Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Αφροδίτη στην Παρθένο 09/10 - 08/11


 Η Αφροδίτη από τις 09/10 έως και 08/11 μετακινείται στην Παρθένο σε ένα ζώδιο περιοριστικό που δεν την αφήνει να είναι ανέμελη και ερωτική. Εδώ καλείται να τοποθετεί την λογική μπροστά από κάθε συναίσθημα και να ενδιαφέρεται για πράξεις, συνέπεια και όχι παρόρμηση και άκρατο ερωτισμό.

Βέβαια έχει κάποιους βοηθητικούς παράγοντες που θα την βοηθήσουν να κοντρολάρει τα συναισθήματα και να δώσει και ένα ερωτικό τοπίο, χωρίς εξάρσεις και θα έλεγα με σταθερότητα και με επιλογή γειωμένης ερωτικής απόλαυσης και αποφάσεων λογικής.
Ο Μεταβλητός Σταυρός ( Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς ) καλείται να βιώσει ένα μεγαλείο έρωτα και σημαντικές βοήθειες σε οικονομικά ζητήματα και μάλιστα με πολύ μεγάλο περιθώριο στο κέρδος μέσα από την εργασία και τις ουσιαστικές συμφωνίες.
Οι πιο τυχεροί όμως θα είναι οι Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Καρκίνοι κυρίως του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου.

Οι όψεις κατά την ανάδρομη της:
  • 20/10 αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο 
  • 22/10 τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία
  • 31/10 τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό
  • 04/11 αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα
  • 06/11 τρίγωνο με το Πλούτωνα

Προβλέψεις Ζωδίων:

Κριός: Ένα καλύτερο περιβάλλον στην εργασία, ίσως κάποια γνωριμία μέσα από αυτήν και ένα διάστημα οικονομικών απολαβών. Θέματα υγείας ελεγχόμενα.

Ταύρος: Ένα καλό διάστημα στο ερωτικό περιβάλλον, με καινούργιες γνωριμίες ουσίας και επιτυχίες από παιδιά και τυχερά παιχνίδια.

Δίδυμος: Θέματα με το οικογενειακό περιβάλλον βρίσκουν λύσεις με ισορροπίες και θέματα με ακίνητα και περιουσία δίνουν χρήματα απροσδόκητα.

Καρκίνος: Έγγραφα, ομιλίες, συγγραφή και μάθηση και ένα επικοινωνιακό διάστημα ουσίας, εμπειριών, επιτυχίας και απολαβής.

Λέων: Απρόσμενα κέρδη με σπατάλη χρημάτων σε αγορές γοητείας και συναισθηματική ολοκλήρωση.

Παρθένος: Το καλύτερο διάστημα επιτυχιών σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Ζυγός: Ζητήματα με κρυφές σχέσεις, οικονομικά και εχθρούς η Αφροδίτη τα φέρνει εμπρός σας, σαν μία ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν με ήρεμο τρόπο, παρότι πληγώνουν.

Σκορπιός: Εξωστρέφεια, άνοιγμα σε συλλογικότητες, φιλικές επεκτάσεις και αναγνώριση του εαυτού σας στα μάτια των άλλων.

Τοξότης: Επαγγελματική και κοινωνική επέκταση έστω με εμπόδια, που φέρνουν χρήματα, γνωριμίες και " κυνήγι " της κορυφής.

Αιγόκερως: Περίοδος ταξιδιών, τύχης, οικονομικών απολαβών και ερωτικών αναζητήσεων με πρόσωπα από το εξωτερικό ή μακρινά μέρη εντός.

Υδροχόος: Απρόσμενα κέρδη από πηγές εκτός δουλειάς, μία αυξημένη ερωτική διάθεση λόγω ψυχολογίας.

Ιχθύς: Μία διέλευση στο απέναντι ζώδιο πάντα κρύβει εκπλήξεις και καθοριστικές στιγμές σε σχέσεις, γάμους, συντροφικότητα και συνεργασίες.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου