Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Ήλιος στο Τοξότη

 Ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιο του Τοξότη που βρίσκεται σε μια θέση που πραγματικά την θέλει. Η εξωστρεφή φύση του Ήλιου εδώ μεγεθύνεται, καθώς στο ζώδιο του Δία λειτουργεί πάντα προσθέτοντας.

Αυτά που θα μας απασχολήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα είναι θέματα εξωτερικού, σχέσεις με γειτονικά κράτη, συμφωνίες με τα γειτονικά κράτη, νομοθεσία, θρησκεία, πανεπιστήμια, σκάνδαλα, δικαιοσύνη και μεταναστευτικό.
Είναι η περίοδος που ετοιμαζόμαστε για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σχεδιάζοντας ένα ταξίδι μακριά από τον τόπο διαμονής μας.
Υπάρχει όμως και μια άλλη πλευρά που πρέπει να εξετάσουμε όπως η στροφή προς τη θρησκεία, την προσήλωση προς το θείο, την προσευχή και την προετοιμασία για την έλευση του Θεανθρώπου.
Το τονίζω αυτό γιατί είναι το τελευταίο σκαλοπάτι για τη συγκράτηση της ατομικότητας πριν την κατάβαση στην αρνητική πορεία, είναι αυτό που μας προτάσσει και ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στους Ιχθύς.
Η μη τήρηση της προσωπικής επιστροφής προς το Θείο και γενικά προς την πνευματικότητα, οδηγεί στο αντίθετο αποτέλεσμα.
Ο Ποσειδώνας  τους Ιχθύς έως το 2026 θα δείξει τον άλλο δρόμο που είναι έντονα " καταδικαστικός ". Το δρόμο προς το ψυχίατρο, ψυχολόγο, νοσοκομείο και τα λοιπά.
Ο Ήλιος από τον Τοξότη φωτίζει όλη αυτή την προσωπική προσαρμογή που χρειαζόμαστε, για να ακολουθήσουμε τον επόμενο μήνα την πορεία του στον Αιγόκερω, που για την Εσωτερική Αστρολογία είναι ο μήνας της '' μύησης '' .
Είναι και το διάστημα κατάλληλο στον Τοξότη στο να ακολουθήσουμε μία περαιτέρω μάθηση, εκπαίδευση, σεμινάρια και λόγω του Δία που βρίσκεται ακόμα ανάδρομος στους Ιχθείς να μας οδηγεί μπρος τη μεταφυσική, τη ψυχολογία, τον εσωτερισμό, την θρησκεία.

Τα ζώδια που ευνοούνται με την διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Τοξότη είναι τα ζώδια της Φωτιάς, δηλαδή Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και τα ζώδια του Αέρα, δηλαδή Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και όσοι έχουν πλανήτες και ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια.



                                                      ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                                 Αναλυτής Αστρολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου