Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Άρης αντίθεση Δίας Rx 28/10

 


Όταν η διέλευση του Άρη αντιτίθεται στον Δία, το σύμπαν προκαλεί έναν κοσμικό χορό μεταξύ δυναμικής δράσης και επεκτατικής σοφίας. Αυτή η διέλευση δημιουργεί μια αυξημένη δυναμική που, ανάλογα με την προσέγγισή σας, μπορεί να είναι τόσο προκλητική όσο και ικανοποιητική.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να αισθανθείτε ένα κύμα ενέργειας, μια παρότρυνση για δράση. Ο Άρης σας ωθεί προς νέα σύνορα, πυροδοτώντας την επιθυμία σας να αναλάβετε κινδύνους, να διεκδικήσετε τον εαυτό σας, ακόμη και να αμφισβητήσετε την εξουσία. Είναι σαν να σας τροφοδοτεί μια ουράνια αδρεναλίνη, αναμοχλεύοντας τα πάθη σας, τη φιλοδοξία σας, την αποφασιστικότητά σας να πετύχετε.
Ο Δίας, ωστόσο, συνιστά προσοχή. Σας υπενθυμίζει ότι η σοφία και η ανάπτυξη συχνά προέρχονται από μια μετρημένη προσέγγιση, από το να αφιερώνετε χρόνο για να μάθετε, να κατανοήσετε και να προσαρμοστείτε. Αυτή η ενέργεια θέλει να ονειρεύεστε μεγάλα, αλλά σας υπενθυμίζει επίσης να κρατάτε τα πόδια σας στο έδαφος, να εξετάζετε την ευρύτερη εικόνα.
Το κόλπο εδώ είναι να αξιοποιήσετε τη φλογερή φιλοδοξία του Άρη χωρίς να παρασυρθείτε από τα υπεραισιόδοξα ρεύματα του Δία. Θα σας παροτρύνουν να κάνετε τολμηρά βήματα, αλλά θυμηθείτε να τα μετριάσετε με προσεκτική σκέψη. Ναι, να είστε γενναίοι, να είστε διεκδικητικοί, αλλά και να έχετε επίγνωση των πιθανών συνεπειών. Αν ισορροπήσει καλά, αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει μια περίοδο παραγωγικής δραστηριότητας, εμπνέοντάς σας σε νέα ύψη επιτευγμάτων, ενώ παράλληλα σας διδάσκει τη σοφία της μετριοπάθειας.

Η όψη επηρεάζει το Σταθερό Σταυρό του δεύτερου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και πλανήτες από την 8η έως την 14η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου