λεκτική κακοποίηση.
Οι περισσότερες από αυτές τις τάσεις ξεπηδούν όταν αισθάνεστε ότι κάποιος άλλος προσπαθεί να σας ελέγξει, ακόμη και με πολύ μικρούς τρόπους. Νιώθεις σαν να παλεύεις πάντα ενάντια στον έλεγχο.
Στις σχέσεις, μπορεί να έχετε μια σκορπική στάση. Μπορεί να είστε κτητικοί, αλλά μπορείτε να είστε χειριστικοί ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε πραγματικά να καταστρέψετε τους συντρόφους σας.
Η προσέγγισή σας είναι πολύ έντονη, όπως και η έκκλησή σας. Είστε κάπως μαγνητικοί, καθιστώντας εύκολο για τους άλλους να πιστέψουν ότι σας έχουν ερωτευτεί.
Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, είστε όλα ή τίποτα. Όταν τελειώσετε με κάποιον, πιθανότατα δεν θα κοιτάξετε πίσω, ακόμα κι αν φαίνεστε πραγματικά προσκολλημένοι.
Θέλετε μια βαθιά, ψυχική προσκόλληση που είναι επίσης σεξουαλική, αλλά αυτό σας φαίνεται αδύνατο να το βρείτε, επειδή κρατάτε πάντα κομμάτια του εαυτού σας μυστικά.
Τελικά, πρέπει να εργαστείτε μέσα από το μπλοκάρισμα που δημιουργεί το τετράγωνο Άρη με τον Πλούτωνα για να βρείτε πραγματική οικειότητα. Πάντα αγωνίζεστε ενάντια στον έλεγχο, αλλά πιστεύετε ότι πρέπει να ελέγχετε τους άλλους για να κερδίσετε. Αυτό σημαίνει ότι πληγώνετε άλλους ανθρώπους για να κερδίσετε την ελευθερία σας.
Πρέπει να μάθετε ότι δεν πρόκειται πάντα για έλεγχο. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να μοιραστείτε τον εαυτό σας με κάποιον και να τον δείτε σε αντάλλαγμα, αλλά να συναντηθείτε σε ίσους όρους ανταγωνισμού.
Για να σπάσετε το εμπόδιο του τετραγώνου Άρη με τον Πλούτωνα, μάθετε πώς να αγαπάτε τον εαυτό σας και στη συνέχεια να ανοίγεστε στους άλλους χωρίς απώτερα κίνητρα.

Η όψη επηρεάζει το Παρορμητικό Σταυρό των τελευταίων ημερών με προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου